2009 Ekim Anneleri

maşallah nisasumcummmmhaklsın her bebek bir degildir bi günleri bigünlerini tutmayabilir biz çok şey istioz sanırım yavrularımızdakaydirigubbakcemile3

evet bende hep bunu merak etmişimdir

gözün aydın hadi oğluşun merak etme anne burdayım iyyim demiş sana

evet canım ya içim rahatladı dün çok yorulduk bugünde yorgunuz ondan herhalde yoruldu çocuk akşamalrı yatağa zor atıyom kendimi çok yoruluyorum pek işte yapmıyorum aslında ayaklarım çok ağrıyor bugün sizde de oluyor mu canım:kedi:

yasemin tabiki bebişlerimiz açken hareket etmezler sen bunu yenimi öreniyon:mymeka:
bunca saat ayaktasın ve bu saate kadar aç nasıl duruyon kıs yazık oğlunaa aç bırakma bida çocuğuyerimseniben
Bak boşuna endişe ettin maşallah kuzuna

bitanem tansiyon her insanda 12-7 normal demek değildir, bazılarınınki düşük olur ama onun normali odur, mesela benimki...
sağlık ocağındaki kadın işgüzarlık etmiş bence, sen evdeki aletinle kendini iyi hissettiğin bi günde, başın falan ağrımazken normal tansiyonun kaç olduna bak...
Sonrasındada ara ara kendini sına bu şekildeyerimseniben

olmazmı canım yoruluyoruz her bi köşemiz ağrıyor veletlerde içerde yoruluo dinlenmeye çekiliyo

ay kıslar çalışıoz bebekleride yoruoz sanırsam lmaz:

aynen öyleemafoldumben

gunaydın guzel anneler.benımkı genlde savaş halınde hiç durmuyo uyutmuyo hep tekmelıyo.ama 3 gundur ust uste mısafırım var demekkı annesını acıdı dun gece uyuyabıldım belkıde yorgunlukten ben hıssedememişim.

evet herkeesde farklı tansiyon
sanırım benim normali 10-6 falan doktorda ölçüldüğünde öyle çıkıyor hep

Anlaşıldı anlaşıldı çok iyi diyet yapıyoruz biz... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bencede senceemafoldumben

kıslar benimde tansiyonum hep düşük bu araler 8-5-4 çıkıo sıcakalrdan sanırım

evet dandanım sıcaklar tansiyonu çok etkiliyokafamçokkarıştı
amaa senin hep yüksek çıkardı sanki böle olması daha iyi gibi dimizemuszemus

epiduralle spinal arasındakı fark nedır kızlar

epiduralda omurilik zarının etrafı uyuşturuluyor.Arkaya takılı katater ameliyat boyunca ve sonraki birkaç saat takılı kalıyor ve oradan acı hissetmeyi engelleyen ilaç verilmeye devam ediliyor.spinalde ise aralığa yani, beyin-omurilik sıvısınının içine anestezik madde veriliyor. 1 kerelik yani, katater takılmıyor. Bazen ikisi birlikte uygulanıyor.

selam herkesee
umarım keyifleriniz yerindedir..
ben artık hiçbir iş yapamıyorum diyebilirim yaa,
çabuk yoruluyorum evde hiçbişey yapmıyorum vallahi sabahları bir kahvaltı işim oluyor,öğle ofisteyiz akşamda dışarda yiyoruz ev temizliği içinda haftada bir kadın çağırıyorum napim
öyle işte...

kızlar ben bebek için herşeyi tamamladım çok şükür bir eksik yok ama kendim için hastanede gerekecek şeyleri listeliyorum şuan gecelik alıcam ama hastane soğuk olur diyorlar normalde de ben çok üşürüm acaba nasıl bir gecelik alsam yaa
birde çoğu kişi pijamalı zor oluyor hastanede tuvalete girince felan ve bazen dikiş yerine lastik geliyor gibi şeyler diyorlar, rahat gecelik al diyorlar kararsız kaldım
sizler ne düşünüyorsunuzzzz ?

tesekkur ederim canım... spinal dahaıyıymıs:)

MERYEMCİM BENCE ADANANIN SICAGINDA ÜŞÜMEN ÇOK ZOR EYLÜL AYINDA HELE:bbo:

canım normalde evet sıcak tabikide ama hastane oldukça soğuk oluyor,birde ne bileyim hani doğumdan sonra kan kaybedicez belki üşürüm diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

allahım yaa bir an önce doğum olsun istiyorum artık

allah hepimize sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin de sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

hanımlar bı bakarmısınız....!! dıyorumkı bı şekılde tlf nolarımızı listelıyelım mesele şimdı mehay merekettık ama ulaşamıyoruz hem doğumlar başladı gunlerde lazım olur bırbırımızden haberdar olururuz.nedersınız?

meryemcim günaydın. oldukça ağırlaştığından bahsetmişsin. ama birazcık kendini hareket etmeye zorlasan kendini saldıkça salıyosun ben de bir ara öyleydim çünkü bi sonu olmuyo...
hastane içinse kendime 2 pijama takımı 2 tane de gecelik aldım. pijamalar askılı ama askıları uzayabiliyo.. ben de gecelikle belki rahat edemem dedim gelen giden olursa diye. hem sen adana da yaşıyosun galiba ekimde pek de soğuk olacağını sanmıyorum olsa olsa seri olur. çünkü ben de fethiye de yaşıyorum o yüzden hepsini askılı aldım. üşürsende üstüne bi sabahlık giyersin olur biter. ki üşüyeceğini sanmıyorum... fikir olurmu senin için bilemem:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…