2009 Ekim Anneleri

bu kilo konusunda çok taktım kıslar kesinlikle bizim yememizle bebek kilosunun bi alakası yok zaten çok yemiyordum artık dahada az yicem

benimki alttan hiç ölçmicem sen kıymetli gebelik geçiriyon yanlış bastırmam kanamaya doguma neden olur dedi üstten bakıyo 4cm dedi geçen gün enson doguma bigün kala alttan bakıcam dedi
evet yanlis bastiriyorlar bazen benim doktor gecen ay kanamaya neden olacak sekilde muayene etti cok korktum moralim cok bozuldu onceden uyarmisti kanama olabilir bugun biraz diye ama yinede korktum bu ay korka korka gittim o yuzden....bu arada sen kilo alimini kontrol altina aldinmi bu ara canim artik almiyorsun sanirim....bir ara cok hizli aliyordun...
hehehe aynen valla ben 10 kilo aldim bebek daha 1210 gr geldi :)))))) kilolar bana kaldi doktorumda dikkat etmemi soyledi zaten siniri asiyorsunuz dedi

bende 10 kilo aldim canim ...ama benim doktor kizmadi bana bu ay cok almissin dedi ama gecen aylarda cok az aldigin icin onemli degil dedi....ilk 4 ay hic almamistim zaten...sonraki aylarda 21 ser kilo ama bu ay 5 kilo birden:kedi: insallah boyle 5 er 5 er gitmez:Saruboceq:

hehe ben 15aldım bbek 1200 suyuda 1kilo gelse gerisi bana ait dobişkoyummm
canim cok almissin ilaclardan falanmi??yoksa cokmu yiyorsun??
bu kilo konusunda çok taktım kıslar kesinlikle bizim yememizle bebek kilosunun bi alakası yok zaten çok yemiyordum artık dahada az yicem

canim senin icin korkuyorum ben yaa zaten cok az yiyordun yediklerin diyet listesi gibiydi..daha az yersen iyi olmayabilir..yani hamileyken normal yediginiz kadar veya biraz daha fazla yemememiz lazimmis..asla normal yedigimizin altina inmemeliymisiz....bir doktorun forumunda okudum...bence doktoruna danismadan diyet yapar gibi beslenme...:1no2:

handan nasilsin kiz neler yapiyorsun senide goremez oldum :)

fatossssssssss sakin panige kapilma strese girme o zaman tetikliyor aman guzelim benim sakin ,
ben bazen muzik aciyorum ayakta dans edemiyorum ya :))))))))))) :kediturdugum yerde kollarimla oynarim falan strese iyi geliyor hadi gulum yandan yandan diye hehehe iyice paroyanak olacam kiz hehehe ama iyi geliyor zemuszemus

mehaycıgım ignem yaglı düşük önleyici igneydi 28.hafta kestik azyiyom şuara normaldede çok az yerdim igne yapmış kiloyu şükür kesti doktorum 1.5 aydır gram almadımmm bebek aldı heppp

:roflol:kiz Allah mustakini vermesin bende kolbasti muzigi duyunca kalkip kolbasti yapma istiyorum hatta tv de dans edenleri gorunce onlara eslik edesim geliyor...kaydirigubbakcemile3

mehaycım dogru sölüosunda görmüomusun aldıgım kiloları yürüyüş yapmam lazım bu masa başı oturmak beni mahfetti ama ne yapabilirm akşamları yorgun gidiorum yürücek halim kalmıyorekmegi tamamen kesmeyi düşünüorum bide öle demnicem

ilkaycım ne olsun işte canım sıkkın kilodan

haklisin canim ama ne yapalim bizim vucudumuzdan daha onemli bebislerin sagligi ve bizim sagligimiz tabiki..bence isten ayrilinca bol bol yuruyus yap duzenli hergun en azindan dogumunda kolay olur..kilo aliminda yavaslar....ama sanirim ilk zamanlar hizli aldin sen bu ay 2 kilo almissin cok normal yani ayda 2-2.5 ...yani alinmasi gerekende buymus zaten....
dün gördüm sol bacagımda çatlak vardımafoldumben

cok inceyse badem yagi kakao falan sur hergun buyumesini onler canim...a.s

güseller ben bankaya faturaları halledip geliyom hem yürüyüşte yapmış olurum çokta sıcak gelir gelmez duş heyooooooooooooo

ya kısslar bişey soracam ben 3gün önce doktora gittim bebeğimin poposu asagıdaymıs bası yukarıda hatta aykları da havada ikibüklüm duruyormus..sonradan döner dedi..insallah döner demi...bi de sekerim 132 cıktı ii dedi..sizce ii mi???

saol buketcimmm, anlaşıldııı opuyorumnanaktan

5.ayımda 5 kilo almıştım 1 ayda o beni mahfetti zaten bu ay 3 kilo almışım mehayım , izne ayırılınca öle yapıcam zaten ama doktor raporu 7agustosda vericek bende dayanabildigim kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…