2009 Ekim Anneleri

handan sen yarın gidiyosun dimi ben de cuma günü gidiyorum. ilaçlarım da bitecek cuma gününe kadar. neyse sağlık ocağına yazdırırım artık.
bebişinle güzel haberlerle dön güzelim, kilo da almıştır sıpa şimdi

efet amazoncum yarın gidiorum sabah 9,15 de çok heycanlıyım nerdeyse 1 aydır görmiüom çok özledimopuyorumnanaktan inş şeker felanda normal çıkarda böle pıtır pıtır gideriz 3 ay dahakaydirigubbakcemile5 kaç kilo oldugnun çok merak eidom ya

güzel habelerle gel inşallah canım

ayyy ne güsell..ana oğul hasret giderin bizemuszemus kocaman oldu kocamann..abi senin oğluşunn

uçtum valla fatıma sende göndercen kıs ayy o günleri görmeyi nasip etsin rbbim , eşim askerdeyken inş kızım olurda bidaha asker yolun beklemem diodum allahım erkek verdikaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrr..
inşallah herkes iyidir..geçmişi okudum kaynana görümce kilo ağrı falan baya bi çeşitlendirmişsiniz kaydirigubbakcemile3
bende şimdi aşıdan geldim biraz ağrı yapabilir dediler 2 gün,bakalım hayırlısı..böbrek ağrımda artık daha az çok şükür..Allah ım hastalık yaşatmasın ya çok zor geçti bu haftam..
Allah bebişlerimizin ve kendimizin sağlığını korusun inşallah..

iyi akşamlar gülican
handan seni anlayamam tabi ben eşimle tanışmadan askerden gelmişti yol beklemedim. Ama zordur ya Allah bekleyenlere sabır versin. o günleride görürüz inşallah.

geçmiş olsun cicimm..azalmasına sewindim böbrek ağrının..tamamen geçer hemencik iişallahh

bebeği taşıyan liflerden dolayı ağrı çok normalmiş canım. belini destekle

cnm zaten sandalyemin arkasında bel desteği var daha nasıl desteklerimkikafamçokkarıştı sanki sırtım belim yerinden çıkacak gibiimafoldumben

elaam bel ağrısı çok fena şey güzelim..geçmiş olsunn..benim de sık sıkı ağrıo,onlan yaşamaya alışmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…