Canım benim göğüsler eskilere hiç sığmıyo artıkın, onun için yeni almam gerekti. Karnı kapalı olsun diye mayo alayım demiştim ama normaller size olmaz, büyük bedenlerin de karnı olur ama diğer yerleri bol gelir dedi. Hakkaten de öyle oldu. Hamileler için bööle karnı genişler var ama onlar da pahalı geldi. Ben de 2 beden büyük bir bikini aldım ancak oldu valla. Zaten 1 yaz giycem çok para vermek istemiyom yanii. Bi tane daha alıcam tamam
hepiniz asi vuruldunuzmu simdi? benim p.tesi günü samsunda randevüm var asi vurulmam gerekiyormu acaba? burdakiler yapmiyo :S. 22. haftamda oluyorum gecmi oluyorum sizce?
oyy canmmmm ama hayatm 7 çok değilkiii...artık kaçıncı haftalardayz yanii..askbuya nesi çok kıs ben evde durmadığım halde ve doğru dürüst bişey yemediğim halde yememe dikkat ettiğim halde ve üstelik senden 2 hafta geri olduğum halde tam 7 klo aldım. 6 kiloya çok demeyin diyip de ben neden bunalıma sokuyon sen şimdi????(((((((((
kıss askbuyaa 24üncü haftasındaymış da çok demicekmişiss..bis daha ilk aydayıs sankim zilli altı üstü bi hafta war aramısda..bende 23ü bitiriyorum ne war:)))
yaaa zuuzu ama şeyden şettrdim ben hani böle bi ayda 4 kilo fealn alıolarya haftadan haftaya şişenler var yanimm ondan böle şettrdm..belrtmk istedimm.
yaaa zuuzu ama şeyden şettrdim ben hani böle bi ayda 4 kilo fealn alıolarya haftadan haftaya şişenler var yanimm ondan böle şettrdm..belrtmk istedimm.
lülülülülülü lülülülülülü
Ben de tatil için bikini düşünüyorum. Mayo ıslak kalırsa karnımız üşür, kıyamam bebeğime :)
Eski bikinilerimi denedim, biri hariç hepsi oldu. yeni masrafa gerek kalmadı. En çok da kociş sevindi bu işe. En son kremlere bi dolu para ödemişti :)
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kıslar bende çıkıorumm koçişim geldi sayılrr aradı şimdii bende cacığı yapaım bari:=)))bugünkü yemk fkrlerini veren arkadaşlarımı saygılarımı sevgilermi sunuyormmm..herkess kendne ve bebişlere ii bksın kucak dolusu sevgler herkeseee..heyt be amma kanştum heee:=))ben gene dayanamayp bakarım belkim..hadi iyi akşamlar hoşçakalınn datlu anneler..:asigim::asigim:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kıslar bende çıkıorumm koçişim geldi sayılrr aradı şimdii bende cacığı yapaım bari:=)))bugünkü yemk fkrlerini veren arkadaşlarımı saygılarımı sevgilermi sunuyormmm..herkess kendne ve bebişlere ii bksın kucak dolusu sevgler herkeseee..heyt be amma kanştum heee:=))ben gene dayanamayp bakarım belkim..hadi iyi akşamlar hoşçakalınn datlu anneler..:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?