buket çok saol canımm...ama dün şehrye çorba ve makarna vardııbende mücver yapıorumm:=))))dolapta kabak varmş çarşamba almştm bozulmadan yapaım dedimm..ii oldu ama mücverin yanına ne olur o konuda kararszımm:=))
kıslarrr ben geldm nasılsnzz bakalımm..bras ev süpürdüm toz aldım..bu sıcakta insann canı bişi yapmk istemiorr..ben yanıorumm bu evde durulmuo hertaraf güneş alıoo..banyoda otrmaya karar verdm ben artıkk..çünkü btek orası karanlık:=)))pcyi alıp arada gidicem banyoyaa:=))))
işler bittide şimdide yemek derdi varrr ne yapsam acaba hadi söleyn bana ama kolay olsunn:=)))
işyerndeki hatunlar ne yedinizzz yedklernizii söleynde bzde evde uygulayalım bari zorları sölemeyn ama..
çick canm çok saol.sabah kurufasulye düşündm ama bu havada kurufasulye olmas diedüşündüm ama canmda istemedi değil kuru yarına kaldı hem ıslatmak lasım vs vs..ben hazrladm mücverimi kocamın gelmesine yakın kızartcam..çok çok saol canm benm..
buket çok saol canımm...ama dün şehrye çorba ve makarna vardııbende mücver yapıorumm:=))))dolapta kabak varmş çarşamba almştm bozulmadan yapaım dedimm..ii oldu ama mücverin yanına ne olur o konuda kararszımm:=))
selam kızlarr umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir..
bir süredir girmedim.. evde dinlendim bebeğin odasını ayarlamaya çalıştık vs ..
yarın izne ayrılıcam 1 hafta tatile gidicem..
bu arada sizlerden hamileyken uçak yolculuğu yapan varmıı , bir tavsiyeniz varmıı??
geçen hafta kontrolümüz vardı.. bebeğimi gördük tüm detaylı inceleme felan yaptı yine doktorumuz,yüzünde parmaklarında fiziksel bir bozukluk varmı diye .. çok şükür herşey iyi..birde görüntülerini dvd ye çekti bundan sonraki kontrollerdeki görüntüleride üst üste çekecek..
son günlerde de inanılmaz hareketlii bebeğim inanılmaz göbeğimde çıkıntılar oluşuyor bazen kafası veya eli ayağı artık ne yapıyorsa çok eğlenceli yaa kaydirigubbakcemile2
kızlar ben göbeğim için badem yapı kullanıyordum,doktorum bişey olmaz kullan demişti birde bir krem adı vermişti.. geçende badem yağım bitti bende doktorumun verdiği kremi alayım dedim.. öyle isim almıştım reçete almamıştım ..öyle basit bi krem sandım...
lierac adında bi krem 60.oo TL ye aldım yaa.. onu kullanıyorum şimdi..
bizde haberler böylee. hepinize kucak dolusu sevgiler..
bugün kmse yok handan pembe ela gülican fatma zeynep daha bi sürü kişi yok..herkes tatile çktı sanırsammm..ay bende anneme gdecem ama nedense kocamı bırakamıorumm aklım burda kalıoo...kötü şeler gelio aklımaa..bu samna kadrr güvenim sonsuzdu ama hamilelkk psikolojisi aklıma kötü şeler gelio bırakp gtmk istemiom..şimdi ben gtsem anneme erkenden glio koçiş bu aralar saat 6da evde..ama bu sıcaklardada katlanamıorumm buralara offf off:))
durduğun kabahat cnm sende. Annenler nerde eğer yazlık bi yerdelerse hiç durma. Kocişinede güven cnm bu arada
bahairr olabülerr aslında kıs=)neden olmasn yoğt yiyorus saten yyanında yoğrt yerne cacık yerssaol cnm benm:=)
benim kociste tutturdu tatile gidelim die ama ben korkuorum bebise bisi olursa :sm_confused:
benim kociste tutturdu tatile gidelim die ama ben korkuorum bebise bisi olursa :sm_confused:
canm yaslıktalar karasuda denize 5dk bile yok terastan gözüküo denz püfür püfür esio ben burda kavruluomm dediğin gibi durduğm kabaht en iisi ben yavaştan hazrlanaımdurduğun kabahat cnm sende. Annenler nerde eğer yazlık bi yerdelerse hiç durma. Kocişinede güven cnm bu arada
kıss ne zararı olcak tatilin.öle kötü şeler düşünmesene..benim kociste tutturdu tatile gidelim die ama ben korkuorum bebise bisi olursa :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?