2009 Ekim Anneleri

inşallah naloşum inş....

seldus takma kafaya ye gitsin ben pazartesi 73 ü bir gördümm delikafadulden uleyn dedim ne aç yaşıyom kii yesemde yemesemde alacam ben bu kiloyu allahtan boy varda kaldırıyo önde sade bi göbiş var arkadan hamiş olduğum belli bile dedill göbek büyüyo kilo göbeğe gidiyohihoyyyt

seldusum çook şeker gözüküyon ama ....

mehaycım yaa verdiğin linke göree ben az kilo almışım yaaa :((((

elacım 130 tl neler aldınız giysi yaçok az bi tutar geldi bana herşeyini alabildinizmi?? eminönü uygunmu nasıldı fiyatlar ben de gidicemde

sen buna gobek mi diosun seldus :delphin: sanki fazla yemissinde gazın varmıs gibi gorunuo kaydirigubbakcemile3 :tomato:
offfff offfffffff ben bu kilolu hallere dusecek birimiydim. sacımıda boyatamıom dip boyam coktann geldi :sinifsinif:

elalı ne güzel az kilo alman şekerim onu dert mi edecen kendine :))

hiç söleme bukett o saç mevzusunu yaaa tam bir işkence hiç hşuma gitmiyo benimde böle ama napak beklicez doğurana kadar ...

ben 1 kilo fazlam olsunnn direk rejime girerdim şimdiyse tamı tamına 6 kil fazlam var veeeeee hala aynı tempoyla gidiyozzz :))

elacım 130 tl neler aldınız giysi yaçok az bi tutar geldi bana herşeyini alabildinizmi?? eminönü uygunmu nasıldı fiyatlar ben de gidicemde

cnm ben pijama takımı tulum falan almadım ordan bu fiyatta onlar yok...
kayınvalidede getirmiş annemde almış bende almıştım herkes daha alma yeter dedi tulumla pijama takımını almadım o yüzden...
12 tane çıtçıtlı badi
12 ad. mendil
1 peluş battaniye
2 adet havlu
3 paket çorap (9 ad)
önlük (3 adet)
2 tane sadece alt pijama
1 adet alt aşma
1 paket iç zıbın
6 adet eldiven
amaa bencee taaa oralara gitmeye gerek yokmuş kıyafet için çünkü badi fiyatları falan aynıydı tulumlar 10 tl idi...
amaa araba ve ana kucağı fiyatı saraçhanede iyi gibiydi...

ne kadar eksik cikti??1-2 kiloysa dert etme alirqin neticede fazladan 1 2 kilo sonra...

cnm alınması gerek kilo 7-9 arası ben 5 almışım...
amaa ilk verdiğim kilolarıda katınca normal çıkıyo gibi...

demi naloşummm bu kilolu görmemişş benim son halimi koymuştum selduss ona baksana senin iki katın gibiyimm yawwwwww mafoldumben mafoldumben

elalı ne güzel az kilo alman şekerim onu dert mi edecen kendine :))

hiç söleme bukett o saç mevzusunu yaaa tam bir işkence hiç hşuma gitmiyo benimde böle ama napak beklicez doğurana kadar ...

ben 1 kilo fazlam olsunnn direk rejime girerdim şimdiyse tamı tamına 6 kil fazlam var veeeeee hala aynı tempoyla gidiyozzz :))

ama bir fark var icerde kalbi atan minik bedenler var bunu unutmamaliyiz tabi..o kilolar bosa alinmiyor..

kayınvalidede getirmiş annemde almış bende almıştım herkes daha alma yeter dedi tulumla pijama takımını almadım o yüzden...
12 tane çıtçıtlı badi
12 ad. mendil
1 peluş battaniye
2 adet havlu
3 paket çorap (9 ad)
önlük (3 adet)
2 tane sadece alt pijama
1 adet alt aşma
1 paket iç zıbın
6 adet eldiven
amaa bencee taaa oralara gitmeye gerek yokmuş kıyafet için çünkü badi fiyatları falan aynıydı tulumlar 10 tl idi...

cnm alınması gerek kilo 7-9 arası ben 5 almışım...
amaa ilk verdiğim kilolarıda katınca normal çıkıyo gibi...
Verdigin kilolari saymiyacaksin hamile kaldiginda kacsan ondan hesapliyacaksin canim...

dandann sen nesamn gidecen alışverişe..ne hanıymş bu eminönünde olan yer anlamad ben şimcik mağaza değilde caddemymiş toptancılarn yerleri dimi orda ucuz olur dio herkess.

12 tane çıtçıtlı badi
12 ad. mendil
1 peluş battaniye
2 adet havlu
3 paket çorap (9 ad)
önlük (3 adet)
2 tane sadece alt pijama
1 adet alt aşma
1 paket iç zıbın
6 adet eldiven

çıtçıtlu badiler yarım kolmu canım baya almışsın onlardan,tulum 10 mi pahalıymış ya ben 5 tl 3,5 tl aldım çok güseller bizim pazarda alla alla ama digerleri uygunmuş sanırım bende bi bakım merak ettim:))güle güle giysin zillin canım, biz arabayı seneye baharda alıcaz kış günü arabayı napcaz almıcaz acelesi yok şimdlik

ayyy seldus ne sismesi sadece biraz fazla yemek yemis gibi duruyorsun....

sen buna gobek mi diosun seldus :delphin: sanki fazla yemissinde gazın varmıs gibi gorunuo kaydirigubbakcemile3 :tomato:
offfff offfffffff ben bu kilolu hallere dusecek birimiydim. sacımıda boyatamıom dip boyam coktann geldi :sinifsinif:

hiç kilolu gorunmuyonnn seldusumm yaa masallahhh cok tatlısın ev hali ilede :nazar::1hug:

maşallah seldusumm çok taltısın:nazar:

demi naloşummm bu kilolu görmemişş benim son halimi koymuştum selduss ona baksana senin iki katın gibiyimm yawwwwww mafoldumben mafoldumben

hepinize tsk ederim ama ben kendimi cok şiş hissediyorum yaaaa:((((sanki kocamanmısım gibi geliyor..bi de doktor 1 ayda 4 kilo almıssın yavas deyince sinirlerim bozuldu:((( nesse normalim yani ölemi ok ozaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

seldus be görmedm kıss..sildnmi ne çabuk sildin.bende dün koydum ve silmednm bişi olurmuki aman şimdi hangi sayfada hç arıyamam valla..hamile karıyı ne etsnlerr.

Back
X