2009 Ekim Anneleri

hosgeldin gulcan o yatak savasi hepimizde var sanirim

Hoşbulduk canım resmen savaş oluyo haklısın. Yaw bi de ben bebeğin hareketlerinden de etkileniyorum. Çok kıpır kıpır olunca uyuyamıyorum. Sanki zıplıyo velet içerde sırf ben uyumayım onunla konuşayım diye. kaydirigubbakcemile3

ilkayımm bendee öleyimm yaamafoldumben

bende öleyim kıslar dönme dolap gibi dönüom ne olcak böle ya uzun süre yatamom tek tarafa kolum bacagım uyuşuo agrıo of

kızlar ben bidaha ki aya şeker testini yaptırıcaktı doktor yada ben öyle sanııyordum cuma günü yapcakmış kızlar limonda götüreyim mi yanımda siz neler yaptınız

Yaw ben 1 hafta 10 gündür çok dikkat ediyodum yediklerime. Yemem gereken hariç hiç bişey yememiştim nerdeyse. 100 gr 100 gr alıyodum kiloyu. Tamam demiştim tam ben hallettim bu işi. Bugün bigecede 1 kilo almışım. mafoldumben Olmıcak yaa ne yaparsam yapayım çok kilo alacağım ben. Fil gibi olcam sonunda yaaa. mafoldumben

Selam kızlar bende geldım hepınıze gÜnaydın..
Kızlar mobılyada kdv 8 ınmıŞ buda demek oluyor kı %10 kara geÇıcez bızde bu sabah eŞımle konuŞuyorduk bızde yavaŞ yavaŞ bakalım dedı anca karar verıp alırız..

kızlar ben bidaha ki aya şeker testini yaptırıcaktı doktor yada ben öyle sanııyordum cuma günü yapcakmış kızlar limonda götüreyim mi yanımda siz neler yaptınız

bana eve vermisti 50 gr lik evde icip oyle gittim ictikten sonra 1 saat icerisinde birsey yiyip icmemek gerekiyormus ,
bende biraz fazla seker cikti cuma benimde 100 gr lik yuklemem olacak bu defa once ac sonra seker yukledikten sonra toplam 4 defa kan alacak saat basi sonucu merak ediyorum :uhm:

Evde hazırlayıp git tatlımm daha rahat oluyorrr içine limon sıkk ozaman çok rahat içiliyorrr:CüvCüv:

hayır ya hiçte öle degil yasemin ben dün yaptırdım gayet rahat içtim abartıolar içine limon sıkınca limonata gibi oluo yudum yudum içtim yani zemuszemus

ben yaptırdım 50gr şekeri ılık suya koyuyolar oanda çok sinirliydim aglıyodum sürekli nasıl içtigimi bile anlamadım aç karnına çok susamnışım bitane daha alabilirmiyim dedim hemşireye otest için dedi pardon ya kafam dagınık demiştim hehe :)

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
arkadaşlar bende mobilya siparişi verdim.3 hafta sonra evimize gelcek.ikitellide maskoda mobidik mobilya var peşin 1600 e veriyo takımları.kampanya yapmışlar.bende o gün çok gezdim en aşşağı 2300 fiyat veriyolar.internette sitesi var bakabilirsiniz.gidip bakmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…