2009 Ekim Anneleri

nasıl yapıcaz peki canım özelden mi atacaz birbirimize??????

mehaycımdan daha haber yok dimi ya merak ettim şimdik kızlar:Saruboceq:

Taham bız bÜyÜk ıhtımal eylÜlde dogurcaz canım ekım baŞına gelıyor eylÜlde olur sanırım

meryemcım lohusa kadın Çok terlermıŞ Öle dıolar ben hep Çok sıcaklıcamı dÜŞÜnÜom hele adanayı dÜŞÜnemıom:)))tbı kan kaybından bı sÜre ÜŞÜme olabılır ama sadece ayaklarda oluo sanırım annem Öle demıŞtı Çorap gıymek lazımmıŞ

günaydın güzel annişler....çok yoğunum bugün sabahdan beri daha yeni oturdumm...ve hala birsürü iş var...ama günaydın deyim güzel annişlerede öle devam ediim işlerime dedimm...hepinizi öptüm fıstıklar............yerimseniben

:jeyyar:startı sen vercen haaa:teytey::teytey:

kızlarr gecelik yada pijama alırken normal bedenlerinizdemi aldınız yoksa bi iki beden büyüğünümü?
malum doğuma daha 2-2,5 ay var ve doğumdan sonra göbek gitse bile ne kadar kilo alcamızı şimdiden kestiremeyiz? bu konu benim kafamı kurcalıyo...

günaydın cnmmmmmmmmm sanakolay gelsin..

GÜNAYDIN CANIMM:asigim:
:jeyyar:startı sen vercen haaa:teytey::teytey:

İNŞALLAH HAYIRLISIYLA CANIMMMMMM:Saruboceq:delikafadulden

evet kızlar handanın annesi doğru demiş çantalara çorap ve çetik koyun benim ayaklarım çookk üşümüştü hastane o kadar sıcak olduğu halde

sağol canım sanada allah kolaylık versın umarım yoğunsun dıye aç kalmamişsin.a.s.

cnım ben 2 tane gecelik aldım ikisinide m beden aldım şimdi giyince bi göbek sıkıştıro ama göbek gitce için normal olacak hatta birazda bol olacak pijama almadım almıcam gecelik en rahatı ben şimdi bile hep geclik giyiom zaten

tabikide bir beden büyüğünü canım daracık şeylerle rahat edemeyiz tatlım ve muhakkak önden düğmeli olsun alkisalkisalkis

öyle canım benım m.d tarıhı 23 ekımdı şimdı 1 ekım oldu.bıde arkadaşlar hastaneler sıcak oluyo aslında bence en guzelı askılı stundede olmazsa sabahlık gıyerız.ben bı kısa kollu pijama bıde askılı gecelık duşunuyorum.

ben birini önden dügmeli birinide öncen büzgü lastikli aldım ,büzgü lastiklerde kullanışlı ön tarafımı komple indirip emzirebilirimzemuszemus

ben şimdilik iki pijama aldım ama gecelikde alıcam bi tane hastaneye bir gecelik bir pijama götürcem hangisi gerekliyse onu giycem o anda

:))) saldıkça saldım ayy canım benim..
kız öyle hantal hantal değilim görsen beni,56 kiloyum şuan,arkadan hamile sanmazsın bir göbeğim var
ama napim kendimi yormak istemiyorum,
gün içerisinde ofisteyim zaten birde ofis dışında yormak istemiyorum kendimi
hafta sonları yayla evine gidiyorum orda hep yürüyüş yapıyorum zaten

gecelik fikrin için saol canım,ben de öyle yapıcam sanırım,ama ben hastaneden çıkarken gecelik felan giymek istemiyorum kendime güzel sportif bir eşofman almayı düşünüyorum

bende kan pıhtılaşması olduğu için ben normalden fazla üşüyorum kızlar o anlamda ben yinede tedbirli olmalıyım (

kızlar hastanede doğum sonrası( zaten ebeler sölüyo ) gecelik giyin diyolar çünkü hemşireler saat başı pansuman ve temizliğe gelio pijama altı zor oluyo geceliği sıyırabiliyosun hem size kolaylık hemde hemşireye bence hastanede gecelik tercih edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…