mrb kızlar.. Bu siteye girmicem dedim ama sizleri merak ettim. Hepiniz iisin,z dimi. bende yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum. Ama hala ruhen toparlayamadım...Bebişler nasılll? Lütfen kendinize ii bakın.. dikkat edin...
mrb kızlar.. Bu siteye girmicem dedim ama sizleri merak ettim. Hepiniz iisin,z dimi. bende yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum. Ama hala ruhen toparlayamadım...Bebişler nasılll? Lütfen kendinize ii bakın.. dikkat edin...
zuzum dalga geçme ama gerçektende niyetim öyle doğuma giderken hemen bi kaç parça bişey almak nasipse.
selam hamişler. ayaklarım felaket ağrıyo yaaaaaaa.. dün uçak yolculuğu yaptım istanbula gelir gelmez kendimi pazara attım.. ama dünden beri üstüne basamaz oldum....(((((
aa kız nezaman nası geliceği belli diilki sıpanın..hem aldıklarını yıkıycan etcen hastane çantanı hazırlıcan..kolay şeylermi kıs ufak tefek bisürü şey alcann..sen bilirsin ama pişman olursun kanımca
aslında haklısın cnm en azından ben bi hastane çantamı bari hazırlayım dimi ama
e bi zahmet delü:CüvCüv: kıs ciciler toopicine bakıp ta canın da mı çekmedi hiç..nası duruosun
kuzum şööleki ben ööle marka şeyler almadım..bi tek zıbınları mothercareden..o da indirimdeydi ondan..önüme gelen bebe mağazasından aldım görüp beğendikçe..daha çok semt mağazalarında uygun oluyo..yani ewinin oralardaki yerlere de bak bence..sosyete pazarına git sıhhıyedeki..bu perşembe mesela:) ama araba puset gibi şeyler için mutlaka ulusa git..hatta kıyafet için de..ben normalde ulusa hiç gitmem,yasağım war senelerdir kıro çokya:)) puset için kocimnen gitces şu aralar..
zuzuş canım kıyafetleri tulum agırlıklımı alıosun ben genelde ayaklı pijama ve tulum şeklince alıom ayakları üşümesin die de siz nası alıonuz acaba
Yaw canım hakkaten çok zor oluyo ulusa girmek. Ama bööle özel şeyler için gitmek gerekebiliyo. Ben en son düğünümde bazı şeyleri almıştım, çok iyi fiyatları vardı. Bebek arabası falan alacağın modele karar verdiysen, kesinlikle bak ulusa. Benim bu aralar doğum yapacak bi arkadaşım var. Onlar her yere bakmış en iyi fiyata ordan almışlar. Ben de gitmişken kıyafet de bakarım diyorum.
Mobilya için de normal mağazalara baktım ama bi de sitelere bakıp ona da öyle karar vericem. Gelişmeleri yazarım gene
kızlar samyeli ye yazdım ama geri dönmedi bebeğini kaç haftalıkken ve niye kaybetti bilginiz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?