bana öyle bagırdırki kızım niye bu kadar salıyon kendini iki yavrunu kaybettin bunuda mı kaybetmek istiyon yemicen güzelim yemiceeeeeeeeeeen diyew azarladı herşeyin bahane dedi yemesen almassın dedi bakmadı bile şişliklerime yatakta kalırsın sen ölürsün dogumda tansiyondan dedi bebegi kaybederiz erkenden dikkat edicen die öyle bagırdıki annem anladı çıkalım iyi değil o dedi çıktıgımda iki göz iki çeşme yarım saat sakinleşemedim tansiyonum çok düştü ailem çok kızdı evde anlattıgımda kimki obiliyo biz seni strese girme die gık demiyoz ne hakkı var böyle bozmaya ölmekte ne nebiçim doktor ahlakı birine kızdı sendenmi çıkardı acısını deiler haklılardı başka hastanede renkli yaptırdım die kızmıştı doktorum para başka tyere gitti yaa
Busefer inş. olur ilkay
cnm gerşekten sinir bozucu bi doktor.bide sen onun için tee tekirdağlardan kalkıp geliyosun.bence hemen değiştir doktorunu.sana öle konuşmaya hakkı yok.çok geçmiş olsunbana öyle bagırdırki kızım niye bu kadar salıyon kendini iki yavrunu kaybettin bunuda mı kaybetmek istiyon yemicen güzelim yemiceeeeeeeeeeen diyew azarladı herşeyin bahane dedi yemesen almassın dedi bakmadı bile şişliklerime yatakta kalırsın sen ölürsün dogumda tansiyondan dedi bebegi kaybederiz erkenden dikkat edicen die öyle bagırdıki annem anladı çıkalım iyi değil o dedi çıktıgımda iki göz iki çeşme yarım saat sakinleşemedim tansiyonum çok düştü ailem çok kızdı evde anlattıgımda kimki obiliyo biz seni strese girme die gık demiyoz ne hakkı var böyle bozmaya ölmekte ne nebiçim doktor ahlakı birine kızdı sendenmi çıkardı acısını deiler haklılardı başka hastanede renkli yaptırdım die kızmıştı doktorum para başka tyere gitti yaa
:roflol::roflol:
pembemmmmmmmmm cok tesekkür ederim hayatim zahmet verdim sana ama yine olmadi sallaaaaaaa gitsin sorun var demekki :sm_cool:
saol cnm benim vallahi ikigünde toparlandım hastanede gözlerim kan çanagıymış herkes sanmış doguma gidiyom erkenden moreli niye bozuk erken dogumamı gircek demişler anneme hiç beklemiyodum ohareketi doktorumdan tamam üstüme çok düşüyo evladı gibi oldum ama bukadarda bagırması beni üzen oldu ona güvenim sonsuzdu morel açısından bukadar beni azarlıcagı aklımın köşesinden geçediki arkadaşım 110kiloyla gebe kaldı 130la bitirdi kimse ona kilo alıyon demedi hiççtatlim doktor sanirim biraz sinirli veya özellikle oyle konusmus olabilir senin gozunu korkutmak icin ama yinede bagirmamaliydi , moralini bozma doktoru sevmedinse baska doktora gidersin dusunme tatlim
ANG€L;7501887 .!.:cnm yanlış yazmışım.mobidic yada benbebek die bak bide.evet cnm büyüyen yataklı.bide internette bazı modeller va böle çim halı üstündeki modeller o modeller o fiyata değil bilgin olsun.
saol cnm benim busaatten sonra işte tedavimi diger doktorlar onunkileri uygulamıyo bebegim ignelerle tutundu bunu bende biliyom ama diger doktorlar igneleri kescek ya bişi olursa bebegime bu korku sardı doktorum bana yaptıgı tedaviyle 18 bebegi hayata baglamış gerçektenANG€L;7502054 .!.:cnm gerşekten sinir bozucu bi doktor.bide sen onun için tee tekirdağlardan kalkıp geliyosun.bence hemen değiştir doktorunu.sana öle konuşmaya hakkı yok.çok geçmiş olsun
amin cnm çok sağolzemuszemushayirli ugurlu olsun angel bebegine insallah sevgi ve saglikla kullanmak nasip olsun :1hug:
İlkaycım bide ben deneyeyim tatlımm tarihlerini bide bebişin cinsiyetini bi yazıverr...
tamam tatlim birde sen dene , bebegim erkek
sat 5 ocak muhtemel dogum 12 ekim opuyorumnanaktan
zeytinnnnnnnnnnnnnn olduuuuuuuuuuuuuuuuu cok tesekkür ederim canim eline saglik:1hug:
pembemmmmmmmmmmm sanda zahmet verdim tatlim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?