2009 Ekim Anneleri

kız hohoo nası gelelim eminönüne ankaradayıs bisskaydirigubbakcemile

Bebek şekeri mi :1shok: anam onu da mı şimdiden yapcas kıss.3 aydan çok var daha. Ama neyse ben şimdi bööle demiyim, sonra yine geç kalırım ben demiştim dersin.
Peki canım sen sadece yatak mı aldın, ben hala çok kararsızım. Tam odamı yoksa bi yata bi şifonyer mi bilemiyorum. ama kendş odamda yatırabilmek için bi tane park yatak alcam kesin. Diğerlerini çocuk doğduktan sonra da alabilrim diyorum. ama bu sefer o kadar eşyasını nereye koycam bilemiyorum :sm_confused:

çok saol hohocum oraya bakım bende çok ii oldu bilgi:1hug:

yatagını nasıl aldın kız zuzu hiç anlatmıoosun büyüyenmi nasıl??

Kıss aslında ben bu yaz 3-5 gün İstanbula gideyim diyorum. Ama sıcakta alışveriş yapamam diyodum. Olmuşken acaba Eminönü mi gitsem alışverişe kaydirigubbakcemile3

malzemesini alıym da ben yafrimm soona dolaşcak halim kalmassa üzülmiim gönlüme göre alamadım die..hazırlamasını yaz sonuna bırakırım..hem şekerler bayatlamasın..erir merir bide..ağustos filan gibi yaparım inşallah diyorum..sallanan karyola aldım..iki boyu oluyo genelde 60x120 we 70x130 diye..büyüğünü aldım ben..ayrı oda yapamıcam boş odam yok..misafir yatak odam wardı tek kişilik karyola dolap filan..oraya koydum..kızımın odası orası olcak mecbur..odamın hemen dibi ben de kapı tarafında yatıyorum zaten o yüsden yatak odama tekrardan bişe almıcam..
çok saol hohocum oraya bakım bende çok ii oldu bilgi:1hug:

yatagını nasıl aldın kız zuzu hiç anlatmıoosun büyüyenmi nasıl??

yok canım büyüyenlerden istedim ama yerim yoktu ona..

Slm kızlarrr vallahi herkes alışverişe vermiş kendini ben daha kızıma bir iğne bile almadımmmm siz maşallah bitirmişsiniz bile .........

ZUZUU bebek şekerlerinin malzemesini nerden alıcan canım birde yatağı nerden aldın aldığın yerde bebek odası takımı da varmıydı

ya ben de öle çok bişey almadım bi kaç kıyafet öle araba oda takımı falan filan büyük şeyler almadım daha..

Benimde boş odam yok aslında. aynı şekilde tek kişilik yatak falan olan bi misafir odam var. Ordaki eşyaları depoya koyup oraya yaparım diyorum. Bu seferde bebek doğunca annemler gelcek herkes nerde yatcak onları düşünüyorum. Off ya çok karışık işler fisfisfis

ZUZUU bebek şekerlerinin malzemesini nerden alıcan canım birde yatağı nerden aldın aldığın yerde bebek odası takımı da varmıydı

bebek şekeri malzemeleri ulusta bi pasajda satılıyomu canım..adı sulu bişiydi..nazyaz bilio bi ara gelincek soralım ona..yatağı yenimahallede bi bebek mağazasından aldım..takım şeklinde yoktu..uyku setleri we karyolalar wardı..belisin takımları pek rewaçta şu sıralar ona bakabilirsin cnm..bi de sitelere gidebilirsin istersen

o misafir yatma olayı bende de dert sorma cicim..kocimin ailesi de ank dışında benimki de..benim babamın biyerde kalmama huyu wardır,sabah ezanıyla yola çıkar 300 km gelir,oturur görür bizi akşam geri döner:)) annem kalırsa da bebeğin kaldığı odada kalır heralde ya da küçük bi odamıs war oturma odası olarak kullandıımıs orda kalır..kaynanamlara da balkona yatak sererim napiimkaydirigubbakcemile3naniknanik

ankara da uygun takım satan yerlere denk gelirsen veya duyarsan beni haberdar edermisin ben yavaş yavaş kıyafetleri beğendiklerimi alıyorum ama daha büyük bir alışveriş yapmadım onu da en kısa zamanda yapayım diyorum çok sıcak çünkü gezilmiyor

ayhh ne çok konuştum bugüünn..herkese laf yetiştiriyorummmkaydirigubbakcemile3

Ulusta Suluhan diye bi yer var takı malzemeleri falan da satılıyor. Orası olabilü belkim. Postanenin olduğu yerdeydi zannedersem. Benim de nikah şekerim oralarda bi yerde yapılmıştı

tabi weririm..uygundan kastın ne..limitin ne yani?? bi de tam takımmı arıyosun..dolap şifonyer yatak uyku seti..

Ulusta Suluhan diye bi yer var takı malzemeleri falan da satılıyor. Orası olabilü belkim. Postanenin olduğu yerdeydi zannedersem. Benim de nikah şekerim oralarda bi yerde yapılmıştı

heh suluhandı sanırsam..sulu bişey iştekaydirigubbakcemile3 orası samanpazarına yakınmı..ulusu hiç bilmiyorum çünkü..bi de samanpazarının orda bi pasaj diye de duymuştum aynı yermi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…