2009 Ekim Anneleri

bişi sorcam kıslar bz kaçlığzz zuzu senn tcker 5 ay 11 gnlkmi yasıo..ben 7 aydan gün aldık sanıodum of daha çok varmşş

cnm öle diyosunda Allah'ın izniyle daha önümüz 3 - 3,5 ay bi zaman var son 8 ve 9 ayda daha cok şişiyomuş o zaman napcaz..

canlarım yaa ben buralardayım da pek yazamıyomakşam misafir gelcek hazırlık yapıyommm birazz ne dicektimm fazla şişmemek için bol su için ve olabildiğince sabah ve akşam yürüyüş yapın aman kıslar şişmek için çook erken

bişi sorcam kıslar bz kaçlığzz zuzu senn tcker 5 ay 11 gnlkmi yasıo..ben 7 aydan gün aldık sanıodum of daha çok varmşş

kısss bıktım sendeen lülülülülülü handana sor sen kaydirigubbakcemile3 6nın içindeyis şekerim..sen 5 ay 17 günlük filansın

kıs zuzu bidaha sana bişi sormıcam saten dandana yeternce soruomm satenn kmi bulursam ona soruomm..sadece dkkatimi çektii..kağan kocatepede 24 28 haftalar arası 7 ay sayıyo adam uzman tvde.anlatıoo.sende hala 5 ay dedinn aman nese ben çıkıom saten keyfsizimm..bybybın

kıs sen kızdın da ondan mı gidiosunn??? 5 demedim 6nın içindesin dedim..6 yı dolduruyosun..

handann sabahtan beri yatıom keyfszmmm hiç bi yemk yapmadm dünden az bişi bezeleyyele semz otu var.onu yerzz.çok fenaym bugün ya ben.off..
dora güsel isimmişş.kulağa hoş gelio..ben doruk koycam handan senn kesnmi kuzum

bende çkamadm lafa takldım gene yaa.benm dahamtfağm duruo öğlen yedklerimi kaldrmadm bi halszlk var bende ya tansyonm düşüo sanrsam

yeter canım o yemekler aman hergün çeşit çeşit olcak diilya bende eve gidip yapıcam daha kıs ne sıkıon canını mis gibi evindesin ne güsel dinleniom kuşum ya bak biz çalışıoz yoruluoz bide evde yoruluoz anacım şükret te otur lmaz: bizim kesin ALı ARAS koycaz canım degişmez artık çok içimize sindi sennide çok güsel doruk

zuzu sen ne koycan kızına kıs

zeynep berraopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…