efet amazoncum yarın gidiorum sabah 9,15 de çok heycanlıyım nerdeyse 1 aydır görmiüom çok özledimopuyorumnanaktan inş şeker felanda normal çıkarda böle pıtır pıtır gideriz 3 ay dahakaydirigubbakcemile5 kaç kilo oldugnun çok merak eidom ya
efet amazoncum yarın gidiorum sabah 9,15 de çok heycanlıyım nerdeyse 1 aydır görmiüom çok özledimopuyorumnanaktan inş şeker felanda normal çıkarda böle pıtır pıtır gideriz 3 ay dahakaydirigubbakcemile5 kaç kilo oldugnun çok merak eidom ya
amin inş beryalcimmm
ayy zuzu deme öle duygulanom şimdiden askerligini düşünüom inanırmısın nası göndercem die:kedi:
askerliğini mi yok artıkksırnaşık şey
he kıs ne komik demi kaydirigubbakcemile3 ben kocişi evliyken askere gönderdim çok zoordu o yüzden askerlik kabusummafoldumben
Kıslarrr benim sabahtan berii belim ağrıyooo(((((
selam kızlarrrr..
inşallah herkes iyidir..geçmişi okudum kaynana görümce kilo ağrı falan baya bi çeşitlendirmişsiniz kaydirigubbakcemile3
bende şimdi aşıdan geldim biraz ağrı yapabilir dediler 2 gün,bakalım hayırlısı..böbrek ağrımda artık daha az çok şükür..Allah ım hastalık yaşatmasın ya çok zor geçti bu haftam..
Allah bebişlerimizin ve kendimizin sağlığını korusun inşallah..
bebeği taşıyan liflerden dolayı ağrı çok normalmiş canım. belini destekle
elaam bel ağrısı çok fena şey güzelim..geçmiş olsunn..benim de sık sıkı ağrıo,onlan yaşamaya alışmaya çalışıyorum..
geçmiş olsun cicimm..azalmasına sewindim böbrek ağrının..tamamen geçer hemencik iişallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?