Kızlar özellikle bebek kıyafetleri için Eminönü'nde Havuzlu Han ve civarındaki bebek mağazalarını tavsiye ediyorum. Hem çok çeşit var, hem de fiyatalr uygun. En alt katta da banyo malzemeleri, pompa, battaniye, nevresim takımı vs. gibi malzemeler var. Ben 10 TL'ye çok güzel bir penye battaniye aldım.
Ayrıca polar sağlıklı değili bebeği terletir ve terini emmez, örgü yün ya da penye battaniye alın diye okumuştum deneyimli annelerin bloglarında.
pijamaları ayaklı genelde dandanım..bitanede tulum aldım..annem tulum çok kullanılı olmuo dedi,bacak kısımlarını kısa yapıolarmış bebeğin bacağı bükülü kalıomuş..rahat hareket edemiomuş..ayaklarına çorap patik filaan giydircem takwiye olsun die...
cicim ben arabasını aldım pierre cardin..libastan almıştım indirimdeydi..sonra eşim ulusta sormuş daha da uygunmuş..pusete oraya bakcaz artık..yatağını da aldım bisim burda biyerden..o da çok denk geldi,seti filan dahil 300e aldım..bebek şekeri malzemesi alcam aslında..bi ara bakiim diorum
Kızlar özellikle bebek kıyafetleri için Eminönü'nde Havuzlu Han ve civarındaki bebek mağazalarını tavsiye ediyorum. Hem çok çeşit var, hem de fiyatalr uygun. En alt katta da banyo malzemeleri, pompa, battaniye, nevresim takımı vs. gibi malzemeler var. Ben 10 TL'ye çok güzel bir penye battaniye aldım.
Ayrıca polar sağlıklı değili bebeği terletir ve terini emmez, örgü yün ya da penye battaniye alın diye okumuştum deneyimli annelerin bloglarında.
Bebek şekeri mi :1shok: anam onu da mı şimdiden yapcas kıss.3 aydan çok var daha. Ama neyse ben şimdi bööle demiyim, sonra yine geç kalırım ben demiştim dersin.
Peki canım sen sadece yatak mı aldın, ben hala çok kararsızım. Tam odamı yoksa bi yata bi şifonyer mi bilemiyorum. ama kendş odamda yatırabilmek için bi tane park yatak alcam kesin. Diğerlerini çocuk doğduktan sonra da alabilrim diyorum. ama bu sefer o kadar eşyasını nereye koycam bilemiyorum :sm_confused:
çok saol hohocum oraya bakım bende çok ii oldu bilgi:1hug:
yatagını nasıl aldın kız zuzu hiç anlatmıoosun büyüyenmi nasıl??
kız hohoo nası gelelim eminönüne ankaradayıs bisskaydirigubbakcemile
Atlayın gelin bi haftasonu, misafirimiz olun. İstanbul anneleri ağırlarız Ankara annelerini :)
Slm kızlarrr vallahi herkes alışverişe vermiş kendini ben daha kızıma bir iğne bile almadımmmm siz maşallah bitirmişsiniz bile .........
malzemesini alıym da ben yafrimm soona dolaşcak halim kalmassa üzülmiim gönlüme göre alamadım die..hazırlamasını yaz sonuna bırakırım..hem şekerler bayatlamasın..erir merir bide..ağustos filan gibi yaparım inşallah diyorum..sallanan karyola aldım..iki boyu oluyo genelde 60x120 we 70x130 diye..büyüğünü aldım ben..ayrı oda yapamıcam boş odam yok..misafir yatak odam wardı tek kişilik karyola dolap filan..oraya koydum..kızımın odası orası olcak mecbur..odamın hemen dibi ben de kapı tarafında yatıyorum zaten o yüsden yatak odama tekrardan bişe almıcam..
yok canım büyüyenlerden istedim ama yerim yoktu ona..
ZUZUU bebek şekerlerinin malzemesini nerden alıcan canım birde yatağı nerden aldın aldığın yerde bebek odası takımı da varmıydı
Benimde boş odam yok aslında. aynı şekilde tek kişilik yatak falan olan bi misafir odam var. Ordaki eşyaları depoya koyup oraya yaparım diyorum. Bu seferde bebek doğunca annemler gelcek herkes nerde yatcak onları düşünüyorum. Off ya çok karışık işler fisfisfis
bebek şekeri malzemeleri ulusta bi pasajda satılıyomu canım..adı sulu bişiydi..nazyaz bilio bi ara gelincek soralım ona..yatağı yenimahallede bi bebek mağazasından aldım..takım şeklinde yoktu..uyku setleri we karyolalar wardı..belisin takımları pek rewaçta şu sıralar ona bakabilirsin cnm..bi de sitelere gidebilirsin istersen
he tamam o zaman. ben mayo giymediğim için ektra almam gereken bişey yok yanii.
kız zeytinnn sen de mii..ayhh sabra bak anamm..kaydirigubbakcemile2
ankara da uygun takım satan yerlere denk gelirsen veya duyarsan beni haberdar edermisin ben yavaş yavaş kıyafetleri beğendiklerimi alıyorum ama daha büyük bir alışveriş yapmadım onu da en kısa zamanda yapayım diyorum çok sıcak çünkü gezilmiyor
Ulusta Suluhan diye bi yer var takı malzemeleri falan da satılıyor. Orası olabilü belkim. Postanenin olduğu yerdeydi zannedersem. Benim de nikah şekerim oralarda bi yerde yapılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?