2009 Ekim Anneleri

he tamam o zaman. ben mayo giymediğim için ektra almam gereken bişey yok yanii.

hepiniz asi vuruldunuzmu simdi? benim p.tesi günü samsunda randevüm var asi vurulmam gerekiyormu acaba? burdakiler yapmiyo :S. 22. haftamda oluyorum gecmi oluyorum sizce?

yok kuzum geç değil ben 23 haftamda vuruldum
oyy canmmmm ama hayatm 7 çok değilkiii...artık kaçıncı haftalardayz yanii..

Ben de tatil için bikini düşünüyorum. Mayo ıslak kalırsa karnımız üşür, kıyamam bebeğime :)
Eski bikinilerimi denedim, biri hariç hepsi oldu. yeni masrafa gerek kalmadı. En çok da kociş sevindi bu işe. En son kremlere bi dolu para ödemişti :)

lülülülülülü lülülülülülü

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kıslar bende çıkıorumm koçişim geldi sayılrr aradı şimdii bende cacığı yapaım bari:=)))bugünkü yemk fkrlerini veren arkadaşlarımı saygılarımı sevgilermi sunuyormmm..herkess kendne ve bebişlere ii bksın kucak dolusu sevgler herkeseee..heyt be amma kanştum heee:=))ben gene dayanamayp bakarım belkim..hadi iyi akşamlar hoşçakalınn datlu anneler..:asigim::asigim:

Ayy ne güsel yaa canım ben eskilerin hiç birine giremiyorum mafoldumben :şimdi en az iki tane olması lazım

hadi cicişim kolay geleeeee. afiyet olsun bebişine top top et olsun...
ben de kaçar bari anneme masa hazırlamaya yardıme deyim dimi. ayıp yani. muaaahhhh öptüm hepinizi

İyi akşamlar canım afiyet olsunnn Şeniz

valla bende anlamadım nerde bu kıslarr

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin kuşumm

iy geceelr tatlı uykular herkese... uykum kactı yawww.... yarınd amısafır gelecek nasıl halim kalıpta iş pasta yapıp mısafır agırlayacaksam..offff

tabiii ilk günaydında bend egelsinnn...bu durumda...........................
herkese günaydın bebeişlerımızle saglıklı birgüne merhaba... güzel bırgün geçirelım

kıslarrrrr gnayydnnn..naslsınzz baklaım herkes iidir inş..ben akşam yatamadm bacaklarım ağrıdı çok..son aylarda nası olcas km bilir osamn hiçten uyuyamayızz...

canım bende dün tetenoz aşısı vuruldum ellerim şişti kapatamıyorum resmen ağrı yok ama ellerim şişti zaten gecede sürekli uyandım tilki uykusu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…