2009 Ekim Anneleri

kızlar sapıkça soruma cevap istiyorummmm
soru:göğüsler ne alemde bi fark varmı ??

selam kızlarr..seyda resim yüklemeyi sormuşsunn..gene bana kaldı bu anlatma işi naniknanik

şimcikkk; bu adresten ImageShack® - Image Hosting imageshack sitesine giriyosunn..ordan browse diyip bilgisayarındaki kayıtlı resmi seçiyosun..sonra boyut ayarlama için resize image'yi tıkla yandan 640x480i seç...altta start upload de o ekleme işlemine başlasın..soora ekrana eklediğin resim gelicek we gelen resimin altında üç tane adres olucak..ilk satırdaki hotlink1'i seç kopyala de we topice gelip cewap yaz de cewaba yapıştır..umarım anlatabilmişimdir..olmassa sor yine annatıym olurmu???

fatmamm gögüslerinizi merak ediyorum dedinya gülmekten öldüm valla hahahahah resimler topigine ekliyelimmi hahahahahahaha 2009 ekim annelerin gögüsleri muhahahahaha

benimkiler cok sisti büyüdüler sütyenlerim olmuyor daha, ve uclari büyüdü ve kapkara oldu ve hassas.. süt kanallarim cok belli masmaviii doluu var

zuzu bende sorduktan sonra kendime güldüm valla:jeyyar:
takıldığım bende eskiden bi el değmeme durumu ve büyüme söz konusuyken şimdi herşeyin normal olması. bu son aylardamı oluyo acaba.

fatoşşş alemsin valla sakın topik falan açıyım deme kızkaydirigubbakcemile3

handan demekkiilerde başlıyo süt üretimi ben gebelik başından başlayıp 9 ay devam eder diye düşünmüştüm.
pembe gülmeyiz canım ablamda öyleydi süt verirken 95 e fırlamıştı.
bu arada form çok ağır çalışmaya başladı offffffff

zuzu bende sorduktan sonra kendime güldüm valla:jeyyar:
takıldığım bende eskiden bi el değmeme durumu ve büyüme söz konusuyken şimdi herşeyin normal olması. bu son aylardamı oluyo acaba.

kıs fatıma sürekli büyüse noolur biliomusunn patlaarrkaydirigubbakcemile3 benim de o aşırı hassasiyeti kalmadı cicimm..ama doğum yaklaştıkça olur kanımca..

Back
X