2009 Ekim Anneleri

ya ben cok yiyorum canımcım yaaa :(((( bogazım hiç bos durmuyor maasallah..dün yemege gittik canıcekenler olur diye söleyemiyom öküüüüünnnz gibi yedim içtim cıktık yürüyüs yapacam güya eve gelirken yolda bişey daha gördüm bi de onu aldım yedim kocam artık yeter beni de ye dediii...eve geldim yarım saat gecmeden bi de soguk bişeyler yedim .....ya biri beni durdursun yaaaaaa..90 la bitirecem sanırım allah korusun:)))

ayyy sen anlatirken dun aksamki pis bogazli halim geldi aklima birden..dun isyerimde abur cuburlari yedimde yedim midemin bulantisi gecsin diye..sonra bulanti gecti ama oyle cok yemisimki karnim davul gibi oldumu....ben nefes almakta zorlanir oldum tabi eve zor attim kendimi aksam biraz cikolata istedi canim o davul gibi olan karnima ragmen hem bebisim kimildar dedim..yedim sonra buzluktan bir magnum yedim gece yatakta donemedim ondan sonra.....kafamçokkarıştı

insallah canim fazla almayiz insallah herkes istedigi kiloda girer doguma...son aylar cok hizli kilo aliniyormus...sen yediklerine dikkat ediyormusun??yoksa benim gibi herseyi yiyormusun??

cnm ben 65le hamile kaldım ama ilk 3,5 ay 62ye düşmüştüm kusmaktan şuan 69-70 arası oluyo sürekli...
ben yediklerime dikkat etmiyorum cnm ben herşeyi yemediğim için seçiciyim :(((
keşke herşeyi yesem cnm bu arada senin herşeyi artık yiyebiliyo olmana çok sevindim:nazar:

cnm ben 65le hamile kaldım ama ilk 3,5 ay 62ye düşmüştüm kusmaktan şuan 69-70 arası oluyo sürekli...
ben yediklerime dikkat etmiyorum cnm ben herşeyi yemediğim için seçiciyim :(((
keşke herşeyi yesem cnm bu arada senin herşeyi artık yiyebiliyo olmana çok sevindim:nazar:

tam olarak herseyi degil canim bircok seyden tiksiniyorum agzima suremiyorum hala...ama nerde o eski halim cok sukur o zamani dusununce herseyi yiyorum su an o zaman su bile icemiyordum cunku....

valla maheycim bilmiyom dadlummm bitermi 80 kiloyla bitmezmi ama öle istiyom sence bitmezmi

elalımm iyiyiz tatlım bakalımmm yarın doktora gidince daha ii olcaz

naloşummm valla varya boşuna ağlamışım bebeğimin bişeyi yok diye artıkın herşeyi var fazlasıyla allah giydirmek nasip etsin
gizoşummmmmmmmm yaaa inş. dusundugunden de daha cokk olurrr karamsar dadlum benimm Şeniz

slm millet nasılsınız ???
hoşgeldin seldusumm

ya ben cok yiyorum canımcım yaaa :(((( bogazım hiç bos durmuyor maasallah..dün yemege gittik canıcekenler olur diye söleyemiyom öküüüüünnnz gibi yedim içtim cıktık yürüyüs yapacam güya eve gelirken yolda bişey daha gördüm bi de onu aldım yedim kocam artık yeter beni de ye dediii...eve geldim yarım saat gecmeden bi de soguk bişeyler yedim .....ya biri beni durdursun yaaaaaa..90 la bitirecem sanırım allah korusun:)))

verirsinn dogumdan sonraaa zemuszemus yarasın ogluşunaa :nazar:

off kıslar çok sıcakk ya bırkn artık şu kilo konusunu geçmişi okudum kaç saatr kilodasınzzz moralm bosuldu valla yaa..napalm mecbur alıoss ayaklarım ağrıo benm çok yaa.sıcakta iş yapasmda gelmio yatıom kalkıomm off canm çok sıkılıo benm yaa..

ayyy sen anlatirken dun aksamki pis bogazli halim geldi aklima birden..dun isyerimde abur cuburlari yedimde yedim midemin bulantisi gecsin diye..sonra bulanti gecti ama oyle cok yemisimki karnim davul gibi oldumu....ben nefes almakta zorlanir oldum tabi eve zor attim kendimi aksam biraz cikolata istedi canim o davul gibi olan karnima ragmen hem bebisim kimildar dedim..yedim sonra buzluktan bir magnum yedim gece yatakta donemedim ondan sonra.....kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol: ii ya yalnız deilmişim ozaman:)))) bebişlerimize yarasın insallah:))

elali ben cok ekmek yiyorum tatlim midemin bulantisi devam ediyor cunku o geciriyor birtek yiyince geciyor o yuzden gunde 1 yada 1.5 ekmek yiyorumdur buna dur demem lazim....ama dur dedigim anda midem beni mahvediyor ne yapacagim bilmiyorum inan..

off kıslar çok sıcakk ya bırkn artık şu kilo konusunu geçmişi okudum kaç saatr kilodasınzzz moralm bosuldu valla yaa..napalm mecbur alıoss ayaklarım ağrıo benm çok yaa.sıcakta iş yapasmda gelmio yatıom kalkıomm off canm çok sıkılıo benm yaa..

dun sen takmistin bugunde biz hahahahaha:roflol:

bak keyfine seldusumm yesekte alıyoz yemesekte benden aç yaşayanı yoktur aranızda ama bak 73 oldum bak keyfine dadlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benimde pazara gitmem gerek maheycim ama hiç kalkasım yok akşamada yemekli misafir gelcek bana üstüne üstlük

demi demii en güzeli tadını cıkarmak amaaaan normalde istesem de bu kadar yiyemem saldım cayıra mevlam kayıra ... kaydirigubbakcemile3

gizoşummmmmmmmm yaaa inş. dusundugunden de daha cokk olurrr karamsar dadlum benimm Şeniz

hoşgeldin seldusumm

verirsinn dogumdan sonraaa zemuszemus yarasın ogluşunaa :nazar:

insallah veririm kuzum yaaa yoksa davul gibi cocuguda alamam ben kucagımaaa:)))

kısslar size bi resmimi gösterecem ama sonra silerim hemen ok anlastıkmı hemecik bakın:))

tam olarak herseyi degil canim bircok seyden tiksiniyorum agzima suremiyorum hala...ama nerde o eski halim cok sukur o zamani dusununce herseyi yiyorum su an o zaman su bile icemiyordum cunku....

gülüm bu durum pisikolojik olmasın bende ilk zamanlar mide bulantısı çektim ama şimdi gümbürdek herşey midedecokacimcoook herkesin hamişliği bir olmazmış seninki bayağı ağır allah iştah açıklığı versindelikafadulden

gülüm bu durum pisikolojik olmasın bende ilk zamanlar mide bulantısı çektim ama şimdi gümbürdek herşey midedecokacimcoook herkesin hamişliği bir olmazmış seninki bayağı ağır allah iştah açıklığı versindelikafadulden

:roflol: kiz Allah seni ne etmeqin emi hic boyle dua duymamistim...amin diyeyim bende bari...ama dozunda versin tabi...:kedi:

cok gec yüklüyor yaaa.... gülmeyin bak ev hali haberim olmadan bi baktım cektiler..sadece ne kadar şiştim onu gösterecem:)))

Son düzenleme:
Back
X