2009 Ekim Anneleri

off nisannur kıs benmde canm iki gündr hamur kızartması istio hehe akşam yemk buldum söleym fırından hamur alsın kocişş hamur kızartması ve kahvaltılık yaşasn yaşasın:=))

kıs mehay getirme beni fransalara vermem oglumun ismini benden duydun hem fena degilmiş felan die ayak yaptın şimdide kocam dion banane yaaa yok öle yagma telif hakkımı isterm:mymeka::roflol:

ne teklifi ben nette arastirirken buldum..sen beni kaziklamayami calisiyorsun....
kizlar aramizda dolandirici var dikkaaaaaattttt:roflol:

bende akşam diodumki ali baran koycakmş handan güsel dimi diodum koçişe ne alak baran meğersem arasmışş
baran nerden gelid aklımaki.

hocalar illa kuranda geçsin demiyo canım. Diğer tarafta çocuğa konulacak isimden annesi ve babası sorumlu olacağı için anlamlı bi isim olsun diyorlar.malum kuranda geçen ama bianlamı olmayan isimde çok. ıslami değeri önemli ismin. bide isim kişiliğe yansıyo çok dikkat etmek lazım. biz hocaya isim okuturken mustafa diyede okutacaz diğer alemde Mustafa Toprak diye çağrılacak. Allah gecinden versin uzun hayırlı bi ömrü olsun tabi.

valla aklıma nerden geldı bılmıyorum ya evde malzeme yok yanı eksık gidip almaya üşenıyorum offffffffff ooooooffffffff

gözdecim seviom seni:)) baran da sevdigim isim yazmışımdır mutlaka ordan aklınd kalmıştır canım ali aras güsel ama demi senn dorukta güsel ama necdet dırt biraz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hamur işi bişeyler istıyo yaaaaa.......

off nisannur kıs benmde canm iki gündr hamur kızartması istio hehe akşam yemk buldum söleym fırından hamur alsın kocişş hamur kızartması ve kahvaltılık yaşasn yaşasın:=))

oyyyy cokacimcoook bende hamur işine düşmüş vaziyetteyim
en kısa zamadna hamur kızartaması yapayım barii oğlumun canı istedi kaydirigubbakcemile3

hamur kızartmasımı sengözlerimebaksanab
bu haftalardan itibaren haftada yarım kilo alacağımızı hatırlatırım hadi şimdi yiyin kızartmanızı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…