aynen yaa birde bu gece sirtustu yatmisim uyku esnasinda geriliyordum karnimi iceri cekmisim agriyla uyandim..hic farkinda olmadan yaptim tabi sonra uyku tutmadi korkudan uzuntuden bebegime zarar verdimmi diye....Birde kotu kotu ruyalar gordum adamin biri beni dovuyordu hamileyim yapma dedim karnima tekme atmaya basladi bebegimi kaybettim kanlar icindeydim cok korktum....senağlama
bende laroche nın 50 faktörünü aldım...bu nda kımyasal yok dedıler ama... bıde sebamed alayım.. doktormu önerdı sebamedı... bende nıveanında 50 faktoru var... acaba gecıcımıdırkı.. senın olanlar gectımı ya
niye yaa nasil biseyki hem herkese mecburimi????:uhm:
aynen yaa birde bu gece sirtustu yatmisim uyku esnasinda geriliyordum karnimi iceri cekmisim agriyla uyandim..hic farkinda olmadan yaptim tabi sonra uyku tutmadi korkudan uzuntuden bebegime zarar verdimmi diye....Birde kotu kotu ruyalar gordum adamin biri beni dovuyordu hamileyim yapma dedim karnima tekme atmaya basladi bebegimi kaybettim kanlar icindeydim cok korktum....senağlama
o kabuslar benimde basımın belası adamın bir babannem kim girerse ruyama dovuyo benikötükedihüso sabah sinirle uyanıyorum bi yakalasam ben onları:mymeka:
haklısın şekerimmdua okumadan uyumayın derim ben hiç kötü rüya görmedim
sabahta sormustum ama kimse bilemedi. lierac kullanan var mı aranızda? ben aldım ama kahverengi jel seklinde.acaba yanlısmı aldım yani kremi varmı lierac ın?
sabahta sormustum ama kimse bilemedi. lierac kullanan var mı aranızda? ben aldım ama kahverengi jel seklinde.acaba yanlısmı aldım yani kremi varmı lierac ın?
bana da doktorum verdi. 3. aydan bu yana kullanıyorum. Ama pahalı olduğu için sadece göğüslerime ve göbeğime kullanıyorum. Belime, kalçalarıma ve bacaklarıma bademyağı kullanmaya devam ediyorum.
Banyodan sonra da bebek yağı kullanıyorum. Papatya özlü olanı öneririm, çok güzel kokuyor.
kıslarrr ben geldm nasılsnzz bakalımm..bras ev süpürdüm toz aldım..bu sıcakta insann canı bişi yapmk istemiorr..ben yanıorumm bu evde durulmuo hertaraf güneş alıoo..banyoda otrmaya karar verdm ben artıkk..çünkü btek orası karanlık:=)))pcyi alıp arada gidicem banyoyaa:=))))
işler bittide şimdide yemek derdi varrr ne yapsam acaba hadi söleyn bana ama kolay olsunn:=)))
işyerndeki hatunlar ne yedinizzz yedklernizii söleynde bzde evde uygulayalım bari zorları sölemeyn ama..
selam kızlarr umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir..
bir süredir girmedim.. evde dinlendim bebeğin odasını ayarlamaya çalıştık vs ..
yarın izne ayrılıcam 1 hafta tatile gidicem..
bu arada sizlerden hamileyken uçak yolculuğu yapan varmıı , bir tavsiyeniz varmıı??
geçen hafta kontrolümüz vardı.. bebeğimi gördük tüm detaylı inceleme felan yaptı yine doktorumuz,yüzünde parmaklarında fiziksel bir bozukluk varmı diye .. çok şükür herşey iyi..birde görüntülerini dvd ye çekti bundan sonraki kontrollerdeki görüntüleride üst üste çekecek..
son günlerde de inanılmaz hareketlii bebeğim inanılmaz göbeğimde çıkıntılar oluşuyor bazen kafası veya eli ayağı artık ne yapıyorsa çok eğlenceli yaa kaydirigubbakcemile2
kızlar ben göbeğim için badem yapı kullanıyordum,doktorum bişey olmaz kullan demişti birde bir krem adı vermişti.. geçende badem yağım bitti bende doktorumun verdiği kremi alayım dedim.. öyle isim almıştım reçete almamıştım ..öyle basit bi krem sandım...
lierac adında bi krem 60.oo TL ye aldım yaa.. onu kullanıyorum şimdi..
bizde haberler böylee. hepinize kucak dolusu sevgiler..
meryemcim öncelikle iyi tatller diyim sonrada bebişine maaşallah. uçak yolculuğuna gelnce de ben hamielliğimden beri 3 defa uçakla istanbula geldim yani gidiş geliş 6 defa uçağa binmiş oldum. normal zamanlara bindiğinden pek bi farkı olmuyo.. sadece koltuğunu alırken hamile olduğunu belirt sana önlerden yer ayarlayıp oradan veriyorlar, ve eğer benim gibi sık idrara çıkan biriysen koridor tarafını tercih et ki diğerlerini rahatsız etmemek için tuvalete kalkmıyım stresini yaşama... ve kesinlikle x-ray cihazlarından geçmemeyi unutma:)))))
lıierac krem e gelince bu genelde çoğu hamilelerin kullandğı bi kremdir çok bilindikdir ve pahallı bi markadır, genelde kullananlar çatlak olmadığını söyleler. ama kullandığı halde çatlağı olan tanıdıklarım da var... doktorlar da çatlak oluşacaksa hiçbir kremin bunu engelleyemeyeeğini ama cildi nemli tutmanın faydası olduğunu söylüyo.. dolayısıyla aktarda yatıracağın iyi bir yağla da gerekli bölgelerini bence nemlendirebilirsin... ben öyle yaptım
saol canım cevabın için..
bende normalde badem veya susam yağı kullanıyordum ne bileyim krem alayım dedim onuda 60 a aldım işte.. bitince devam etmem belkide bakalım..
dediğin gibi zaten olacağı varsa hiçbişey çözüm değil bu çatlağa diyorlar.. inşallah olmaz bizlerdede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?