2009 Ekim Anneleri

ben geçtiğimiz hafta nerdeyse tüm hafta dnize girdim, tesadüf mü bilmiyorum ama normalde kasıklarımda olan hafif ağrılar sanki daha azaldı.. acaba bağlarn güçlenmesine falan etkisi varmıdır doğuma faydası vardr da kasılmalar da etkilimidir bilmiyorum??????

kızlar yemek yapmaya daldınız noldunuz uyudunuz mu yoksa bilgisayarların başında. tabi ben annemde olduğumdan yemek yapma derdim yokk bölee bol bol yazıyorum mesajalrı:)))

ooo sizler yemek yapmaktan felan bahsediyorsunuz yaa..
ben yemek yapmayalı uzun bir zaman oldu.. şimdide yapasım gelmiyor artıkın...
kocacıma da yazık ama yapasım gelmiyo... aslında yemek yapmayı çok severim ama yapmıyorum fastfood yemekten patlicak kocacım..

kızlar yemek yapmaya daldınız noldunuz uyudunuz mu yoksa bilgisayarların başında. tabi ben annemde olduğumdan yemek yapma derdim yokk bölee bol bol yazıyorum mesajalrı:)))

ooooooooooo iyisin heeee allahhh bende c.tesi gidiyom tr yeee benimki dediki sana bikere yemek yaptirmicam zaten tr nin lokantalarini dönerlerini özledik ahh sahilde balik iki haftaaaa ne isss ne yemekkk ne baska bisiiii :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey amannn onlarda katlansinlarr istee babalik kolay degill biraz ceksinlerr

kıs bi yandan yemk yapıom bi yandan dağıttıklarımı topluom bi yandan ev topluom bi yandan size yetişiomm bi yandan sıcaklarla uğraşıom.daha ne yapaım yavv..bimexe gidecktm gözüm yemedi ben hep evdeim yaa benm kdr evde oturan yokturr..kıslarr fotoğrf mak tavsye edecğnz marka varmı ve varsa hangi serisi..fyarıda çok uç olmasın 400 ytl felan civarı..

biz de kısmetse haftaya tatile gideceğiz. arabayla yaklaşık 7 saatlik yolumuz var. ama sanırım her saat başı 5-10 dk. durup dinlenme molası vereceğimizden bu sene biraz daha uzun sürecek :)

denize girmek çok faydalıymış. bol bol yüzeceğim. bu sıcaklarda çok iyi gelecek kesin. hem de kışın tüm yorğunluğu çıkmış olacak. heyecanla bekliyoruz.

fatoş kısss bişi yakaladım bu cümlede:=)))delikafadulden

canım bizim de fethiyeden istanbul 12-13 saat sürğyodu doktorum 2 saatte bir 10 dk yürümen lazım dedi kocamda biz o hızla anca 1 günde gideriz istanbula dedi ve beni uçakla yolladı o da arabayla geldi. şimdi de yol yorgunu uyuyoooo...

askbuya o kadar evde oturuyosan baya da kilo alırsın??? aç kilo aldın bakiiimmm

en iş ne yemk ne başka bişi derken başka nası bişi oluo şekerr))
bu arlarr suskunsuzz bakıorumdaa:=)))hehe uyarı alınca duraksama dönemine girdi kkda knşmalar sanırım:=))))))))))))))))))9kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok iyi yapmışsınız canım. Biz de arabayla Akdeniz'e kadar gitmeyi göze alamadık. hem de daha rahat ederzi diye annemlerin yazlığına Ayvalık'a gideceğiz. Hem belki daha az sıcak olur. Malum hep gölgede olmak gerek. Çok sıcaklarda denize bile girilmez sanki.

selammm kısslar biras geç olu ama yeni geldim. Bugün tetanos aşımı oldum, ordan da kendimi alışverişe vurdum. Kimsede yaramazlık yoktur inşallah. Şimdi geçmişe bakmaya gidiyorum

dandANNN nerdesnn kuzum sen yaa...bugün topk çok sessizzz:=))
napıorsn ne var neyok bakalımm ..geçen yasdım ama görmednn bziim şeker yüklemesnde sonra olcak bişimiz varmı acaba biliomuusnn..ondan sonra hep rutin kontrolemi gideces acaba yoksa bişiler varmı daha,??

ben de okudum bişey yakalayamadım sadece balıktan sonra iki kullanmışsın. iki tek atmaya bağlayacak gibi olmuşsun o mu acaba??????? yada ben çok mu şüphelciyim:)))))

iki mi yoo yazmadim ben iki ne diyonus kiiz hahahahaha

yok benimki baska bi sebepten dolayi fazla sakalasinca bazilari herseyi diyebileceklerini saniyor buda benim hosuma gitmiyor. en son salakca bi skaa yapilmisti kizim hakkinda, bak sana damat buldum diye ve cok sacma bir resimdi, o günden beri fazla konusmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…