2009 Ekim Anneleri

:roflol::roflol: kötü gelin lülülülülülü
benım kaynanayla aynı apartmanda oldugumuzdan eyle bır sorunum yok annemlerde haftaya geleeyo bebıs ceyızını getırecekler odamız alınacak oyy bebısımde gelırse degmeyın keyfıme :dance::dance:
benımde yer sorunum var bebısıme yapacagım odada bır gardolabıyla cekyat vardı neysekı kapalı balkonum varda gardolabını oraya aldım cekyat kalacak neysekı oda kucuk degıl :teytey:
annem abım yengem ananem gelcek bendede yer sorunu var ama yer yatagımda var ne yapam orda yatarlar sırnaşık şey
saka maka 1ay sonra 2lı sayılaradusucez kızlar zemuszemuszemuszemus

laelaelaelaelae laelaelaelaelae

kıslar bebiş büyüyo die mideye baskı yapıodur belki ondan bulanıodur midenizCADIARZU

fatoşum yarın dotkoramı gitcen ayy ne güsel benim 1 haftam var daha:asigim:

evett yarin canimm saat 10.45 dee 5 dk görecem bebegimi gitmeden artik öyle diyorum benim doktorum hakkimda napim :S amaa p.tesiii günüasil kontrol herseyine baktiracam a dan z ye herseyine bebegimin saglikli olduguna o zaman inanirim. adam kemiklerine bakmiyor biseyine bakmiyor sinir oldum. detayli ultrasona girecem insallah p.tesi türkiyemde

efet canım ondan sanırsam..yanmalarda başladı tekrardan..

oyyy kusumbenimmm gecmis olsun dayan bebisim gececek hepsi, bencede o yüzden. artik baya büyüdüler bebislerimiz saclari kaslari herseyi cikiyor

kıslar nefes darlıgı çekeniniz varmı ?? özellikle akşamları derin nefes alamıom sanki karnım bogazıma kadar gelmiş gibi böle çok baskı yapıo bana daralıom sizde varmı böle bişe

bana oluyor ama sadece her yemekten sonra :S

tabi weririm..uygundan kastın ne..limitin ne yani?? bi de tam takımmı arıyosun..dolap şifonyer yatak uyku seti..

canım ben tam takım istiyorum ben hiç gidip sormadım ki ne kadar diye yani sadece netten araştırıyorum bir yere bakıyorum 2-3 bin civarı bir yerde 1-1,5 civarı çok uçuk birşey olmasın aynı ürünü çok farklı fiyatlarda bulabiliyorsun benim kastım bu yani piyasaya göre uygun olan fiyat kim verirse

nerdesin kıs sen kaç saattirr...yarın ben de ayrıntılıya gircem iişallahhh

selam kızlar nasılsınız bende bebek şekeri yapmayı düşünüyorum karşıda tahtakalede satıldığını biliyorum yada eminönünde ama pazar günleride kapalı oluyor onun için ümraniyede araştırıcam.
bu arada benim ayaklarım şişmeye başladı kızlar sizin ne alemde

tamam canım..ozaman şöle bişi söliyim olurda belisten almaya karar werirsen de ablam netten sipariş wericekti..demonte gelicekti kendileri uğraşıcaktı..burda bi yer bulduk belis satan adamlar getirip ewe kurdular hem de netten daha ucuza aldı..dolapla karyolasını aldı o..900 lü bişeydi sanırsam..emin diilim ama

Kıss o zaman annen erken gelsin güsel yeri kapsın. Yoksam kötü gelin bizi yerde anasını yatakta yatırdı olur

heh suluhandı sanırsam..sulu bişey iştekaydirigubbakcemile3 orası samanpazarına yakınmı..ulusu hiç bilmiyorum çünkü..bi de samanpazarının orda bi pasaj diye de duymuştum aynı yermi acaba??

Samanpazarı diye tarif etmişlerdi bana da yerini. Amma ulusu hiç bilemiyom canım ya neresi neresi oluo. Böyle operadan ulusa doğru giden bi ana cadde var ya, hemen orda postane var onun olduğu sokaktaydı bu suluhan dedikleri. Zaten ordaki herkes biliyo, sorunca hemen yardımcı oluyolar

Bu kapalı balkon iyi fikirmiş. Bari ben de yatağı depoya indirmeden önce balkona koyayım belkim lasım olur, misafirler gelince.

henüz şişmedi ama yaz yeni başladı korkuyorum açıkçası..tuza dikkattt

zaten kaynanama annem gelsin bikaç gün kalsın sonra sen gel..bebeğin mewlüdü duası neyse o olsun,sonra annem gider biraz da sen kalırsın dicem..gerçi kendileri bi 15 gün kalmayı planlıyo ama 3-4 gün yeter bence..ooff off nası halletcem bilmiorum o işi...kayınpederim de gelmesin bi zahmet lohusa halimnen ne işi war :)))

merhaba kızlar sizlerden baya uzak kaldım özelndiniz:)
mobilyalar alınmaya başlanmış ben hala almadım :)
bu arada 2 gündür benimde ayaklarımda hafif te olsa bi şişme var baya yürüdük hafta sonu belki ondandır he?

Ben de çok fazla ayakta kalınca şiştiğini hissediyorum canım. ama yüksek bi yere koyup dinlenince geçiyo. Bi de 2-3 gün üstüste çok soda içmiştim. Onda tuz çok olduğu için inanılmaz şişmişti resmen 1 numara büyüdü. bol su içince atıo onuda. ama daha ilerde nolur bilmem

nerden almışlar canım

nerden almışlar canım

demetevlerde bi bebe mağazası war ordan..numarasını bilmiyorum ama ilgilenirsen öğrenirim..yerini filan da tarif ederim bi görüşürsünüs en azından..ellerinde olmuyo tabi her model katalogtan beğenip weriosun siparişini 1 haftaya filan da geliyo..

:roflol: :roflol: Valla çok haklısın canım, koca adam ne işi var küççük evin içinde her dakka burnunun dibinde :roflol:
Neyseki benim kayınvaldemler çok yakın hemen yanımda oturuyolar. Sadece annemle ablam kalcak benle. Onlar da isterse gündüz gelir.

Bu arada benim kayınvalide bişeyler almış bebişe. altaçması, havlu, bikaç takım kıyafet falan, yelek hırka falan örüyo. ama bunlar benim hediyelerim deyip duruyo. Ne zaman vercek acaba doğunca falan mı getircek. böyle bir adet bilen varmı.

tamam canım ben bakıcak olduğumda senden bilgi alırımkaydirigubbakcemile5

ya bu iş bendede sorun kıslar benimde kayınvalide gil adanadan gelecek haliyle 15 gün felan kalırlar ama kayınpederim gelmesin ya dikişli halimle evde rahat edemem ki yada 1 hafta sonra gelsin bakalım ne olacak offf bide deli eltim gelmek istio küçük bebesiyle onu sepetlemem lazım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…