aynenn daha da buyuyecekk tosbiş gibi olcaz tıss tısss zemuszemuscanim aynen kendimi cok sis hissediyorum hele aksamlari yemekten sonra cok fena oluyorum bu halime alisamadim hala...:1no2:
oyyyy daralıyoruuuuuuummmmm:bbo::bbo:: çok üzgünüm:
kızlar ultrasondan geldik paşan 574 gr olmuş her şeyi gayet normal miş oktor burnu sana benziyor dedi ayy çok mutluyum erkek olduğu netleşti bi kere daha opuyorumnanaktan
kızlar ultrasondan geldik paşan 574 gr olmuş her şeyi gayet normal miş oktor burnu sana benziyor dedi ayy çok mutluyum erkek olduğu netleşti bi kere daha opuyorumnanaktan
masallahh oglusuna canımm...
Selam kızlar ben geldİm
ama hİÇ İyİ deĞİlİm sabahtan berİ karnım Çok aĞrıyor sankİ adet sancısı gİbİ Çok korkuyorum bazende gÖbek delİĞİmde hİssedİyorum aĞrıyı ve sabahtan berİde geÇmedİ..
canım benimde ağrılarım oluyor ama üşütmekten başka birşey değil..merak etme doktorada gittim ben..ben 1 haftadır çekiyorum belim karnım böbreğim..geçmiş olsun a.s.
YA NE BİLİM İLK DEFA BÖYLE BİR AĞRI OLUŞTU KARNIMDA KORKTUM BENDE..
DÜN GECE DUŞ ALIP YATTIM PENCEREDE AÇIKTI ACABA ONDAN MI KARNIM AĞRIYOR YANİ..:kedi::kedi::kedi:
slm ben geldim yineee:)))
merhaba kıslarr bugün oğluşumla randevumuz vardı doktor teyzemize gittik veee aylık bakımımızı gerçekleştirdik allaha şükürler olsun herşey yolunda oğluşum bugün itibariyle 563 gr 28 cm gelişimi gayet düzeyli devam ediyor pazartesi günü renkli doblere gireceğiz sabahtan bakalım çook şeker ay doyamadım bakmaya valla
iyi akşamlarrr şekerrr nabersin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?