Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde 14 temmuzdu :asigim::asigim::asigim:
ciddimi didin espürükmü yaptın anlayamadım
niyee nann ben görünce nolur:dilcikar:
kıss ölee dimee biz o naneden pazar günü yedik ama korktum doğumdan sonraya kadar yok o naneden yemek zaten diyetteydimkaydirigubbakcemile3
oyy oyy oyyy işte budur daha tık yokzemuszemus
fatoşş südüklüsüde okusun zuzumun yazdını azaltılmışlar 2-3 günde bire indirmişlerde:roflol:
nice senelere fatoşşcummalkisalkisalkis
allah (c.C)evladınızla daha çooookkk seneleri birlikte geçirmeyi nasip etsinn hihoyyythihoyyyt
elaaaaaaaaaa nin sesi cikmiyor , handan yok fatos hic orali olmuyor kiz bunlar sapikti ne oldu yazik uslanmislar :))))))))))))
abazami o ne muahhahahaa
bukatcimm ben değil ama taha bi ses yapsa adam zırtt ayakta valla tahayı gece o bakıyo suyunu verio çişini yaptırıooo o bile yeter aslındaa :asigim:
amin canım bi mukabele inş.:Saruboceq:
fatoşçum sizde aynı yastıkta bi ömür geçirenlerden olursunuz inş ağız tadı,sağlık ve aşkla inşallah..
çıkıyoya yafrum yemekteydim yeni geldim:lepi:
benim eski adım:smiley-cool:
bizde 2 haftadır fean yapmıoduk pazar günü yaptık dayanamadık:kedi:
kıss ölee dimee biz o naneden pazar günü yedik ama korktum doğumdan sonraya kadar yok o naneden yemek zaten diyetteydimkaydirigubbakcemile3
üzülme kızz en sıkı diyette bile kacamak veriliyo tatlı niyetinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyy oyy oyyy işte budur daha tık yokzemuszemus
fatoşş südüklüsüde okusun zuzumun yazdını azaltılmışlar 2-3 günde bire indirmişlerde:roflol:
aminnn canimmm cümlemiz insallahhhh
hadi len ne eskisi sen bana halen sidikli diyon eskimi oluyo yooo banane seni ömür boyu abaza olarak hatirlicam