2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun jasminellammm stavberyy canım çok çok geçmiş olsun kızlar ya dikkat edin kendinize:teselli:

stavbery bişiyemi üzüldün de fırladı canım ya durduk yeremi

Canım çok teşekkür ederim. Siz de dikkat edin kendinize.
Kafama bişey takıldı dün üzüntü değilde endişelendim biraz sanırım ondan oldu çünkü hep düşüktü tansiyonum ödüm patladı preeklampsi falan geçiriyorum herhalde dedim. 20.haftalardayız diye. Panikten olmuş ama çok şükür!

Bir de detaylı ultrasonda rahim damarlarınızı hatırlatın dr.unuza orada çentik gibi bişey varsa preeklampsi geçirme ihtimaliniz oluyormuş ve dr.lar tedbir olsun diye ilaç veriyorlarmış. O çentik te tansiyonun rahim damarını zorlamasından oluyormuş. Tedavisi var yani dikkat edin sorun. Benimkine bakıldı dün çok şükür çıkmadı bişey. İnşallah sizde de çıkmaz...

aman allah korusun canım ya dikkat et takma kafana bişeyi ben girdim ayrıntılıya baktı damarlarıma bebege giden kan akışına felan çok şükür bi sorun çıkmadı tekrar geçmiş olsun

hee tazminatını vereceklerse tabiki sorun olmaz ama kendi isteginle çıkıpta çıkışımı verin dersen demiştim canım:emir_bebek:

yaa cnmm tazminatımı vermicekler diye yazdıydım aslında Allahmı söletti ne vercekler demişimmkaydirigubbakcemile3 sonradan yazdığım yazıyı düzelttim...
evet kendi isteğimlee çıktığım için bana tazminat vermicekler diye, en azından işsizlik paramı alayım diye öle bi anlaşma yapmayı teklif edecem, samimiyetimize güvenerekyerimseniben

Kızlar nasılsınız?

Ben de dr.dan geldim 2 günüm zehir oldu resmen! Dün tansiyonum fırladı 16-10 a hemen hastaneye gittim. Dr.um detaylı ultrsonda rahim damarlarıma baktı, tam kan ve idrar testleri yaptırdı. Sonra kardiyoloji ve nefrolojiye gönderdi bu sabah. Çok şükür hepsi temiz çıktı ama hafif bir tuz ödemim var ayak bileklerimde. Onun için de 1 günde yarım çay kaşığı tuz ve hergün 40 dk. yürüyüş dedi.
Dikkat edin kızlar tuzu bırakın poğaça, salça, turşu vb. yemeyin ve peyniri diyet bile alsanız akşamdan suya yatırın öyle tüketin dedi. Zeytini de aynı şekilde. :1no2:

gecmis olsun canim.neden peyniri suya koyuyoruz. tuzu alsin diyemi

geçmişolsun kızlar. benimde ayak bileğimde şişme mevcut masa başında oturduğum için oluyo bende yüksekte tutmaya çalışıyorum bileğim kayboldu nerdeyse. yürümek lazım ama günlük olmuyo işi sıkıya alsam iyiolcak.
elalı bende çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra bakacak kimsede yok zaten. işyerine çıkartmış gibi gösterin bariişsizlik maaşı alıyım diye teklif edecem sonuçta onları bağlayan bidurum yok. arkadaşım yaptı bebeğin bez ve mama parasını çıkarttı valla.

arkadaşilar Allah meleklerinizi kucaklarınıza almanızı nasip etsin.inşallah hepiniz kolayca doğurursunuz yavruları.ben sezeryan oldum.çok korkuyodum normal doğumdan .iyiki de öle olmuşum.Allah size kolaylık versin

hee inş kabul ederler elam bizimkiler yapmıo işte onu

inşallah yaparlar cnm:Saruboceq:

geçmişolsun kızlar. benimde ayak bileğimde şişme mevcut masa başında oturduğum için oluyo bende yüksekte tutmaya çalışıyorum bileğim kayboldu nerdeyse. yürümek lazım ama günlük olmuyo işi sıkıya alsam iyiolcak.
elalı bende çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra bakacak kimsede yok zaten. işyerine çıkartmış gibi gösterin bariişsizlik maaşı alıyım diye teklif edecem sonuçta onları bağlayan bidurum yok. arkadaşım yaptı bebeğin bez ve mama parasını çıkarttı valla.

