2009 Ekim Anneleri

bende masa başı kıpırdanıp duruyom ağrı oluyo. zuzu gibi alışmaya çalışıyorum kendi kendime sadece lifler ağırlıktan ağrı veriyo bunlar normal falan yapıyom işte.yerimseniben

Bende 6.5 aylık hamileyim. 2 gündür bebeğimin hareketleri azaldı. sol kasık bölgemde ağrı var. çok korkuyorum. normalmi acaba?

senağlamaKizlarrrrrr çok çok endiseliyim bana yardim edin az önce doktorumun sekreteri aradi gecen hafta carsamba gunu seker ölcümü yaptirmistim yüksek cikmis yani 8.3 en fazla 7,8 olmasi gerekiyormus cuma gunu tekrar seker yuklemesi yapacak bu defa 100gr lik sekeri once ac sonra ictikten sonra kan ölcümü yapacakmis korkuyorum endiseliyim ne olacak boyle insallah normale döner ne olur dua edin

brn böbrek ağrısı doğum kadar zormuş geçmiş olsun.

canım çok teşekkür ederim..çok ayrıntılı belirtmedim ama inanın 1 haftayı geçtim gece uykum yok gündüzlerimde sancı içinde..ama bugün hafifledi birde ilaç verdi doktor içemedim hep istifra ettim çünkü..neyse Allah ım kimseye yaşatmasın,bebişlerimizede brşey olmasın..:Saruboceq:

canim insallah 100 luk normal cikar. en kotu diyet verir doktor. icini ferah tut

merhaba kızlarr yine baya bi ara verdim özledim sizi opuyorumnanaktan
geçmişi okumak mümkün değil umarım hereks iyidir bugunu okuyabildim bi tek
şeker yüklemleri başlamış ben iki hafta sonra gidicem doktora ozaman ister herhalde
sağlık ocağınada kayıt oldum ama tetanoz aşısı için hiç bişey demediler hala aşı falan olmaıdm yahu ben CADIARZU
ayrıca hiç bir vitamin hapı falan vermedi bana sadece folik asit kullanamaya devam ediyorum 24 haftalık olduk 4 kilo aldım sadece doktor çok iyi diyorda bana sanki azmış gibi geliyo :umursamaz:
geceleri uyumak aynen sisin gibi banda işkence bi sağ bi sol sabahı yapıyorum sabah erkende işe gitmekde işkence gibi geliyor mafoldumben

günadyın kızlar...
çiçekcim çok şükür iyiym sen nasılsın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…