2009 Ekim Anneleri

samyeli..canımm nasısın..lütfen artık toparlan kendine de sewenlerine de yazık kuzum...bis iyiyis çok şükür..bööle arada gelip güsel hbrlerini werirsen daha ii olcass

samyeli hayırdır cnm ne oldu niye girmiyosun bu siteye cnm.

selam hamişler. ayaklarım felaket ağrıyo yaaaaaaa.. dün uçak yolculuğu yaptım istanbula gelir gelmez kendimi pazara attım.. ama dünden beri üstüne basamaz oldum....(((((

zuzum dalga geçme ama gerçektende niyetim öyle doğuma giderken hemen bi kaç parça bişey almak nasipse.

aa kız nezaman nası geliceği belli diilki sıpanın..hem aldıklarını yıkıycan etcen hastane çantanı hazırlıcan..kolay şeylermi kıs ufak tefek bisürü şey alcann..sen bilirsin ama pişman olursun kanımca

samyelicim ben de seni merak ettim evet uzun zaman oldu seni görmeyeli nasılsın ne durumdasın moralin nasıl??????

Canım hoşgeldin. Elimizden geldiğince iyi olmaya dikkat etmeye çalışıyoruz, ama işte bi şekilde hepimiz Allah'a emanetiz. Bi yerden sonra ne kadar dikkat edersek edelim bizden çıkıyo. İnşallh hepimiz bu riskli hftaları sağlıkla atlatırız.

Sana da umarım Allah sabrını verir, yeni bi heyecanla, mutlulukla bu günleri geride bırakmayı başarabilirsin canım

selam hamişler. ayaklarım felaket ağrıyo yaaaaaaa.. dün uçak yolculuğu yaptım istanbula gelir gelmez kendimi pazara attım.. ama dünden beri üstüne basamaz oldum....(((((

zorun neydi şekerimm accık dinlenseydin ya

aslında haklısın cnm en azından ben bi hastane çantamı bari hazırlayım dimi ama

zuzuş canım kıyafetleri tulum agırlıklımı alıosun ben genelde ayaklı pijama ve tulum şeklince alıom ayakları üşümesin die de siz nası alıonuz acaba

Yaw canım hakkaten çok zor oluyo ulusa girmek. Ama bööle özel şeyler için gitmek gerekebiliyo. Ben en son düğünümde bazı şeyleri almıştım, çok iyi fiyatları vardı. Bebek arabası falan alacağın modele karar verdiysen, kesinlikle bak ulusa. Benim bu aralar doğum yapacak bi arkadaşım var. Onlar her yere bakmış en iyi fiyata ordan almışlar. Ben de gitmişken kıyafet de bakarım diyorum.
Mobilya için de normal mağazalara baktım ama bi de sitelere bakıp ona da öyle karar vericem. Gelişmeleri yazarım gene

zuzuş canım kıyafetleri tulum agırlıklımı alıosun ben genelde ayaklı pijama ve tulum şeklince alıom ayakları üşümesin die de siz nası alıonuz acaba

pijamaları ayaklı genelde dandanım..bitanede tulum aldım..annem tulum çok kullanılı olmuo dedi,bacak kısımlarını kısa yapıolarmış bebeğin bacağı bükülü kalıomuş..rahat hareket edemiomuş..ayaklarına çorap patik filaan giydircem takwiye olsun die...

cicim ben arabasını aldım pierre cardin..libastan almıştım indirimdeydi..sonra eşim ulusta sormuş daha da uygunmuş..pusete oraya bakcaz artık..yatağını da aldım bisim burda biyerden..o da çok denk geldi,seti filan dahil 300e aldım..bebek şekeri malzemesi alcam aslında..bi ara bakiim diorum

Kızlar özellikle bebek kıyafetleri için Eminönü'nde Havuzlu Han ve civarındaki bebek mağazalarını tavsiye ediyorum. Hem çok çeşit var, hem de fiyatalr uygun. En alt katta da banyo malzemeleri, pompa, battaniye, nevresim takımı vs. gibi malzemeler var. Ben 10 TL'ye çok güzel bir penye battaniye aldım.

Ayrıca polar sağlıklı değili bebeği terletir ve terini emmez, örgü yün ya da penye battaniye alın diye okumuştum deneyimli annelerin bloglarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…