hayırdır canım neden hastanede yatacaksın?? o ilaç ne için?CADIARZU
canım mrb....inşlah oda olacak ve 36 cı haftayı göreceğiz....çok geçmiş olsun hemde inşlah herşey yolunda gider canımm...herşey gönlünce olarrrropuyorumnanaktan
bidenem günaydın...canım listeni aşmamaya dikkat et...bebişinin sağlığı için...inanki sen 3 gün aç kalsan bebişin aç kalmıyorrrrropuyorumnanaktanüzülme artık..yerimseniben
selam kizlar nasilsiniz???yarin bebisimi gormeye gidicem kilosunu ogrenicem 1.5 ay sonra boyunu soylemiyorlar burda malesef(
azkaldı cnm sabret zorlanıyoz ama ilerde mutluluk meyvelerimizi kucagımıza aalalım rahat edicez geçmiş olsun çokkizlar merhaba nasilsiniz neler yapiyorsunuz? opuyorumnanaktan
hava serindi dun gece ilk defa 7 saat uyuyabildim kendime geldim cok iyi oldu benim icin gunlerdir uyuyamiyordum , persembe gunu 1 gun hastanede yatacagim celeston adi ilaci verecekler insallah hersey yolunda gider 28 haftaya girdik sükür 36 haftaya bir gelseydik ALLAH izni ile ne kadar mutlu olacagim
geçmiş olsun cnm biraz aş bişi olmaz cnm melegin gayet saglıklıdır merak etmekızlar şimdi benim gebelik şekerim çıktıya bebeğim besinsiz kalmıyordur demi çok üzülüyorum yaaa listeyi biraz aşsam ne olcak sanki sadece şekerli şeylerden kaçınsam olmaz mı
h.g cnm sende bende artık boyunu ögrenemiyom ayaklarını büküyo ölçemiyo doktor malesef artıkselam kizlar nasilsiniz???yarin bebisimi gormeye gidicem kilosunu ogrenicem 1.5 ay sonra boyunu soylemiyorlar burda malesef(
selam kizlar nasilsiniz???yarin bebisimi gormeye gidicem kilosunu ogrenicem 1.5 ay sonra boyunu soylemiyorlar burda malesef(
canim benim erken dogum riskim varya o nedenle doktor celeston denen ilaci serumla verilmesi gerektigini soyledi yani bu ilac her ihtimale karsi bebek erken dogarsa cigerlerini gelistirmek icin
herkese merhaba kısslar nasılsınız bakalım???
llalllll nasilsin tatlim seni pek goremiyorum ben denk gelemiyoruz :) insallah canim guzel dileklerin hepimiz adina daim olsun
uzak durmaya çalışıyorum canım yalnız listede 4 köfte kadar et diyor ben et sevmiyorum ki yemesek olmaz mı acabayasemin endiselenme , bebegin besleniyordur benim yengem 3 gebelik yasadi 3 cunde sekeri vardi diyet verdi doktor dikkat etti yediklerine masallah cocuklari 3bucuk kilodan az dogmadilar , hamurlu ve sekerli yiyeceklerden uzak dur tatlim , canin cok isterse azcik ye birsey olmaz
evet canım diyetisyen hazırladı hergün 6 kez şekerimi ölçüyorum 130 pek aşmadık ama ii mi sizceüzülme canım listeyi dr hazırlamadı mı listeye uy için rahat etsinkaydirigubbakcemile5
herkese merhaba kısslar nasılsınız bakalım???
biz de iiyiz cok sükür oglusumla ..tatil bitti geldik evimize sonunda...:))))h.g cnm biz iyiyiz kızımla siz nasılsınız cnmkaydirigubbakcemile5
iiyim canım ama evde cok iş var bir ay kapalı kalınca koku yapmıs zonguldak rutubetli yer iş de yapamıyorum kocişim yapabildiği kadar yapıyor işte saolsun..insallah musyas tatlim , az kaldi degilmi sayinca cok geliyor gozumuzede ama olsun buda gececek :) bazen aldiris etmemekte yarar var her ne kadar ben pinpirikleniyorsamda bu dönem :)
seldusum hosgeldin canim nasilsin ?
hoşbulduk kuzum nasıl gidiyor bakalım uzun zamandır giremedim hepiniz iisinizdir sanırım önemli bi durum yoktur insallah..seldus hoşgeldin canımyerimseniben
valla ne bileyim annelik böyle bi şeyn demek ki kuzum aç kalsında istemiyorum aslında listenin en iyi tarafı hergün 4 abrdak sütüm olması kaydirigubbakcemile5uzak durmaya çalışıyorum canım yalnız listede 4 köfte kadar et diyor ben et sevmiyorum ki yemesek olmaz mı acaba
evet canım diyetisyen hazırladı hergün 6 kez şekerimi ölçüyorum 130 pek aşmadık ama ii mi sizce
bidenem günaydın...canım listeni aşmamaya dikkat et...bebişinin sağlığı için...inanki sen 3 gün aç kalsan bebişin aç kalmıyorrrrropuyorumnanaktanüzülme artık..yerimseniben
cnmsevindim bebişinin iyi olmasına cnm artık tıp tarihinde 6aylıktan itibaren yaşa mahaftası dogsa bile bebekler yaşıyo ama doktorlar küveze koymak istemedigi için zamanında gelmesini istiyolar banada dedi heran bekliyom seni tekmesi azalınca gel doguma alcam açılma yok ama dedi kilosunun tamalasın küvez girmesin dedi muhtemel eylül 15alcak onukizlar bebisimi görd¨m geldim.. cok tatliydi kipir kipirdi masallah.. anlamadigim doktorum dediki agustostdaa bile gelse gelisti eylülde gelmesi daha iyi tabi dedi.. gelisti ama kilosu az dedi dogsa dedi. 1kg felan dedi. ya anlamdigim neden dedi. sordum ona dediki her ihtimale karsi hazir olmak lazim dedi. ve rahimagzina bakti acik degil ama bebegimin basi bastiriyor pozisyon halen ayniymis bu nedemek? ilkayim senin bilgin varmi? normal dimi? bi kere bakti sonra gene bakti rahimagzina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?