2009 Ekim Anneleri

kızlar badem yağı kullanan varmı ben çok memnunum karnım ve göğüslerim karayolları haritası gibiydi şimdi bebek poposu gibi oldu:kedi: Tavsiye ederim ben gün aşırı sürmeye çalışıyorum kokusuz bebe yağı gibi ama benim kisi tatlı badem yağıkaydirigubbakcemile4

ben kullanıyorum canım..ama benim gögüslrim catlamıs sanırım kırmızı kırmızı lekeler var ..cok şükür karnımda ve bacaklarımda bişey yok..hergün olmazsa da 3 güne bir kullanıyorum ..

kızlar ben göbeğimin altı yinede çatladı eczaneden kremde aldım ama ilmiyorum acaba ayrıyetten badem yağıdamı kullansam..

OCEAN cnm bende kararsızdım baktım çok sıcak olucak gibi değil gittim kestirdim ablam arkadaşlarım hepsinede sordum hepsine kestirmiş. şimdi sağlıklı bebişleri var. yinede senin tercihin tabi.

canım bende kararsızım benim de tüm sorduklarım kestirmemiş o yüzden kestirmesem mi diyorum

kızlar bugün yiğenim doğum yaptı akşam bebişi görmeye gidicez hastaneye çok heyecan bastı valla sıra bize geliyo... zemuszemus

kızlar merhaba...
cumartesiden beri sağ böbreğim sancıyordu geceleri özellikle uykum mahvoldu 1 haftadır..doktor ilaç verdi 3 tane ama pek kullanmadım nede olsa zarar verir diye korktum..bebişim iyiymiş şükür ben en çok ondan korkmuştum aslında..ağrı sancı bir şekilde geçiyorda..sanırım anne oluyoruz yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3
birde arkasından gaz sancısı çektim 2 gün ona bağlı olarak iştah falan kalmadı o 2 gün..neyse bu aralar düzelitorum sanırım..
sizde aman kendinize dikkat edin..ayağınızdan çorabınızı terliğinizi çıkarmayın,belinizi sıcak tutun..bunlar yüzünden 1 haftadır mahvoldum mafoldumben

bende aktardan aldım esmacım markasını bilmiom , kız allah bagışlasın gözün aydın neyi oldu ka. kilo nasıl dogum:))

sağol cnm damadımız doğduuu:))))
baya sağlıklı bebişde normal doğum olucaktı ama kalp atışları zayıflayınca acil sezeryana almışlar çok istiyodu normal doğurmak hayırlısı sağlıklı olsunlarda
biz yemeğe gidiyouzz...

ayyy sinirolsum şu yandaki resmi değiştiremedim göbek aldı yürüdü kaydirigubbakcemile3

ayy ben cok acıktım bişeyler yiyecem acep ne yesem canım cok zararlı seyler cekiyor ama olmaz olaaamazzzz:))))

Back
X