ayyy cnm kabul eden bi firmayı duymak ne güzel insana ümit oluyoozemuszemus
arkadaşının ne kadar para aldını biliyomusun cnm? sizdede sigortalar asgariden mi yatıyo:uhm:

arkadaşilar Allah meleklerinizi kucaklarınıza almanızı nasip etsin.inşallah hepiniz kolayca doğurursunuz yavruları.ben sezeryan oldum.çok korkuyodum normal doğumdan .iyiki de öle olmuşum.Allah size kolaylık versin

Amin cnm inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah güzel kızını sizlere bağışlasın, bizlerde sizler gibi inşallah sağlıkla alabiliriz kucaklarımıza:Saruboceq:

selam kızlar nabersiniz bakalım?
dün pompayı çalıştırmadım dmeiştim ya , küçüçük bi parçasını takmayı unutmuşum eşim yaptı akşam çalıştı. denedim bi de nasıl çekiyomu diye. süper kızlar. tavsiye ederim. bebeğin emiş hızına göre çekiyor. kademesini artırırsan daha hızlı çekiyor.
nisan annelerini ben başından beri takip ediyorum pompanın faydasını çok görüyorlar kızlar, napıcam pompayı falan demeyin.
göğüste süt tutmak da iyi değilmiş. bebek az içerse kalanı sağmak gerekirmiş. yoksa mastit oluyormuş göğüsler. sağmayıp bırakanlar ateşle hastaneye gittiler çoğunlukla. antibiyotikle geçtiği için emziremediler de bebeklerii 1 hafta falan. alın bulunsun nolur nolmaz.

ELALI: evet asgari ve burda çoğu öyle ben nadir duyuyorum aldığı maaş üzerinden pirim yatıran firma.300 falan aldı 6 ay boyunca bide doğum parası aldı onada bilezik yaptırmış 1000 falan aldı sanırım tamda emin değilim tabi. arkadaşım doğumdan sonra gitti söyledi işyeriyle alakalı bişi olmadığını onlarda hemen yaptı işlemini. rapor bittiği anda işleme girmek gerekiyo öyle bişi olursa tarihini kaçırma işçi 1 ay işveren 15gün içinde işten çıkışı bildirmek zorunda ya.
HANDAN: ayaklatımı uzatıyorum canım sıkıcı oluyo ama napalım şişlik çok kötü balon gibi.

ben normal doğumdan hiçkorkuyorum belki daha erken bunu düşünmek için ama normal adı üstünde yani. ameliyata girmekten karnının yarılmasından daha iyidir açılma olmazsa zaten yapcak bişi yok o zaman kabul.

kızlar göğüslerinizi merak ediyorum benimki biraz büyüdü ama öyle süt oluşumu faaliyeti yok erkenmi acaba yani sertliği falan eskiden neyse şimdide aynı

o kadar çok sütüm olmuyo diyen duyuyorumkipompa için erken olduğunu düşünüyorum.ama şu bi gerçekki çalışan anneler için daha büyük kolaylık olur.

haklısın amazoncum ama bide sütüm olmazsa die korkuyorum ne işime yarcak o zaman ben dogumdan sorna gerekirse almayı düşünüyorum

hoşgeldin fatoşummmmmmmmm a.s.

ELALI: evet asgari ve burda çoğu öyle ben nadir duyuyorum aldığı maaş üzerinden pirim yatıran firma.300 falan aldı 6 ay boyunca bide doğum parası aldı onada bilezik yaptırmış 1000 falan aldı sanırım tamda emin değilim tabi. arkadaşım doğumdan sonra gitti söyledi işyeriyle alakalı bişi olmadığını onlarda hemen yaptı işlemini. rapor bittiği anda işleme girmek gerekiyo öyle bişi olursa tarihini kaçırma işçi 1 ay işveren 15gün içinde işten çıkışı bildirmek zorunda ya.
HANDAN: ayaklatımı uzatıyorum canım sıkıcı oluyo ama napalım şişlik çok kötü balon gibi.

ben normal doğumdan hiçkorkuyorum belki daha erken bunu düşünmek için ama normal adı üstünde yani. ameliyata girmekten karnının yarılmasından daha iyidir açılma olmazsa zaten yapcak bişi yok o zaman kabul.

kızlar göğüslerinizi merak ediyorum benimki biraz büyüdü ama öyle süt oluşumu faaliyeti yok erkenmi acaba yani sertliği falan eskiden neyse şimdide aynı

FATIMACIM yaa kafam karıştı şimdii-tatlicadiarzu- doğumdan sonramı ben yaptırtim bu çıkış işlemini, yani doğumdan sonraki 2 ay sonrasında değil yani ölemii-tatlicadiarzu-

Back
X