temem temem kzıma yarında büyük kutlama yaparık sana sırnaşık şey
elacim arada kucuk kacamaklar hepimiz yapiyoruz...yalanmi kizlar???ama onemli olan bunu gunluk beslenme aliskanligimiz haline getirmemek....
zuzum mehayım sagolun kıslar en iyisimi beklemek surda 4 ay kaldıı
Elamm şimdikten dogum gunun kutlu olsun :))) nice yıllara sevdiklerinle inş. a.s.
Ben Kuafore gidiyrm kızlar :))) sadece kasımı aLdıracam
optummm kocaman sizlerin ve bebişlerii
elanın doğm günümü nesamn bugünmü yarnmı elamm iiki doğdunm canm daha daha nice yıllara sevdklernle inş.kaynanasızzz bi şeklde tabi:=)
mehay senn açtğn şu topiğe nekadr düzensz beslendiğimi yazdm..:=)ve inan nerdeyse 1 aydr süt içmiorum unutmşm ben nası bişi oldğnu içmem gerektğni:=)))
kuzum bende 6 kilo aldım :1closedeyes:
anam sınıf listesinde eylül ela özmen yazarsa öğretmeni ilk isim olan eylülü söyler, ela eylül özmen olursa bu sefer ela'yı söyler. okul hayatım boyunca böyleydi yani. iki isimlilerde böyle oluyordu.hatta bi kızın adı fatma esra 'dı. öğretmen fatma diyo diye çok kızıyodu kız. :)))
1 KİLO ÇOK ALMIŞIN İŞTEElaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar bana resim ekleme linki verirmiisiniz....
mehay hayırlı olsun oğluşun olacakmış canım. sağlıkla büyüsün kuzun.
ajkummmmm:asigim: bidenemm doğru hatırlıyonn:asigim:
tşk ederimm cnm duygulandırdın beniiopuyorumnanaktanŞeniz
nasıl canım resim mi küçltcen anlamadım
dandna facebokta yazdğn ne güsel sözmüş kıss...dünya üçbeş bilgisizin elnde onlarca herbilgi keendilernde eşşek eşeği beyenrr üzülme sana kötü demelrnde tuttum bunu:=)
anam sınıf listesinde eylül ela özmen yazarsa öğretmeni ilk isim olan eylülü söyler, ela eylül özmen olursa bu sefer ela'yı söyler. okul hayatım boyunca böyleydi yani. iki isimlilerde böyle oluyordu.hatta bi kızın adı fatma esra 'dı. öğretmen fatma diyo diye çok kızıyodu kız. :)))
dogru hep ilk isim kullaniliyor elacim en cok hangi ismin kullanilmasini istiyorsan basa onu yazdir....
kötü gacı seni söyle bekem kaç kilosun şimdi :mymeka::mymeka:
amazon yani şimdi bende necdet doruk koycaktm ama eşim dioki askerde felan hep birinci isim sölenr.doruk necdet olsun diodu:=)kafam karştı herkes farklı şey sölüo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?