2009 Ekim Anneleri

bende yemeklerden sonra ve akşam dinlenirken hissediyorum bebişimin hareketlerini. mesela bikaç gün önce 2 gün hiç hissetmedim desem yeri var. dün bayağı bi hareketliydi. bugünde sabah kahvaltıdan sonra oynadı 1-2 kere o kadar. merak etmeyin güzel anne adayları bu haftalarda böle tutarsız olurmuş hareketler.

evet bu hafta bende 2 gun hic hissetmedim tam korkmaya baslamistimki tekme atti bebisim...

canım ben 4 kilo aldımda ben 107 'le hamile kaldım ondan yanii:kedi:

bilmiyorumki canım

kizlar hamileligi bitirmek istediginiz hedef kilonuz kac????en fazla kac kiloyla doguma girmek istiyorsunuz???
ben 75 le girmek istiyorum en fazla...

maheycim bende 80 le falan bitirmek istiyomm
80 le bitirebilecekmisin peki sence???
bende 51 le hamiş kaldım şuan 59 oldum 65 le felan bitirsem tam süper olacak:)kaydirigubbakcemile3

insallah ama onumuzde 4 ay var bence 8 kilo daha alirsin handanim...a.s

kizlar hamileligi bitirmek istediginiz hedef kilonuz kac????en fazla kac kiloyla doguma girmek istiyorsunuz???
ben 75 le girmek istiyorum en fazla...
66 kilo ile tamamlamak istiyorummm inşallah oylede olurr

yirimmmmm ben minnoşunuu gule gule giyer inş. uzerinde de goruruz inş.
Guzel haberlerle gelirsin gizoşummm inş. doktordan buyumuştur şimdi baya annesii

kızlarrrr napıyosunuz güzellerropuyorumnanaktan
bizi özledinizmi bakimmzemuszemus
hoşgeldinnn elamm opuyorumnanaktan

:asigim: maşallahh kızınaaa aramızda 1 hafta felan var canım :)))))) bizimde hissetmemize az kaldı sanırım

hoşbulduk gizemcim iyiyim sen nasılsınzemuszemus

elammm hoşgeldin canım nası gidio neler aldın anlatsana yemege gitcem şimidi

dandanım hoşbuldum fena sayılmaz tatil:kedi:
cnm pierre cardin 2020 arabasını ve pusetini aldık, port bebesini aldık çoğu kıyafetleride bitti ziili kızımınsositososito
alışveriş yaptığımız günün akşamında kızım resmen kudurduu teyzeleri annanesi babannesi babası falan hep dışardan gördüler depiklerini kuzumun
sizde ne var ne yok herkes iyimifisfisfis

bende 51 le hamiş kaldım şuan 59 oldum 65 le felan bitirsem tam süper olacak:)kaydirigubbakcemile3

ben 65le hamile kaldım , 69-70 arası değişiyo şuan kilomopuyorumnanaktan

kıs ela neyi nerden ne kadara aldını yazsana bzede bilgi olsun ya çatlatcak beni bu kız yemege gidicem şimdi

zillindede maşallah bu arada

Elalım nasılsın canım nasıl gidiyor tatil kızın nasıl neler aldınız anlat anlat

hoşbuldum pempemmŞeniz yukarda dandana anlattım cücümmopuyorumnanaktan

hoşbuldum nalancımmŞeniz

valla maheycim bilmiyom dadlummm bitermi 80 kiloyla bitmezmi ama öle istiyom sence bitmezmi

elalımm iyiyiz tatlım bakalımmm yarın doktora gidince daha ii olcaz

naloşummm valla varya boşuna ağlamışım bebeğimin bişeyi yok diye artıkın herşeyi var fazlasıyla allah giydirmek nasip etsin

kıs ela neyi nerden ne kadara aldını yazsana bzede bilgi olsun ya çatlatcak beni bu kız yemege gidicem şimdi

zillindede maşallah bu arada

dandanımm arabasıyla ana kucağını 375tl ye aldık...
port bebe takımını 5 parça 50 tlye aldık...
130tlyede havlu, mendil, çıtçıtlı badi, battaniye v.s. aldık...
bugünde yatak odamıza koyacamız beşiğe bakcazopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…