hanımlar bı bakarmısınız....!! dıyorumkı bı şekılde tlf nolarımızı listelıyelım mesele şimdı mehay merekettık ama ulaşamıyoruz hem doğumlar başladı gunlerde lazım olur bırbırımızden haberdar olururuz.nedersınız?
hanımlar bı bakarmısınız....!! dıyorumkı bı şekılde tlf nolarımızı listelıyelım mesele şimdı mehay merekettık ama ulaşamıyoruz hem doğumlar başladı gunlerde lazım olur bırbırımızden haberdar olururuz.nedersınız?
Taham bİz bÜyÜk İhtİmal eylÜlde dogurcaz canım ekİm baŞına gelİyor eylÜlde olur sanırım
meryemcİm lohusa kadın Çok terlermİŞ Öle dİolar ben hep Çok sıcaklıcamı dÜŞÜnÜom hele adanayı dÜŞÜnemİom:)))tbİ kan kaybından bİ sÜre ÜŞÜme olabİlİr ama sadece ayaklarda oluo sanırım annem Öle demİŞtİ Çorap gİymek lazımmıŞ
nasıl yapıcaz peki canım özelden mi atacaz birbirimize??????
günaydın güzel annişler....çok yoğunum bugün sabahdan beri daha yeni oturdumm...ve hala birsürü iş var...ama günaydın deyim güzel annişlerede öle devam ediim işlerime dedimm...hepinizi öptüm fıstıklar............yerimseniben
GÜNAYDIN CANIMM:asigim:günaydın güzel annişler....çok yoğunum bugün sabahdan beri daha yeni oturdumm...ve hala birsürü iş var...ama günaydın deyim güzel annişlerede öle devam ediim işlerime dedimm...hepinizi öptüm fıstıklar............yerimseniben
:jeyyar:startı sen vercen haaa:teytey::teytey:
günaydın güzel annişler....çok yoğunum bugün sabahdan beri daha yeni oturdumm...ve hala birsürü iş var...ama günaydın deyim güzel annişlerede öle devam ediim işlerime dedimm...hepinizi öptüm fıstıklar............yerimseniben
kızlarr gecelik yada pijama alırken normal bedenlerinizdemi aldınız yoksa bi iki beden büyüğünümü?
malum doğuma daha 2-2,5 ay var ve doğumdan sonra göbek gitse bile ne kadar kilo alcamızı şimdiden kestiremeyiz? bu konu benim kafamı kurcalıyo...
kızlarr gecelik yada pijama alırken normal bedenlerinizdemi aldınız yoksa bi iki beden büyüğünümü?
malum doğuma daha 2-2,5 ay var ve doğumdan sonra göbek gitse bile ne kadar kilo alcamızı şimdiden kestiremeyiz? bu konu benim kafamı kurcalıyo...
Taham bİz bÜyÜk İhtİmal eylÜlde dogurcaz canım ekİm baŞına gelİyor eylÜlde olur sanırım
meryemcİm lohusa kadın Çok terlermİŞ Öle dİolar ben hep Çok sıcaklıcamı dÜŞÜnÜom hele adanayı dÜŞÜnemİom:)))tbİ kan kaybından bİ sÜre ÜŞÜme olabİlİr ama sadece ayaklarda oluo sanırım annem Öle demİŞtİ Çorap gİymek lazımmıŞ
meryemcim günaydın. oldukça ağırlaştığından bahsetmişsin. ama birazcık kendini hareket etmeye zorlasan kendini saldıkça salıyosun ben de bir ara öyleydim çünkü bi sonu olmuyo...
hastane içinse kendime 2 pijama takımı 2 tane de gecelik aldım. pijamalar askılı ama askıları uzayabiliyo.. ben de gecelikle belki rahat edemem dedim gelen giden olursa diye. hem sen adana da yaşıyosun galiba ekimde pek de soğuk olacağını sanmıyorum olsa olsa seri olur. çünkü ben de fethiye de yaşıyorum o yüzden hepsini askılı aldım. üşürsende üstüne bi sabahlık giyersin olur biter. ki üşüyeceğini sanmıyorum... fikir olurmu senin için bilemem:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?