aranızda en az hisseden benimdi sanırım..çok nadir hissedıyorum..cok korkuyordum dün doktora gıttım.her zamanki basasagı yatıyordu. doktora cokaz hissedıyorum dedim..
olabilir her bebek çok hareketli olacak diye birsey yok dedi.coks aglıklı gözüküyor dedi.her bebek bir olmaz. kim tekmelerken kimi daha sakin durabılırmıs.ultrasona gırdıgımde bile hafif ayaklarını oyanttı okadar.. kalp hızı herseyi normaldi. bir ara gözünü bile açtı. endişelerım biraz olsun hafifledi.
.
evet bende hep bunu merak etmişimdir
gözün aydın hadi oğluşun merak etme anne burdayım iyyim demiş sana
ben hiç tansiyonumu ölçmezdim kötü oluyodum ama pek ölçüp biçmiyodum sağlık ocağında 9-5 çok düşük dediler geçen evde o dediğin alletlerden lçtüm 11-4 çıktı böyle uçuk rakamlar bilmyiroum doğrumu ölçtü alet :sm_confused:
evet canım ya içim rahatladı dün çok yorulduk bugünde yorgunuz ondan herhalde yoruldu çocuk akşamalrı yatağa zor atıyom kendimi çok yoruluyorum pek işte yapmıyorum aslında ayaklarım çok ağrıyor bugün sizde de oluyor mu canım:kedi:
ay kıslar çalışıoz bebekleride yoruoz sanırsamlmaz:
bitanem tansiyon her insanda 12-7 normal demek değildir, bazılarınınki düşük olur ama onun normali odur, mesela benimki...
sağlık ocağındaki kadın işgüzarlık etmiş bence, sen evdeki aletinle kendini iyi hissettiğin bi günde, başın falan ağrımazken normal tansiyonun kaç olduna bak...
Sonrasındada ara ara kendini sına bu şekildeyerimseniben
Anlaşıldı anlaşıldı çok iyi diyet yapıyoruz biz... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıslar benimde tansiyonum hep düşük bu araler 8-5-4 çıkıo sıcakalrdan sanırım
selammmmm kıslarrr nasılsınızz
Mehay geldimii
epiduralle spinal arasındakı fark nedır kızlar
epiduralda omurilik zarının etrafı uyuşturuluyor.Arkaya takılı katater ameliyat boyunca ve sonraki birkaç saat takılı kalıyor ve oradan acı hissetmeyi engelleyen ilaç verilmeye devam ediliyor.spinalde ise aralığa yani, beyin-omurilik sıvısınının içine anestezik madde veriliyor. 1 kerelik yani, katater takılmıyor. Bazen ikisi birlikte uygulanıyor.
MERYEMCİM BENCE ADANANIN SICAGINDA ÜŞÜMEN ÇOK ZOR EYLÜL AYINDA HELE:bbo:
MERYEMCİM BENCE ADANANIN SICAGINDA ÜŞÜMEN ÇOK ZOR EYLÜL AYINDA HELE:bbo:
selam herkesee
umarım keyifleriniz yerindedir..
ben artık hiçbir iş yapamıyorum diyebilirim yaa,
çabuk yoruluyorum evde hiçbişey yapmıyorum vallahi sabahları bir kahvaltı işim oluyor,öğle ofisteyiz akşamda dışarda yiyoruz ev temizliği içinda haftada bir kadın çağırıyorum napim
öyle işte...
kızlar ben bebek için herşeyi tamamladım çok şükür bir eksik yok ama kendim için hastanede gerekecek şeyleri listeliyorum şuan gecelik alıcam ama hastane soğuk olur diyorlar normalde de ben çok üşürüm acaba nasıl bir gecelik alsam yaa
birde çoğu kişi pijamalı zor oluyor hastanede tuvalete girince felan ve bazen dikiş yerine lastik geliyor gibi şeyler diyorlar, rahat gecelik al diyorlar kararsız kaldım
sizler ne düşünüyorsunuzzzz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?