2009 Ekim Anneleri

bana da geçen gittiğimde 2 hafta önce yani ayaklar sağda baş da aşşaya bakıo döner demişti..o yüsden göğsümün altına tekmeyi yiyince sewindirik oluyorum anamm döndü diyeeee
dönmüştür annesi , benimki dönmüş kafa aşagıda ayaklar ve popo sag tarafta duromuş dedim hep bana burdan tekme etıo güldü oraya yerleşmiş işin zor dedi bazen kaburgalarıma vuruyor eşşek sıpası çok seviorum onu yaa:kedipuyorumnanaktan
benimkide öle ilkaycım bi yandan çok almadın normalsin hayatım felan dio dışarda şişko kadınları görüncede dogumdan sonra böle olma tabiii diede sölüo oha diom naptın sende beni ben sölümde dio:bbo:

:dilcikar:canancım anlamıosun valla yemiom git beslenme topicine yediklerime bak gerçekten normal yiyiom ya sevmiom çatlaklarımıda selülütlerimide ögrenmicem banane banane:umursamaz::umursamaz:

:dilcikar:canancım anlamıosun valla yemiom git beslenme topicine yediklerime bak gerçekten normal yiyiom ya sevmiom çatlaklarımıda selülütlerimide ögrenmicem banane banane:umursamaz::umursamaz:

Kardişim yesende yemesende haftada 500 gr alacaksın bunu kabullen selülitlerinlede barış çünkü ömür boyu onlarlasın ay çok fenayım delikafadulden delikafadulden biri beni durdursun

ben ilk aylarda bu kadar kusmadım ( Halsizlik bulantı mahvetti beni
üşütmüşte olabilirim Klima yok ev çok esiyor Bide dun cok yedim sanırım dikkat etmedim herseyden pimpiriklenir oldum bir an once uc ay gecsin senağlama

pembecim valla handan biraz daha az yerse acikliktan olme ihtimali var gercekten...onun yedikleri diyet listesi gibi ayni ve hatta yinede azaltacak bence kesinlikle ilaclardan aldi....

Kardişim yesende yemesende haftada 500 gr alacaksın bunu kabullen selülitlerinlede barış çünkü ömür boyu onlarlasın ay çok fenayım delikafadulden delikafadulden biri beni durdursun

:dilcikar: ya bananeee istemiom istemiommmmmmmmm zayıflayınca gidecek onlar bi keremmmmmmmm:mymeka::çok üzgünüm:ya madem haftada 500gr almak normal ben 1 kilo fazla almıişım nie bu doktor bana öle dio uyus karı yolacam saçlarını:mymeka:

kizlar catlaklari bilmem ama selulitlerden kurtulmak icin elimden geleni yapicam dogumdan sonra..cok cirkin yaa kendimi yasli gibi hissediyorum ne guzel puruzssuz bacaklarim vardi benim.... ((simdi ihtiyarlarinkine dondu (

pembecim valla handan biraz daha az yerse acikliktan olme ihtimali var gercekten...onun yedikleri diyet listesi gibi ayni ve hatta yinede azaltacak bence kesinlikle ilaclardan aldi....

Merak ettim gidip bakayım neler yiyormuş o tombik bütün yediklerini yazmıyordur belkim kaydirigubbakcemile3

teşekkür edeerim mehayım :çok üzgünüm: ama bu ay düzenli yazacagım yediklerimi ve her sabah akşam tartılcam bakalım ne olacak kilolarıda yazıcam

handancim bir ay 28 gun degil ama 30 bazende 31 gun o yuzden 2.5 kilo almakta normal ayda yani sen 500 gr cik fazla almissin sadece bu ay....

canım gecmiş olsun ..ne temizliği bırak yat dinlen ..mide yanması normalmiş ben dede oluyor doktor normal dedi..ee iki ya daha idare edecez ble artık...
tşk seldusum boyle gordukce ve yapamadıkcada sinir oluyorm
canim benimde midemde yanma var dunden beri...dun yedigim seylerden oldu diye dusundum ama bugun yine var..sanirim kalici bu mide yanmasi....:çok üzgünüm:
Rabbim şifa versin inş.
üşüttünmü ki??? ben de çok uykusuzum..gidip bi uzanıym belkim uyuyabilirim..başımı taşıyamıyorum feciyim..öptük sizi teyzoşlarr..Şeniz
tşk zuzum uzan sende bende tekrar uzanıcam Şeniz
hoşbuldum mehaycım..pardon hoşbulduk mehaycımkaydirigubbakcemile3
kalemiti geçmiş olsun canım,bende dün bursadan geldim kocik evi maşallah uçurmuş temizlicem ama halim hiç yok mafoldumben

hoşgeldin aybikem tşk canım mide bulantısı olanları simdi daha iyi anlıyrmm pff demek ilk aylar ben hiç bişi yasamamısım

evi benimde temizlemem gerek offf

handancim bir ay 28 gun degil ama 30 bazende 31 gun o yuzden 2.5 kilo almakta normal ayda yani sen 500 gr cik fazla almissin sadece bu ay....

mantıken öle aslında ama doktora anlat baktı hımm 51 le hamile kalmışsın 64 olmuşsun 13 kilo almışsın çok fazla ve hızlı almışsın dedi bende ama ama ama dedim durdumkaydirigubbakcemile3

teşekkür edeerim mehayım :çok üzgünüm: ama bu ay düzenli yazacagım yediklerimi ve her sabah akşam tartılcam bakalım ne olacak kilolarıda yazıcam

canim bence haftada bir tartil hergun tartilma...en iyisi oyle...gerci ben gunde 10 defa tartiliyorumdur belkide..tutamiyor insan kendini...:kedi:

bende sabah tartılıom bide akşam tartılıom mehayım arada 1 kilo oynuyor akşamları fazla çıkıorum şişkinklik felaan sanırım

bende sabah tartılıom bide akşam tartılıom mehayım arada 1 kilo oynuyor akşamları fazla çıkıorum şişkinklik felaan sanırım

o normal canim aksamlari tartilma yediklerimizden dolayi fazla gelmemiz normal ben 1.5 kilo fazla geliyorum aksamlari genelde....sabah ac karinla tuvalete gittikten sonra ve ic camasirlarinla tartil...cunku gercek kilon o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…