2009 Ekim Anneleri

heheh fatıma sende hoşsun kıs haklıısın ama soy ismi bizim gibi kısa olanlar için kolay oluo:)) ali aras taş olacak paşamızın ismi kısa kısa:)

kızlar ya sidikli fatoştan haber alan var mı acaba türkiye ye gelcekti anasınla hasret gideriyor galiba turkbayragi

aras ve ege benim hosuma gidiyor yusufuda esim begenmisti gecen gun ama emin degiliz..

yusuf bizde çok düşündük bide Yusuf adı olanlar genelde güzel yüzlü tipler oluyo.Hz Yusuftan gelen güzellikmi ne. karar vermek cidden zor ya o bişi diyo bu bişidiyo sonra dalga geçilirmi falan diye düşünüyorsıun ama şuda var özellikle ilkokulda dalga geçilmeyen isim yok. kara fatma derlerdi banadakaydirigubbakcemile3

nee korkcamm nann 70 kilo oldum:1closedeyes: sen şimdii benden zayıfsınya onla üstte çıkmaya kalkarsın:1closedeyes:

yok kuşum olar mı öyle şey ben yapar mıyım öyle şeyy sende ne kötüsün heee beni kötü yollara teşvik ediysen:kedi:

bizim isim belli takvimimdende anlaşıldığına göre düşüdndük düşündük
bi çırpıda karar verdik Miraç

haklisin canim yaa:roflol: ne sinir olurdun kim bilirsırnaşık şey

kıs mehay getirme beni fransalara vermem oglumun ismini benden duydun hem fena degilmiş felan die ayak yaptın şimdide kocam dion banane yaaa yok öle yagma telif hakkımı isterm:mymeka::roflol:

necdet nerden çıktı anacım yaa. doruk fıstık gibi isim. boşver necdeti.
tamam işte deoğru demiş. 1. isim söylenir. necdet doruk koyarsan necdet derler.
ya kuzum necdet eşimn babasının ismi vefat etmş o yüzden koyalım dedik..aman ben saten şu isim işine halan takığım geçen camide hoca demşki cumadayken erkeklere çocğnza kurande geçen i,sim koymk yükümlülüğünzdesnzzz demşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…