2009 Ekim Anneleri

ciddimi didin espürükmü yaptın anlayamadım:delphin:

niyee nann ben görünce nolur:dilcikar:

kıss ölee dimee biz o naneden pazar günü yedik ama korktum doğumdan sonraya kadar yok o naneden yemek zaten diyetteydimkaydirigubbakcemile3

oyy oyy oyyy işte budur daha tık yokzemuszemus
fatoşş südüklüsüde okusun zuzumun yazdını azaltılmışlar 2-3 günde bire indirmişlerde:roflol:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bukatcimm ben değil ama taha bi ses yapsa adam zırtt ayakta valla tahayı gece o bakıyo suyunu verio çişini yaptırıooo o bile yeter aslındaa :asigim:

aynen kızlar izimkı 3 olacak inşallah ama gece boyu adam kendı bakıyo allha yoksa doğurmazdım:jeyyar:

canım bir duş al ılık sıcak olmasın asla sol tarafa yat ayaklarını çek yukarı bir 10 dk dene rahat geliyormu devam ederse dr ara geçmiş olsun

amin canım bi mukabele inş.:Saruboceq:

fatoşçum sizde aynı yastıkta bi ömür geçirenlerden olursunuz inş ağız tadı,sağlık ve aşkla inşallah..

aminnn canimmm cümlemiz insallahhhh

çıkıyoya yafrum yemekteydim yeni geldim:lepi:

benim eski adım:smiley-cool:

hadi len ne eskisi sen bana halen sidikli diyon eskimi oluyo yooo banane seni ömür boyu abaza olarak hatirlicam

ooooooooooo fatosum kiz cok sevindim inanki cok iyi ettin raporu almissin artik istedigin gibi evde olursun cok iyi oldu hem senin hem bebegin icin hihoyyyt

kıss ölee dimee biz o naneden pazar günü yedik ama korktum doğumdan sonraya kadar yok o naneden yemek zaten diyetteydimkaydirigubbakcemile3
üzülme kızz en sıkı diyette bile kacamak veriliyo tatlı niyetinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy oyy oyyy işte budur daha tık yokzemuszemus
fatoşş südüklüsüde okusun zuzumun yazdını azaltılmışlar 2-3 günde bire indirmişlerde:roflol:

2-3 günde bir mi abowwwwwdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Amazon canım çok sağol.
Bu plesanta daha hareket eder dimi.2 ay var sonuçta. benim oğlumda dönmedi daha kuzu kuzu yatıyo sağdan sola. Geç mi kaldı acep, herkesinki döndü sanki

aminnn canimmm cümlemiz insallahhhh

hadi len ne eskisi sen bana halen sidikli diyon eskimi oluyo yooo banane seni ömür boyu abaza olarak hatirlicam

ama ama amaa benim abazalık biliyon sona erdi:utangac: senin sidikli ünvanın bu gidişle tarihe geçecekzemuszemus

aman ne uyunuyo bu sıcak da ne de yemek yapılıyo valla. geldim işte yine geri.
gülicancım geçmiş olsun canım. musyasçım sana da öyle dikakte din kendinzie

Back
X