2009 Ekim Anneleri

doktor aç gel dedi ama bi sorayım içip mi geleyim diye çünkü kan ve idrar tahlili ilk önce yapılcak sanırım bi sorun olur mu acaba:sm_confused:

Yok tatlımmm evde iç demek istemedimm ilk önce aç kan vericeksin sonra içip 1saat sonra tekrar vereceksin karışımı evde hazırlayıp git demek istedimm yanlış anlaşılmasınnn opuyorumnanaktan

ben içötim aç karnına sonra 1saat sonra işaret parmagıma igne batırdılar örnek aldılar yarım saat sonrada sonucum çıktı 115 şekerdi çok iyi dedi

Yok tatlımmm evde iç demek istemedimm ilk önce aç kan vericeksin sonra içip 1saat sonra tekrar vereceksin karışımı evde hazırlayıp git demek istedimm yanlış anlaşılmasınnn opuyorumnanaktan

hmm anlamişemmmmm öyle yapem bari 1 bardak suya hazırlıyoz demi

ne güsel ii çıkmış musyascım benim 144 çıktı haftaya 100gr yapılacak
geçmiş olsun kuşum sınırdamıki bidaha yapcaklar benden istemediler bidaha test şeker yüklemesi hemde morelim süper bozuktu doktor kilo aldım die öyle azarladıki odasından aglıyarak çıktım bidaha gidip gitmemekte kararsızım doktoruma psikolojimi çok bozdu ogünden beri hiçbişi yemez oldum kilo almıyım kızmasın die zaten yemiyodum iyice kestim neolcak bilmiyom bende albüm var ellerim ayaklarım yüzüm şişiyo o ama inatla kilo bu diyo

efet canım sınırın üstünde çıktı o yüzden tekrar yapılacak inş 100gr normal çıkar

kaç kilo aldın ki ?? azarlanırmı ya banada doktorum dikkat et fazla almışsın dedi ama öle kızamaz yani alla alla moralini bozuosa deiştir doktoru

musyascım üzme kendini kaç kilo aldınki dr. bu kadar kızdı???

Canım hayırlı olsun. İçine sinen bişey bulabildiysen ne güsel. Büyüyebilenlerden mi aldın yatağı. Bi de internet sitesini bulamadım yaa arıyorum ama. Fiyatları iyiymiş çünkü

kızlar 55le kaldım 70.6yım ama elimde degil gerçekten hiçbişi yemiyom yedigim bi kahvaltı sıkı yiyom yemekle aram yok gibi ama alıyom dikkat ettim bünyedenmi ne herşeyi kestim abur cubur dahil kestigim ama gerçöekten alıyom kilo ama tamamen kesersemde kızım alamıcak kilo bunu çok iyi biliyom 14kilo almışım

bana öyle bagırdırki kızım niye bu kadar salıyon kendini iki yavrunu kaybettin bunuda mı kaybetmek istiyon yemicen güzelim yemiceeeeeeeeeeen diyew azarladı herşeyin bahane dedi yemesen almassın dedi bakmadı bile şişliklerime yatakta kalırsın sen ölürsün dogumda tansiyondan dedi bebegi kaybederiz erkenden dikkat edicen die öyle bagırdıki annem anladı çıkalım iyi değil o dedi çıktıgımda iki göz iki çeşme yarım saat sakinleşemedim tansiyonum çok düştü ailem çok kızdı evde anlattıgımda kimki obiliyo biz seni strese girme die gık demiyoz ne hakkı var böyle bozmaya ölmekte ne nebiçim doktor ahlakı birine kızdı sendenmi çıkardı acısını deiler haklılardı başka hastanede renkli yaptırdım die kızmıştı doktorum para başka tyere gitti yaa

:roflol::roflol:

pembemmmmmmmmm cok tesekkür ederim hayatim zahmet verdim sana ama yine olmadi sallaaaaaaa gitsin sorun var demekki :sm_cool:

musyascım elevit içiomusun o kilo yapıo banada o yaptı doktorum haftada 1 tane iç dedi az yedigim halde bende 10 kilo almışım bu vitamin yüzünden üzülme tatlım ya

Canım hayırlı olsun. İçine sinen bişey bulabildiysen ne güsel. Büyüyebilenlerden mi aldın yatağı. Bi de internet sitesini bulamadım yaa arıyorum ama. Fiyatları iyiymiş çünkü
cnm yanlış yazmışım.mobidic yada benbebek die bak bide.evet cnm büyüyen yataklı.bide internette bazı modeller va böle çim halı üstündeki modeller o modeller o fiyata değil bilgin olsun.

ne manyak doktorlar var ya klava:üzme kendini sen canım ya:teselli:

Canım sıkma okadar canını gayet normal kilo almış olabilirsin ama bunu stress yapıp yemek yememezlik yapma sakın bebişi düşünn veririrsin nasılsaaa doğumdan sonraaaaa.s.opuyorumnanaktan

musyascım elevit içiomusun o kilo yapıo banada o yaptı doktorum haftada 1 tane iç dedi az yedigim halde bende 10 kilo almışım bu vitamin yüzünden üzülme tatlım ya
gyneferon içiyom cnm bana kilo yapan yaglı ignelerim haftalık düşük önleyici onları hala kesmedi 6aylık olduk nerdeyse kesmiyo inat etti kesmicekte oda kilo yapıyo hemşire bide dedi şişirir bu igneler bide göbek ignen var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…