2009 Ekim Anneleri

oyy kıyamam kıss kötüymüş rüyan..düşünme cücümm,hamişşlik kabusları işte...

Nisasum, yemekteydim ancak gördüm :) Eczacı önerdi aslında. Ama diğerleri bana biraz daha kozmetik gibi geldi. Olanları geçirmedi. Doktor da kaliteli bir krem kullan demişti sadece.

o kabuslar benimde basımın belası adamın bir babannem kim girerse ruyama dovuyo benikötükedihüso sabah sinirle uyanıyorum bi yakalasam ben onları:mymeka:

o kabuslar benimde basımın belası adamın bir babannem kim girerse ruyama dovuyo benikötükedihüso sabah sinirle uyanıyorum bi yakalasam ben onları:mymeka:

sorma yaa sadece dovse neyse cok kotu bir ruyaydi inan anlatmakla bitmez....senağlama Allah korusun...

sabahta sormustum ama kimse bilemedi. lierac kullanan var mı aranızda? ben aldım ama kahverengi jel seklinde.acaba yanlısmı aldım yani kremi varmı lierac ın?

sabahta sormustum ama kimse bilemedi. lierac kullanan var mı aranızda? ben aldım ama kahverengi jel seklinde.acaba yanlısmı aldım yani kremi varmı lierac ın?

Slm kızlar,

Ben kullanıyorum canım dr. verdi. Hayır kremi yok jel doğrudur. Bir de serumu varmış ama o bize uygun değilmiş.

bana da doktorum verdi. 3. aydan bu yana kullanıyorum. Ama pahalı olduğu için sadece göğüslerime ve göbeğime kullanıyorum. Belime, kalçalarıma ve bacaklarıma bademyağı kullanmaya devam ediyorum.

Banyodan sonra da bebek yağı kullanıyorum. Papatya özlü olanı öneririm, çok güzel kokuyor.

kıslarrr ben geldm nasılsnzz bakalımm..bras ev süpürdüm toz aldım..bu sıcakta insann canı bişi yapmk istemiorr..ben yanıorumm bu evde durulmuo hertaraf güneş alıoo..banyoda otrmaya karar verdm ben artıkk..çünkü btek orası karanlık:=)))pcyi alıp arada gidicem banyoyaa:=))))
işler bittide şimdide yemek derdi varrr ne yapsam acaba hadi söleyn bana ama kolay olsunn:=)))
işyerndeki hatunlar ne yedinizzz yedklernizii söleynde bzde evde uygulayalım bari zorları sölemeyn ama..

bende gobusume ve gogsume surucem. dogruymus yani sevindim umarım yararını gorurus zemuszemus

tavuk kızartma, makarna, sehriye corba ve meyve vardı.umarım kimsenin canı cekmez

selam kızlar... ben de uzun zamandır giremiyodum yani kısa aralıklarla bi bakıp çıkıyodum. 1 haftadır misafirlerimiz vardı hergün denizdeydik. dün misafirleri yolculadık.. bizde istanbula geldikkk.. sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız???????

selam kızlarr umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir..
bir süredir girmedim.. evde dinlendim bebeğin odasını ayarlamaya çalıştık vs ..
yarın izne ayrılıcam 1 hafta tatile gidicem..
bu arada sizlerden hamileyken uçak yolculuğu yapan varmıı , bir tavsiyeniz varmıı??
geçen hafta kontrolümüz vardı.. bebeğimi gördük tüm detaylı inceleme felan yaptı yine doktorumuz,yüzünde parmaklarında fiziksel bir bozukluk varmı diye .. çok şükür herşey iyi..birde görüntülerini dvd ye çekti bundan sonraki kontrollerdeki görüntüleride üst üste çekecek..
son günlerde de inanılmaz hareketlii bebeğim inanılmaz göbeğimde çıkıntılar oluşuyor bazen kafası veya eli ayağı artık ne yapıyorsa çok eğlenceli yaa kaydirigubbakcemile2

kızlar ben göbeğim için badem yapı kullanıyordum,doktorum bişey olmaz kullan demişti birde bir krem adı vermişti.. geçende badem yağım bitti bende doktorumun verdiği kremi alayım dedim.. öyle isim almıştım reçete almamıştım ..öyle basit bi krem sandım...
lierac adında bi krem 60.oo TL ye aldım yaa.. onu kullanıyorum şimdi..

bizde haberler böylee. hepinize kucak dolusu sevgiler..

meryemcim öncelikle iyi tatller diyim sonrada bebişine maaşallah. uçak yolculuğuna gelnce de ben hamielliğimden beri 3 defa uçakla istanbula geldim yani gidiş geliş 6 defa uçağa binmiş oldum. normal zamanlara bindiğinden pek bi farkı olmuyo.. sadece koltuğunu alırken hamile olduğunu belirt sana önlerden yer ayarlayıp oradan veriyorlar, ve eğer benim gibi sık idrara çıkan biriysen koridor tarafını tercih et ki diğerlerini rahatsız etmemek için tuvalete kalkmıyım stresini yaşama... ve kesinlikle x-ray cihazlarından geçmemeyi unutma:)))))
lıierac krem e gelince bu genelde çoğu hamilelerin kullandğı bi kremdir çok bilindikdir ve pahallı bi markadır, genelde kullananlar çatlak olmadığını söyleler. ama kullandığı halde çatlağı olan tanıdıklarım da var... doktorlar da çatlak oluşacaksa hiçbir kremin bunu engelleyemeyeeğini ama cildi nemli tutmanın faydası olduğunu söylüyo.. dolayısıyla aktarda yatıracağın iyi bir yağla da gerekli bölgelerini bence nemlendirebilirsin... ben öyle yaptım

saol canım cevabın için..
bende normalde badem veya susam yağı kullanıyordum ne bileyim krem alayım dedim onuda 60 a aldım işte.. bitince devam etmem belkide bakalım..
dediğin gibi zaten olacağı varsa hiçbişey çözüm değil bu çatlağa diyorlar.. inşallah olmaz bizlerdede..

rica ederim canım... tabi bi kere almışsın bi kullan bakalım. ama zaten 1-2 ay gider osana ve önmli olanda bu zamanlarda nemlenirmeye başlamak...inşalah en az hasarla atlatırz. gerçi allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…