evet yanlis bastiriyorlar bazen benim doktor gecen ay kanamaya neden olacak sekilde muayene etti cok korktum moralim cok bozuldu onceden uyarmisti kanama olabilir bugun biraz diye ama yinede korktum bu ay korka korka gittim o yuzden....bu arada sen kilo alimini kontrol altina aldinmi bu ara canim artik almiyorsun sanirim....bir ara cok hizli aliyordun...benimki alttan hiç ölçmicem sen kıymetli gebelik geçiriyon yanlış bastırmam kanamaya doguma neden olur dedi üstten bakıyo 4cm dedi geçen gün enson doguma bigün kala alttan bakıcam dedi
hehehe aynen valla ben 10 kilo aldim bebek daha 1210 gr geldi :)))))) kilolar bana kaldi doktorumda dikkat etmemi soyledi zaten siniri asiyorsunuz dedi
sagol cnm benim inşallah h.g buarada güzellikfatoşum inş bebişin zamannda gelir canım çok düşünme stres yapma tatlım herşeyin hayırlısı olsun inş seninde musyascım
evet yanlis bastiriyorlar bazen benim doktor gecen ay kanamaya neden olacak sekilde muayene etti cok korktum moralim cok bozuldu onceden uyarmisti kanama olabilir bugun biraz diye ama yinede korktum bu ay korka korka gittim o yuzden....bu arada sen kilo alimini kontrol altina aldinmi bu ara canim artik almiyorsun sanirim....bir ara cok hizli aliyordun...
cnm ilk aylar çok aldım şimdi ignem kesildi düşük önleyici buhafta onun için 1.5aydır gram almamışım doktor çok iyi dedi güsel gidiyon dedi cnm almıyom kilo artık şükürkiiiizemuszemus
canim cok almissin ilaclardan falanmi??yoksa cokmu yiyorsun??hehe ben 15aldım bbek 1200 suyuda 1kilo gelse gerisi bana ait dobişkoyummm
bu kilo konusunda çok taktım kıslar kesinlikle bizim yememizle bebek kilosunun bi alakası yok zaten çok yemiyordum artık dahada az yicem
evet yanlis bastiriyorlar bazen benim doktor gecen ay kanamaya neden olacak sekilde muayene etti cok korktum moralim cok bozuldu onceden uyarmisti kanama olabilir bugun biraz diye ama yinede korktum bu ay korka korka gittim o yuzden....bu arada sen kilo alimini kontrol altina aldinmi bu ara canim artik almiyorsun sanirim....bir ara cok hizli aliyordun...
cnm ilk aylar çok aldım şimdi ignem kesildi düşük önleyici buhafta onun için 1.5aydır gram almamışım doktor çok iyi dedi güsel gidiyon dedi cnm almıyom kilo artık şükürkiiiizemuszemus
cok sevindim senin adina canim...peki o ani kilo artisi yuzunden catlak olustumu karninda??
cok sevindim senin adina canim...peki o ani kilo artisi yuzunden catlak olustumu karninda??
sagol cnm benim sıfır çatlagım var sanırım iç karnım geniş sadece gögsümde minicik 3tane çatlama var ve ben yagda kullanmıyom hiççç
handan nasilsin kiz neler yapiyorsun senide goremez oldum :)
fatossssssssss sakin panige kapilma strese girme o zaman tetikliyor aman guzelim benim sakin ,
ben bazen muzik aciyorum ayakta dans edemiyorum ya :))))))))))) :kediturdugum yerde kollarimla oynarim falan strese iyi geliyor hadi gulum yandan yandan diye hehehe iyice paroyanak olacam kiz hehehe ama iyi geliyor zemuszemus
kizlar hemen hemen hepimiz 10 ar kiloyu bulduk catlaklar yakinda ben burdayim demeye baslar gibime geliyor....
sagol cnm benim sıfır çatlagım var sanırım iç karnım geniş sadece gögsümde minicik 3tane çatlama var ve ben yagda kullanmıyom hiççç
iyi canim sevindim insallah bundan sonrada cok almassinda catlamaz hicbiryerin...
haklisin canim ama ne yapalim bizim vucudumuzdan daha onemli bebislerin sagligi ve bizim sagligimiz tabiki..bence isten ayrilinca bol bol yuruyus yap duzenli hergun en azindan dogumunda kolay olur..kilo aliminda yavaslar....ama sanirim ilk zamanlar hizli aldin sen bu ay 2 kilo almissin cok normal yani ayda 2-2.5 ...yani alinmasi gerekende buymus zaten....mehaycım dogru sölüosunda görmüomusun aldıgım kilolarıyürüyüş yapmam lazım bu masa başı oturmak beni mahfetti ama ne yapabilirm akşamları yorgun gidiorum yürücek halim kalmıyor ekmegi tamamen kesmeyi düşünüorum bide öle demnicem
ilkaycım ne olsun işte canım sıkkın kilodan
dün gördüm sol bacagımda çatlak vardımafoldumben
hehe bende tamm 12 kg almis bulunmaktayim :sinifsinif:
papatya handan mesgul zannimca ben yanitlim.
canim ben emekli sandigina bagliyim.dogumdan once 8, dogumdan sonra 8 olmak uzere toplam 16 hafta ucretli izin hakkimiz var.eger 32.haftada doktordan calisibilir raporu alirsan dogumdan onceki 8 haftalik izninin 5 haftasioni dogumdan sonraya aktarabiliosun. yani dogumdan once 3 hafta, dogumdan sonrada 13 hafta iznin olmus oluo
haklisin canim ama ne yapalim bizim vucudumuzdan daha onemli bebislerin sagligi ve bizim sagligimiz tabiki..bence isten ayrilinca bol bol yuruyus yap duzenli hergun en azindan dogumunda kolay olur..kilo aliminda yavaslar....ama sanirim ilk zamanlar hizli aldin sen bu ay 2 kilo almissin cok normal yani ayda 2-2.5 ...yani alinmasi gerekende buymus zaten....
Cok inceyse badem yagi kakao falan sur hergun buyumesini onler canim...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?