2009 Ekim Anneleri

handanım doruk zirve demek dora evet nasipse dora olacak allahım kucağıma allmayı nasip ederse meleğim dora bebek zemuszemus

zaten kulağına 2 isim okunuyo canım kızlara fatma, ayşe erkeklere mustafa, ahmet , ibrahim falan okunur bunu tüm hocalar okur. bizde 2 isim koyarsak toplamda 3 isim edecek.
handan biz Toprak düşünüyoruz soyadımızlada uyumlu Toprak Parlak.

handanım doruk zirve demek dora evet nasipse dora olacak allahım kucağıma allmayı nasip ederse meleğim dora bebek zemuszemus

burda cok meşhur bir çizgi kahramanı var ama kız kendisi hatta onun adında ayakkabılır çantalar okul malzemeleri bile var...Anlamı neymiş doranın merak ettim ?

toprakta güsel canım toprak parlak güsel olur:)) bizimde soyadımız taş kaya koysak dedik bi ara kaya taş tuhaf geldi vazgeçtik

öölemi oluyo?? hiç bilmiodumm

sünnet olan ve kulağına okunması gereken isimler bunlar varsa bi hocaya danışın ben okunmayan duymadım burda kesin okunuyor.

ya bişey sorcam :kedi: sizdede oluyomu ama bende 3gundur falan aşagı tarafta kemiklerim ağrıyo tam seyin ust kısmında hissediyom mesela cok oturunca kalktıgıdma falan kulunç gibi bişey neki o

papatya bebeğin aşağıya inmiş olabilir fazla ayakta durmamaya çalış kasık sancın azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…