hmm:asigim: ela eylül deriz o zamanyerimseniben
sağol cnmŞeniz
sağol cnmŞeniz
netcennn kızımm sen alınan kiloyaa bakknaniknanik
süyle sen süyle korkuyon mu yoksammmmm :umursamaz:
aras ve ege benim hosuma gidiyor yusufuda esim begenmisti gecen gun ama emin degiliz..
nee korkcamm nann 70 kilo oldum:1closedeyes: sen şimdii benden zayıfsınya onla üstte çıkmaya kalkarsın:1closedeyes:
elaaaa sana kanım kaynadı 70 duyunca bende 70 oldumdaopuyorumnanaktannee korkcamm nann 70 kilo oldum:1closedeyes: sen şimdii benden zayıfsınya onla üstte çıkmaya kalkarsın:1closedeyes:
yusuf bizde çok düşündük bide Yusuf adı olanlar genelde güzel yüzlü tipler oluyo.Hz Yusuftan gelen güzellikmi ne. karar vermek cidden zor ya o bişi diyo bu bişidiyo sonra dalga geçilirmi falan diye düşünüyorsıun ama şuda var özellikle ilkokulda dalga geçilmeyen isim yok. kara fatma derlerdi banadakaydirigubbakcemile3
aras benim oglumun adı mehay geri aldım sana vermem:mymeka:naniknanik
miraçta çok güssel bulcuk:asigim:
yok kuşum olar mı öyle şey ben yapar mıyım öyle şeyy sende ne kötüsün heee beni kötü yollara teşvik ediysen:kedi:
elaaaa sana kanım kaynadı 70 duyunca bende 70 oldumdaopuyorumnanaktan
aras benim oglumun adı mehay geri aldım sana vermem:mymeka:naniknanik
miraçta çok güssel bulcuk:asigim:
ya kuzum necdet eşimn babasının ismi vefat etmş o yüzden koyalım dedik..aman ben saten şu isim işine halan takığım geçen camide hoca demşki cumadayken erkeklere çocğnza kurande geçen i,sim koymk yükümlülüğünzdesnzzz demşş...necdet nerden çıktı anacım yaa. doruk fıstık gibi isim. boşver necdeti.
tamam işte deoğru demiş. 1. isim söylenir. necdet doruk koyarsan necdet derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?