2009 Ekim Anneleri

aaayyy kizlar bende cozmeye calisiyordum , simdi anladim sapik falan diyince hehehe ALLAH iyiliginizi versin , abaza olacak bizim topik yakinda

bizim doktor yooo devam edebilirsiniz dedi basiasagida olsa bile sizle ne alakasi var ki dedi. bosuna korku yapmayin dedi. doguma 3 haftra kala birakin dedi

Elalım pijamanınn arkasına sert birşey dik mesala tenis topu yatamazsın böylece zemuszemus

ciddimi didin espürükmü yaptın anlayamadım:delphin:

ela görmesin :))))))))))

nafiyettt nola

niyee nann ben görünce nolur:dilcikar:

selam annişkolar iyisiniz deelmüüüü :nazar:
biz de eyyük.
gülican geçmiş olsun canım.
ben de soluma yatmaktan pert oldum kızlar , zaten başka tarafa yatamıyorum bebiş anca sola yatınca sakinleşiyo alıştı herhalde.
bana da doktor artık ilişki yok dedi. sanki bi nane yiyen var ... kaydirigubbakcemile4

kıss ölee dimee biz o naneden pazar günü yedik ama korktum doğumdan sonraya kadar yok o naneden yemek zaten diyetteydimkaydirigubbakcemile3

geçen internette de son 3 ay kaçınmak gerek filan yazmış tırstım ben de..dr da bişiy demedi...

oyy oyy oyyy işte budur daha tık yokzemuszemus
fatoşş südüklüsüde okusun zuzumun yazdını azaltılmışlar 2-3 günde bire indirmişlerde:roflol:

valla bazen bende sıkılıyorum canım eskisi gibi gezmek istio ama iki yürüyüp oturcak yer yada wc aradıgımız için pek zevkli omuo:(( eskiden balkonda keyf yapardık artık onuda yapamıoruz ben bütün gün oturur vaziyette oldugum için evde uzanıyorum balkonda oturamıyorum:(

Back
X