bende yemeklerden sonra ve akşam dinlenirken hissediyorum bebişimin hareketlerini. mesela bikaç gün önce 2 gün hiç hissetmedim desem yeri var. dün bayağı bi hareketliydi. bugünde sabah kahvaltıdan sonra oynadı 1-2 kere o kadar. merak etmeyin güzel anne adayları bu haftalarda böle tutarsız olurmuş hareketler.
canım ben 4 kilo aldımda ben 107 'le hamile kaldım ondan yaniicerensesil kuzum kaç kilo aldın sen, ben 7 kilo aldım ama iki gündür çok net hissediyorum kızımı hele sırt üstü uzanıp biraz bekleyince bi tekme atıyo ki sormazemuszemus bu ayda kas yapıları gelişiyomuş bebeklerin iyice güçlenince sallar sana sağlam bi kaç tekme :roflol:
daha 2 haftaa alır tam hissetmem neyse saglıklı olsun yeterr .. :çok üzgünüm:
yok canım cok kilo degilim 53 ile basladı hamileligim.. simdi 59 olmuşumdur..
hamile kalmadan oncede mide sisligim oluyordu yani onunla alakalı olabilirmi simdide normalden daha fazla şişkin karnım
kizlar hamileligi bitirmek istediginiz hedef kilonuz kac????en fazla kac kiloyla doguma girmek istiyorsunuz???
ben 75 le girmek istiyorum en fazla...
80 le bitirebilecekmisin peki sence???maheycim bende 80 le falan bitirmek istiyomm
bende 51 le hamiş kaldım şuan 59 oldum 65 le felan bitirsem tam süper olacak:)kaydirigubbakcemile3
66 kilo ile tamamlamak istiyorummm inşallah oylede olurrkizlar hamileligi bitirmek istediginiz hedef kilonuz kac????en fazla kac kiloyla doguma girmek istiyorsunuz???
ben 75 le girmek istiyorum en fazla...
yirimmmmm ben minnoşunuu gule gule giyer inş. uzerinde de goruruz inş.valla handanım allah yardımcısı olsun yawww
naloşum benimkinin artıkın baya belli oluyooo minnoş oğlumla dün gitt oda takımını aldık mevlüt kıyafetini aldıkk bi ton gene eşya aldık ama bugün misafirim gelcek koyamam galiba yarın koycam yarında sabahtan doktor kontrolümğz var bakalım meleğim ne kadar büyümüş çook merak ediyorum onu zemuszemus
hoşgeldin elalı nbrsin tatlımm
hoşgeldinnn elamm opuyorumnanaktankızlarrrr napıyosunuz güzellerropuyorumnanaktan
bizi özledinizmi bakimmzemuszemus
cerensesil kuzum kaç kilo aldın sen, ben 7 kilo aldım ama iki gündür çok net hissediyorum kızımı hele sırt üstü uzanıp biraz bekleyince bi tekme atıyo ki sormazemuszemus bu ayda kas yapıları gelişiyomuş bebeklerin iyice güçlenince sallar sana sağlam bi kaç tekme :roflol:
valla handanım allah yardımcısı olsun yawww
naloşum benimkinin artıkın baya belli oluyooo minnoş oğlumla dün gitt oda takımını aldık mevlüt kıyafetini aldıkk bi ton gene eşya aldık ama bugün misafirim gelcek koyamam galiba yarın koycam yarında sabahtan doktor kontrolümğz var bakalım meleğim ne kadar büyümüş çook merak ediyorum onu zemuszemus
hoşgeldin elalı nbrsin tatlımm
elammm hoşgeldin canım nası gidio neler aldın anlatsana yemege gitcem şimidi
bende 51 le hamiş kaldım şuan 59 oldum 65 le felan bitirsem tam süper olacak:)kaydirigubbakcemile3
alırım dimi mehaycım toplamda 20kiloyla bile bitirebilirimkaydirigubbakcemile3
Elalım nasılsın canım nasıl gidiyor tatil kızın nasıl neler aldınız anlat anlat
66 kilo ile tamamlamak istiyorummm inşallah oylede olurr
yirimmmmm ben minnoşunuu gule gule giyer inş. uzerinde de goruruz inş.
Guzel haberlerle gelirsin gizoşummm inş. doktordan buyumuştur şimdi baya annesii
hoşgeldinnn elamm opuyorumnanaktan
:asigim: maşallahh kızınaaaaramızda 1 hafta felan var canım :)))))) bizimde hissetmemize az kaldı sanırım
kıs ela neyi nerden ne kadara aldını yazsana bzede bilgi olsun ya çatlatcak beni bu kız yemege gidicem şimdi
zillindede maşallah bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?