2009 Ekim Anneleri

selam güseller biz doktordan geldik melegim 560gr olmuş çok iyi herşeyimiz maşallah 22+6yız bugün itibariyle öpüyorum sizleri koccaman

çok güzel bir haber bu maaşallah bebişine, biz de pazartesi gidicez bakalım kızımız ne kadar olmuş herşey yolunda gider inş herkes için.opuyorumnanaktan

ayy efet dandanım ablan çok almış..iişallah ööle almayıs biss..benim ablam da 2 hafta soora dourcak..4 kilo almış sositososito

hoşgeldinn gizoşummmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ben hala bebişimi hissetmiyrm binde bir bişiler hissediyor gibiydim simdi ondanda supheliyim (((( normalmi sizcee

efet canım ya çok fark var aramızda herkes onu 8 aylık felan sanıo zaten benim göbişim minicik kalıo onuun yanındakaydirigubbakcemile3 geçen kuaförde bi kadın dogum yakın galiba demiş uyus olmuş

iyi zuzucum sen nasılsın tatlımm

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmm yakalıyamıyom seni daha hoş pek evde durmuyom ondan olabiler mi acaba
:))))))))))))

naloşumm kısın nazlı bi, bebek galiba az oynuyoo olsun kıss oynuyo yaa onada şükür

handanımm ablan neden o kadar kilo almış dadlummmm

kıs zuzu 4 kilomuu hey maşallahh nası o kadar az almış kilolumu normalde bebegin gelişimi nasıl kızmı erkekmi ay anlatsana

kalemiti yavaş yavaş başlar canım hareketler üsülme tatlım normal tabiki

cerensesil, esma_memo_12, gulefsan, handan2546, ilkay.., mehay, yonca76, ZuZuu, _ocean_06
selamlarrr kızlarrr a.s.
selam canım

bende son bir ay düşünüyorum canım

biraz fazla yedi gizemcim 2 kişyim ben dedi ben 1 tabak yerken o 2 tabak yiyiodu hep sonunda böle oldu şimdi ayda 1 kilo alma hakkı kaldı:sinifsinif:

kızlar ben hala bebişimi hissetmiyrm binde bir bişiler hissediyor gibiydim simdi ondanda supheliyim (((( normalmi sizcee

canim 22. hafatnin sonuna kadar kesin hissedermissin bazi anneler gec hissedermis...nette okudum....

bende aynı senin gibiyim canım doktora sordum kilolu olduğun için geç hissedersin dedi bana.ultrasonda baktı çok hareketli dedi.cilt altı yağ tabakasından dolayı hissedemiyormuşum sendemi kilolusun.

cokkkk tembell olcak galiba cokkkk :))))
oglusun nasıl bitanemm sen hissediyor musun netleştimi hareketlerii

kıs zuzu 4 kilomuu hey maşallahh nası o kadar az almış kilolumu normalde bebegin gelişimi nasıl kızmı erkekmi ay anlatsana

kalemiti yavaş yavaş başlar canım hareketler üsülme tatlım normal tabiki

meraktan ölmesem iyidir zemuszemus hergun iyimi die insan merak ediyor

benim kizkardesimde 62 den 89 a cikmisti korkuyorum o yuzden ama dikkatte edemiyorum su anda bile midem bulaniyor ekmek yememek icin zor duruyorum anca o geciriyor cunku.....

kizlar hamileligi bitirmek istediginiz hedef kilonuz kac????en fazla kac kiloyla doguma girmek istiyorsunuz???
ben 75 le girmek istiyorum en fazla...

bende aynı senin gibiyim canım doktora sordum kilolu olduğun için geç hissedersin dedi bana.ultrasonda baktı çok hareketli dedi.cilt altı yağ tabakasından dolayı hissedemiyormuşum sendemi kilolusun.

cerensesil kuzum kaç kilo aldın sen, ben 7 kilo aldım ama iki gündür çok net hissediyorum kızımı hele sırt üstü uzanıp biraz bekleyince bi tekme atıyo ki sormazemuszemus bu ayda kas yapıları gelişiyomuş bebeklerin iyice güçlenince sallar sana sağlam bi kaç tekme :roflol:

kızlarrrr napıyosunuz güzellerropuyorumnanaktan
bizi özledinizmi bakimmzemuszemus

valla handanım allah yardımcısı olsun yawww

naloşum benimkinin artıkın baya belli oluyooo minnoş oğlumla dün gitt oda takımını aldık mevlüt kıyafetini aldıkk bi ton gene eşya aldık ama bugün misafirim gelcek koyamam galiba yarın koycam yarında sabahtan doktor kontrolümğz var bakalım meleğim ne kadar büyümüş çook merak ediyorum onu zemuszemus

hoşgeldin elalı nbrsin tatlımm

Son düzenleme:
canim 22. hafatnin sonuna kadar kesin hissedermissin bazi anneler gec hissedermis...nette okudum....
daha 2 haftaa alır tam hissetmem neyse saglıklı olsun yeterr .. :çok üzgünüm:

yok canım cok kilo degilim 53 ile basladı hamileligim.. simdi 59 olmuşumdur..
hamile kalmadan oncede mide sisligim oluyordu yani onunla alakalı olabilirmi simdide normalden daha fazla şişkin karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…