2009 Ekim Anneleri

temem temem kzıma yarında büyük kutlama yaparık sana sırnaşık şey

:teytey::teytey::teytey:

elacim arada kucuk kacamaklar hepimiz yapiyoruz...yalanmi kizlar???ama onemli olan bunu gunluk beslenme aliskanligimiz haline getirmemek....

arada mıı:asigim:

sağoll nalancımmŞeniz
kaş bıyık aldır boyayı doğumdan sonaa şeyettyerimseniben

elanın doğm günümü nesamn bugünmü yarnmı elamm iiki doğdunm canm daha daha nice yıllara sevdklernle inş.kaynanasızzz bi şeklde tabi:=)

yarın gözdecimmzemuszemus ayy ne güzell bi dilek bu bayıldımmkaydirigubbakcemile3 AMİN AMİNNsırnaşık şey

mehay senn açtğn şu topiğe nekadr düzensz beslendiğimi yazdm..:=)ve inan nerdeyse 1 aydr süt içmiorum unutmşm ben nası bişi oldğnu içmem gerektğni:=)))

gordum canim ama eger sanada benim gibi bulanti ve kusma yapmiyorsa icmelisin..bende bu saydiklarim olmasa hergun mutlaka icerim ama icemiyorum...

dogru hep ilk isim kullaniliyor elacim en cok hangi ismin kullanilmasini istiyorsan basa onu yazdir....

dandna facebokta yazdğn ne güsel sözmüş kıss...dünya üçbeş bilgisizin elnde onlarca herbilgi keendilernde eşşek eşeği beyenrr üzülme sana kötü demelrnde tuttum bunu:=)

amazon yani şimdi bende necdet doruk koycaktm ama eşim dioki askerde felan hep birinci isim sölenr.doruk necdet olsun diodu:=)kafam karştı herkes farklı şey sölüo.

hmm:asigim: ela eylül deriz o zamanyerimseniben
sağol cnmŞeniz

dogru hep ilk isim kullaniliyor elacim en cok hangi ismin kullanilmasini istiyorsan basa onu yazdir....

sağol cnmŞeniz

kötü gacı seni söyle bekem kaç kilosun şimdi :mymeka::mymeka:

netcennn kızımm sen alınan kiloyaa bakknaniknanik

amazon yani şimdi bende necdet doruk koycaktm ama eşim dioki askerde felan hep birinci isim sölenr.doruk necdet olsun diodu:=)kafam karştı herkes farklı şey sölüo.

necdet nerden çıktı anacım yaa. doruk fıstık gibi isim. boşver necdeti.
tamam işte deoğru demiş. 1. isim söylenir. necdet doruk koyarsan necdet derler.

bende 2 isim düşmanıyımkaydirigubbakcemile3
rabia büşra, esra deniz diye 2 hala kızlarımın çocukları var ben deniz diyom diyeği esra falan karışıyo sonra büşra hangisiydi falan oluyom kız çocuğu bide ilerde evlilik öncesi isim yaparsa atıyorum rabia büşra demir eşinin soyadınıda alıyo rabi büşra demir kutlu falan diye uzadıkça uzuyo:lepi:nereleri düşündüm dimi. okulda zaten karışıyo sonra formlar doldururken kutulara sığmıyo falan filan.
erkek ismi biz Toprak koyacağız
Göktuğ
Aras
Meriç
Doruk
Ege
Kayra
Poyraz
Talha
Taylan
Miraç
Dağhan
Yusuf
Özgür
Rüzgar
bunlarda bi ara bulduğum olabilirmi acaba diye düşündüğüm isimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…