selam güseller biz doktordan geldik melegim 560gr olmuş çok iyi herşeyimiz maşallah 22+6yız bugün itibariyle öpüyorum sizleri koccaman
selam canım
cerensesil, esma_memo_12, gulefsan, handan2546, ilkay.., mehay, yonca76, ZuZuu, _ocean_06
selamlarrr kızlarrr a.s.
CERENCİM NE ZAMAN AYRINCAN İZNE BENDE İŞ ÖGRETİOM AMA ÇALIŞABİLDİGİM KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜOM BÜYÜK İHTİMAL EYLÜLTE YANİ SON 1 AY AYRILCAM
EFET ZUZUM KESİNLEŞTİ Bİ OHH ÇEKTİ ABLAM:))
MEHAYCIM AYNIYIZ ABLAMLA 1 HAFTA VAR ARAMIZDA SADECEkaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn gizoşummmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben hala bebişimi hissetmiyrm binde bir bişiler hissediyor gibiydim simdi ondanda supheliyim(((( normalmi sizcee
selam canım nasılsın?zemuszemus
cerensesil, esma_memo_12, gulefsan, handan2546, ilkay.., mehay, yonca76, ZuZuu, _ocean_06
selamlarrr kızlarrr a.s.
hoşgeldinn gizoşummmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben hala bebişimi hissetmiyrm binde bir bişiler hissediyor gibiydim simdi ondanda supheliyim(((( normalmi sizcee
efet canım ya çok fark var aramızda herkes onu 8 aylık felan sanıo zaten benim göbişim minicik kalıo onuun yanındakaydirigubbakcemile3 geçen kuaförde bi kadın dogum yakın galiba demiş uyus olmuş
cokkkk tembell olcak galiba cokkkk :))))iyi zuzucum sen nasılsın tatlımm
naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmm yakalıyamıyom seni daha hoş pek evde durmuyom ondan olabiler mi acaba
:))))))))))))
naloşumm kısın nazlı bi, bebek galiba az oynuyoo olsun kıss oynuyo yaa onada şükür
handanımm ablan neden o kadar kilo almış dadlummmm
kıs zuzu 4 kilomuu hey maşallahh nası o kadar az almış kilolumu normalde bebegin gelişimi nasıl kızmı erkekmi ay anlatsana
kalemiti yavaş yavaş başlar canım hareketler üsülme tatlım normal tabiki
bende aynı senin gibiyim canım doktora sordum kilolu olduğun için geç hissedersin dedi bana.ultrasonda baktı çok hareketli dedi.cilt altı yağ tabakasından dolayı hissedemiyormuşum sendemi kilolusun.
daha 2 haftaa alır tam hissetmem neyse saglıklı olsun yeterr .. :çok üzgünüm:canim 22. hafatnin sonuna kadar kesin hissedermissin bazi anneler gec hissedermis...nette okudum....
bende aynı senin gibiyim canım doktora sordum kilolu olduğun için geç hissedersin dedi bana.ultrasonda baktı çok hareketli dedi.cilt altı yağ tabakasından dolayı hissedemiyormuşum sendemi kilolusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?