2009 Ekim Anneleri

kıslar sizin bebişler benimkinden büyük son aylarda iki haftada bir olacak kontroller deniliyor sizinkiler başladı mı benimki yine 1ay sonraya ağustosda kntrolüm sizlerin iki haftada bire düştü mü kaçıncı haftada düşüyorki

2 hafta önce benim bebekte oyle idi ama cuma gunu bakti dönmüstü yani basi asagiya gelmis , seninkide döner merak etme tatlim

insallah bidenemmm
benim anlamadigim sey, rahimagzina bakarken adam bebegimin basini hissetmesi bastiriyor baya o yüzden kutumda agri oluyor. ama adam basini hissediyorum demesi ne demek kötü degil dimi?

ay bilemorum cücümm..düşünme ööle takma kafana da kötü diildir..poposu o poposu ona öle gelmiş..:))))

döner dönerr..32 hatta 35e kadar yolu war..şekerin de gayet ii,gözünaydın

dandanım sıkma canını..hem zaten zayıf hamile kalmıştın,doğumdan sonra werirsin kuşum ya...

iremcim bidahaki randewudan sonra sanırım hafta bir yada 15te bir çağırıcak....

ayyy ayni bu ay benim dustugum durummus seninkide bende bu ay 5 kilo almisim hep 2 ser 2 ser aliyordum doktorum cok almissin dedi kizmadi zaten onceki aylarda cok almamistin dedi ama bundan sonra 5er 5er alirsam cok kizar joker hakkimi kullandim yani...peki sen o 5 kilo aldigin ay cokmu yemistin dikkat etmedindemi aldin yoksa kendiligindenmi geldi kilolar???ben bu ay cok abur cubur yedim sanirim o yuzden aldim... ((

benimde agustosun 26 sinda var randevum ondan sonra belki 2 haftada bir olur yani 32. haftadan sonra..zaten 8. aydan sonra 2 haftada bir oluyormus kontroller canim...

insallah döner kıslar yaafff...bu arad ben de toplamda 13 kilo almıs bulunmaktayım..doktor abartma dedi(((.ama sen kilo alınca bebeğinde almıs dedi:)))bu aydan itibaren almamaya dikkat et dedi..

insallah döner kıslar yaafff...bu arad ben de toplamda 13 kilo almıs bulunmaktayım..doktor abartma dedi(((.ama sen kilo alınca bebeğinde almıs dedi:)))bu aydan itibaren almamaya dikkat et dedi..

nasil bu aydan sonra almamaya calisicaz ben bunu anlamiyorum asil bu aydan sonra elimizde olmadan alicaz bence...hicbisey yemiyelimmi yani su doktorlarida anlamiyorum hic..kac kilo olmussunki canim.??

dandanım sıkma canını..hem zaten zayıf hamile kalmıştın,doğumdan sonra werirsin kuşum ya...

iremcim bidahaki randewudan sonra sanırım hafta bir yada 15te bir çağırıcak....

inş zuzum neden böle oldum bilmiorum kendimi su aygırı gibi hissediom çok çirkin hissediom kendimi taşıyamıyorum sanki bide bu sıcaklar terleme felan iice kendimi şişko hissediom mafoldumben

benimki hala bi öle bi böle dönüyo zannımca..bazen göğsümün altında hissediyorum tekmelerini..dik duruyo belli,bazen de indiriyo ayakları yantarafımı tekmelio..karar wer kuzum yaa

inş zuzum neden böle oldum bilmiorum kendimi su aygırı gibi hissediom çok çirkin hissediom kendimi taşıyamıyorum sanki bide bu sıcaklar terleme felan iice kendimi şişko hissediom mafoldumben

kuzum arasıra oluo böle sen taktın ya şimcik,akşama kadar çirkin hissedersin kendini..yrn öbür gün bi bakarsın boşa üzmüşsün kendini..çok da tatlu görünüosun tam aksine..

kizlar merak etmeyin zaten dogumda 5 kilo birden gidiyor kalanda emzirirken falan gidiyor haliyle daha hareketli falan olacagiz 6 ay ince cirlop gibi oluruz merak etmeyin ondan sonra tutmayin bizi :)))))))) zemuszemussimdi hic birsey giyemez oldum ben kaplumbaga gibi elbise aldim bir kac tane dize kadar onlari giyiyorum hic beli falan sikmiyor rahat oluyor ama gorunus tipki penguen kaplumbaga ne derseniz artik oyle :)))

kuzum arasıra oluo böle sen taktın ya şimcik,akşama kadar çirkin hissedersin kendini..yrn öbür gün bi bakarsın boşa üzmüşsün kendini..çok da tatlu görünüosun tam aksine..

öle hissediom zaten aynalardan kaçıom sabahtan beri, inş canım ya çok teşekkür ederim eski halimize döneriz inşallah..

zuzum benimde doktor dedi bölgesel yerleşmiş senniki dedi ayakları sagtarafımda hep ordan tekmelio böle giderse morarcak sag tarafım valla:bbo:

sırnaşık şeysırnaşık şey kiz handan alemsin guldurdun beni yine su aygiri gibi hee hakikaten insan oyle hissediyor bazen kendini..bende hani cok sisko insanlar olurya obez herseyi yiyip yiyip kilo alip sonra kendini tasiyamayan onlar gibi hissediyorum kendimi..ama bebislerimiz dogunca kendimizle gurur duyucaz boyle tatli melekler dunyaya getirdigimiz icin emin ol..umrumuzda bile olmayacak kilo...opuyorumnanaktan

Ben cok kotuyum yaa Acaip halsiz hissediyorum kızlar
temizlik yaparım die cıkmıstım yapamadım hep uzanıyorum midem yanıyor istifra edip duruyorum off eksi eksi oldu midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…