ya kısslar bişey soracam ben 3gün önce doktora gittim bebeğimin poposu asagıdaymıs bası yukarıda hatta aykları da havada ikibüklüm duruyormus..sonradan döner dedi..insallah döner demi...bi de sekerim 132 cıktı ii dedi..sizce ii mi???
insallah bidenemmm
benim anlamadigim sey, rahimagzina bakarken adam bebegimin basini hissetmesi bastiriyor baya o yüzden kutumda agri oluyor. ama adam basini hissediyorum demesi ne demek kötü degil dimi?
ya kısslar bişey soracam ben 3gün önce doktora gittim bebeğimin poposu asagıdaymıs bası yukarıda hatta aykları da havada ikibüklüm duruyormus..sonradan döner dedi..insallah döner demi...bi de sekerim 132 cıktı ii dedi..sizce ii mi???
ayyy ayni bu ay benim dustugum durummus seninkide bende bu ay 5 kilo almisim hep 2 ser 2 ser aliyordum doktorum cok almissin dedi kizmadi zaten onceki aylarda cok almamistin dedi ama bundan sonra 5er 5er alirsam cok kizar joker hakkimi kullandim yani...peki sen o 5 kilo aldigin ay cokmu yemistin dikkat etmedindemi aldin yoksa kendiligindenmi geldi kilolar???ben bu ay cok abur cubur yedim sanirim o yuzden aldim...5.ayımda 5 kilo almıştım 1 ayda o beni mahfetti zatenbu ay 3 kilo almışım mehayım , izne ayırılınca öle yapıcam zaten ama doktor raporu 7agustosda vericek bende dayanabildigim kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım
kıslar sizin bebişler benimkinden büyük son aylarda iki haftada bir olacak kontroller deniliyor sizinkiler başladı mı benimki yine 1ay sonraya ağustosda kntrolüm sizlerin iki haftada bire düştü mü kaçıncı haftada düşüyorki
insallah döner kıslar yaafff...bu arad ben de toplamda 13 kilo almıs bulunmaktayım..doktor abartma dedi(((.ama sen kilo alınca bebeğinde almıs dedi:)))bu aydan itibaren almamaya dikkat et dedi..
dandanım sıkma canını..hem zaten zayıf hamile kalmıştın,doğumdan sonra werirsin kuşum ya...
iremcim bidahaki randewudan sonra sanırım hafta bir yada 15te bir çağırıcak....
ayyy benimki dondumu acaba yaa insallah donmustur yarin belli olur....
ayyy ayni bu ay benim dustugum durummus seninkide bende bu ay 5 kilo almisim hep 2 ser 2 ser aliyordum doktorum cok almissin dedi kizmadi zaten onceki aylarda cok almamistin dedi ama bundan sonra 5er 5er alirsam cok kizar joker hakkimi kullandim yani...peki sen o 5 kilo aldigin ay cokmu yemistin dikkat etmedindemi aldin yoksa kendiligindenmi geldi kilolar???ben bu ay cok abur cubur yedim sanirim o yuzden aldim...((
QUOTE]
yok canım yemekle yine alakası yoktu elevite başlamıştım o ay o kilo yapmıştı doktorum kesti sonra ama ondan sonra iflah olmadı vucut tabi ,ya bende 3 er 3 er alırsam sumo güreşciler gibi olurum zaten
inş zuzum neden böle oldum bilmiorum kendimi su aygırı gibi hissediom çok çirkin hissediom kendimi taşıyamıyorum sanki bide bu sıcaklar terleme felan iice kendimi şişko hissediom mafoldumben
:bbo: ne donan kiz ?? dondurma mi yapiyorsun yoksa hhehehehe:roflol:
kuzum arasıra oluo böle sen taktın ya şimcik,akşama kadar çirkin hissedersin kendini..yrn öbür gün bi bakarsın boşa üzmüşsün kendini..çok da tatlu görünüosun tam aksine..
inş zuzum neden böle oldum bilmiorum kendimi su aygırı gibi hissediom çok çirkin hissediom kendimi taşıyamıyorum sanki bide bu sıcaklar terleme felan iice kendimi şişko hissediom mafoldumben
o zaman handancım koy son halini göbişlerede bizde görelim. olmazmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?