gunaydınn a.s.
ayy canmm benmde kolum çok ağrmştı tetenosda geçmş olsun tatlmm.aynen bende tilki uykusu gibi gözlerm kapalı ama sesler duyuyodum gece gece dşardan=)canım bende dün tetenoz aşısı vuruldum ellerim şişti kapatamıyorum resmen ağrı yok ama ellerim şişti zaten gecede sürekli uyandım tilki uykusu gibi...
gnaydn canmgunaydınn a.s.
kızlar günaydın hepinize bebişler nasıl bakem
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrrr bebisler nasillll?? benimki uyandiii
ya dün cok güzeldiii elimi karnima koydum kactiii ama onu hissettim elimlee hemdeee aglamaya basladim biraz duyguluyumdurda :)). sizelrden naebr? habu bizim abaza elaaa tatildeee demiiii unuttum genee
benimkinde hala ses seda yok bakalım hafta sonu ne güzel oynadı durdu ama iki gündür fazla oynamıyo bu da beni çok endişelendiriyo ya((
BEN DAHA ELİMDE HİÇ HİSSEDEMEDİM.. BENİM KIZIM ÇOK MU TEMBEL YOKSAM YA..:uhm:
çok söyledimm yne söylüyorumm..o yine oynuyo ama sen hissedemiyosun herzaman..çünkü kasları daha çok zayıf..hergün hissedicez die bişi yok..boşa kendinizi üzmiyin böle ya..kaydirigubbakcemile 3-5 hafta geçsin sen ozaman gör hareketi
BEN DAHA ELİMDE HİÇ HİSSEDEMEDİM.. BENİM KIZIM ÇOK MU TEMBEL YOKSAM YA..:uhm:
günaydın kızlaarr...çook başım ağrıyo bu sabahh..sıpam da geceleri tepikliyo uyutmuyo anasını..çok güselmiş yaff...opuyorumnanaktan sisde keyifler nasııı
benimkinde hala ses seda yok bakalım hafta sonu ne güzel oynadı durdu ama iki gündür fazla oynamıyo bu da beni çok endişelendiriyo ya((
cnmm peki seninkinin gün içinde hareketler nasıl. Dediğim gibi benim ki hafta sonu çok güzeldi ama iki gündür fazla yok onun içim üzülüyorum yaaaaaaaaaa
cnm çok sağol yaa inan bu konusmalar o kadar moral oluyo ki anlatamam. elimde değil işte napayım üzülüyom senide bıktırdım artık nolur kusura bakma cnm..
oooo kralicemmm günaydinn nasilsin ?? gecmis olsun canim beniiim uyu yatda gecer kiyamammm sana :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?