2009 Ekim Anneleri

llalllll nasilsin tatlim seni pek goremiyorum ben denk gelemiyoruz :) insallah canim guzel dileklerin hepimiz adina daim olsun

selam kizlar nasilsiniz???yarin bebisimi gormeye gidicem kilosunu ogrenicem 1.5 ay sonra boyunu soylemiyorlar burda malesef (

iyiyiz canım ya hadi bakalım öğren bizede söle bende ctesi gittim dr gıcık şeyy boyunu sölemedi uyuz oldum artık büyüyomuş ölçümde yanılmalar olabilirmiş dert etme dedi

azkaldı cnm sabret zorlanıyoz ama ilerde mutluluk meyvelerimizi kucagımıza aalalım rahat edicez geçmiş olsun çok

kızlar şimdi benim gebelik şekerim çıktıya bebeğim besinsiz kalmıyordur demi çok üzülüyorum yaaa listeyi biraz aşsam ne olcak sanki sadece şekerli şeylerden kaçınsam olmaz mı
geçmiş olsun cnm biraz aş bişi olmaz cnm melegin gayet saglıklıdır merak etme

selam kizlar nasilsiniz???yarin bebisimi gormeye gidicem kilosunu ogrenicem 1.5 ay sonra boyunu soylemiyorlar burda malesef (
h.g cnm sende bende artık boyunu ögrenemiyom ayaklarını büküyo ölçemiyo doktor malesef artık

a,selam canim hosgeldin , yarin buyuk gun desene senin icin insallah minigini guzel ve saglikli bir sekilde gorursun buyumustur 1 bucuk ay icerisinde annesi , boyunu burda da soylemiyor doktorlar toplandigi icin artik net ölcüm olmuyor diyorlar

llalllll nasilsin tatlim seni pek goremiyorum ben denk gelemiyoruz :) insallah canim guzel dileklerin hepimiz adina daim olsun

aminnn canım...:Saruboceq:iyiyim bitanem...uykuusuzlukdan başım zonkluo bugün ama yinede iyiyim şükürler olsun...evet canım denk gelemiyoruzz....yerimseniben
kızlar hepinizi kojaman öptüm biraz işlerim var hallediimde bitsinn... :bbo:

insallah musyas tatlim , az kaldi degilmi sayinca cok geliyor gozumuzede ama olsun buda gececek :) bazen aldiris etmemekte yarar var her ne kadar ben pinpirikleniyorsamda bu dönem :)

seldusum hosgeldin canim nasilsin ?

uzak durmaya çalışıyorum canım yalnız listede 4 köfte kadar et diyor ben et sevmiyorum ki yemesek olmaz mı acaba
üzülme canım listeyi dr hazırlamadı mı listeye uy için rahat etsinkaydirigubbakcemile5
evet canım diyetisyen hazırladı hergün 6 kez şekerimi ölçüyorum 130 pek aşmadık ama ii mi sizce

bidenem günaydın...canım listeni aşmamaya dikkat et...bebişinin sağlığı için...inanki sen 3 gün aç kalsan bebişin aç kalmıyorrrrropuyorumnanaktanüzülme artık..yerimseniben[/QUOTE]
valla ne bileyim annelik böyle bi şeyn demek ki kuzum aç kalsında istemiyorum aslında listenin en iyi tarafı hergün 4 abrdak sütüm olması kaydirigubbakcemile5
herkese merhaba kısslar nasılsınız bakalım???

merhaba selduş hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile3

h.g cnm biz iyiyiz kızımla siz nasılsınız cnmkaydirigubbakcemile5
biz de iiyiz cok sükür oglusumla ..tatil bitti geldik evimize sonunda...:))))
insallah musyas tatlim , az kaldi degilmi sayinca cok geliyor gozumuzede ama olsun buda gececek :) bazen aldiris etmemekte yarar var her ne kadar ben pinpirikleniyorsamda bu dönem :)

seldusum hosgeldin canim nasilsin ?
iiyim canım ama evde cok iş var bir ay kapalı kalınca koku yapmıs zonguldak rutubetli yer iş de yapamıyorum kocişim yapabildiği kadar yapıyor işte saolsun..
seldus hoşgeldin canımyerimseniben
hoşbulduk kuzum nasıl gidiyor bakalım uzun zamandır giremedim hepiniz iisinizdir sanırım önemli bi durum yoktur insallah..
valla ne bileyim annelik böyle bi şeyn demek ki kuzum aç kalsında istemiyorum aslında listenin en iyi tarafı hergün 4 abrdak sütüm olması kaydirigubbakcemile5

merhaba selduş hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hoşbulduk canım zemuszemus

kizlar bebisimi görd¨m geldim.. cok tatliydi kipir kipirdi masallah.. anlamadigim doktorum dediki agustostdaa bile gelse gelisti eylülde gelmesi daha iyi tabi dedi.. gelisti ama kilosu az dedi dogsa dedi. 1kg felan dedi. ya anlamdigim neden dedi. sordum ona dediki her ihtimale karsi hazir olmak lazim dedi. ve rahimagzina bakti acik degil ama bebegimin basi bastiriyor pozisyon halen ayniymis bu nedemek? ilkayim senin bilgin varmi? normal dimi? bi kere bakti sonra gene bakti rahimagzina

cnmsevindim bebişinin iyi olmasına cnm artık tıp tarihinde 6aylıktan itibaren yaşa mahaftası dogsa bile bebekler yaşıyo ama doktorlar küveze koymak istemedigi için zamanında gelmesini istiyolar banada dedi heran bekliyom seni tekmesi azalınca gel doguma alcam açılma yok ama dedi kilosunun tamalasın küvez girmesin dedi muhtemel eylül 15alcak onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…