2009 Ekim Anneleri

sagolun kızlar haftaya kontrole eşimle gidicem eşim tek laf söylesin ona agzının payını vercem dedi salmış halin buysa o seni hiç tanımamış sen okadar dikkat ediyonki kendini ihçe sayıyon bebegimiz için kimse aglatamaz seni dedi gerekirse hastaneyi değiştiririz kafanı rahat tut sen dedi

tatlim doktor sanirim biraz sinirli veya özellikle oyle konusmus olabilir senin gozunu korkutmak icin ama yinede bagirmamaliydi , moralini bozma doktoru sevmedinse baska doktora gidersin dusunme tatlim

cnm gerşekten sinir bozucu bi doktor.bide sen onun için tee tekirdağlardan kalkıp geliyosun.bence hemen değiştir doktorunu.sana öle konuşmaya hakkı yok.çok geçmiş olsun

tatlim doktor sanirim biraz sinirli veya özellikle oyle konusmus olabilir senin gozunu korkutmak icin ama yinede bagirmamaliydi , moralini bozma doktoru sevmedinse baska doktora gidersin dusunme tatlim
saol cnm benim vallahi ikigünde toparlandım hastanede gözlerim kan çanagıymış herkes sanmış doguma gidiyom erkenden moreli niye bozuk erken dogumamı gircek demişler anneme hiç beklemiyodum ohareketi doktorumdan tamam üstüme çok düşüyo evladı gibi oldum ama bukadarda bagırması beni üzen oldu ona güvenim sonsuzdu morel açısından bukadar beni azarlıcagı aklımın köşesinden geçediki arkadaşım 110kiloyla gebe kaldı 130la bitirdi kimse ona kilo alıyon demedi hiçç

ANG€L;7501887 .!.:
cnm yanlış yazmışım.mobidic yada benbebek die bak bide.evet cnm büyüyen yataklı.bide internette bazı modeller va böle çim halı üstündeki modeller o modeller o fiyata değil bilgin olsun.

Buldum canım çok güsel modeller varmış. Ben gemici olanları beğendim. Ama ankaradan bakcaz bis. O civarda bulursam ben de tam takım alayım diyorum zemuszemus

ANG€L;7502054 .!.:
cnm gerşekten sinir bozucu bi doktor.bide sen onun için tee tekirdağlardan kalkıp geliyosun.bence hemen değiştir doktorunu.sana öle konuşmaya hakkı yok.çok geçmiş olsun
saol cnm benim busaatten sonra işte tedavimi diger doktorlar onunkileri uygulamıyo bebegim ignelerle tutundu bunu bende biliyom ama diger doktorlar igneleri kescek ya bişi olursa bebegime bu korku sardı doktorum bana yaptıgı tedaviyle 18 bebegi hayata baglamış gerçekten

zeytinnnnnnnnnnnnnn olduuuuuuuuuuuuuuuuu cok tesekkür ederim canim eline saglik:1hug:

pembemmmmmmmmmmm sanda zahmet verdim tatlim :1hug:

kizlar tickerlerimiz bozuldugu zaman birbirimize yapalim siteden kopyalamak ise yariyor :))))))))) tickeri olmayan soylesin ben yapayim onada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…