2009 Ekim Anneleri

mehaycım iyi olmanıza çok sevindim, suyunun bol olmasına yol açacak ne yapıyor olabilirsin, mesela ne kadar su içiyorsun? Suyunun bol olması iyi birşey bildiğim kadarıyla, son günlerde ishal olduğum için daha da fazla su içmeye çabalıyorum su kaybetmeyeyim diye.

ne acidan catlardik dedin anlamadim, bebegin gelisimiyle ilgili bilgi vermediklerindenmi?
mehayin kismeti oylemis. bende yurt disindayim ama her seyi catir catir soruyorum. her aklima takilandada telefon ediyorum. sekreter kiz artik hemen sesimden taniyor beni ve bana dediki en cok arayan hasta sensin baskalari aramiyor. galiba biz turkler biraz detayciyiz yada pimpirikliyiz:kedi:

aynen bende oyleyim sorunca burda hepsini soyluyorlar , doktoruma herseyi sorarim artim aklima takilan birsey olunca hastaneyi ariyorum ordaki doktor veya ebeler uzun uzun anlatiyor

NURAELSOUSı ; benim sana attığım özel mesajda hemoglobin değeri ile ilgili bi soru sormuştum ne demek tam olarak diye, senin benim profile yazdığın şeylerden anladığım kadarıyla ya sen kişileri karıştırdın, yada dedimi anlamadın...
Bende senin gibi 29 haftalık hamileyim, Allah inşallah hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almamızı nasip etsin...

Son düzenleme:
bunun rengine bayıldım özellikleride güzel fiyatı 199.

beik.jpg

bu da 120 tl ama sallanmak dısında özelliği yok..bunu da begendim..fiyat olarak da cok uygun geldi.alt acma yeri falan yok zaten cok da kullanılmıyormus.sallansın yeter diyorlar..en kısa zamanda karar vermm lazım..yardım ediin sizce hangisi güzel.

bebeofz.jpg

selduscum ben ikincisini daha çok beğendim, benim aldığım park yatağada çok benziyo...

seldus ikiside guzel canim ama bunlar portatif yatak oluyor degilmi ? bunlari ne kadar kullabilirsin 1 yasina kadar falan mi yoksa , cunku burda boyle yataklar sadece tatil icin aliniyor , kullanim ozellginden pek biilgim yok

seldus ikiside guzel canim ama bunlar portatif yatak oluyor degilmi ? bunlari ne kadar kullabilirsin 1 yasina kadar falan mi yoksa , cunku burda boyle yataklar sadece tatil icin aliniyor , kullanim ozellginden pek biilgim yok

öyle ilkaycım uzun surelı kullanılmıyo zaten.kullanamadık yanı.

kullanım süresine 3 veya 4 yıl diyorlar..arkadaslarım hep bu tarz yataklar kullnıyorlar memnunlarda..portatif olması cok ii diyorlar işin bitince yer kaplamıyor katlar kaldırırsın diyorlar..benim evim küçük zaten mobilya düşünmedim hiç.tasınırken de zorluk..cok secenek var ama ben bu ikisi arasında kaldım..renk hem kıs için hem erkek için kullnılır diye düsündüm..

27yi doldurdum :((((((
Maşallah canım nice yaşlara... Ben de bu sene 27yi doldurdum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
merhaba kizlar nasilsiniz ?

Dün gece ruyamda dogurmusum ,oglum boyle beyaz tenli kumral tombis bir cocuktu cok guzelsin bebegim dedim , ama bebek beni emmiyordu sutum az dermisim azcik bari em diyorum ama cocuk benim sutumu almiyor istifar ediyor , acayip bir ruya ya bir adam yaklasiyor yanimda adam bacaklarima bakiyormus cok kizdim adami mahkemeye vermisim , sonra sormusum 2 yil cezasi var dediler cok az bu sapiga dedim kizmisim , sonra oglum yanimdan kayip oldu aldilar coke etkilendim kizlar uyandim anlamda veremedim ruyami yorumlayacak olan varmi ??????????'

Allah hayırlara çıkarsın canım, :Saruboceq: ama bebekle ilgili kaygıların bu aydan sonra artması normal. O yüzden herkes bbenzer rüyalar görüyo sanırsam. Çok üzerinde durmamak lasm ama, insan etkileniyo ister istemez zemuszemus

Selam kizlar sanirim dun sizi biraz meraklandirmisim...ogleden sonra giremedim foruma islerim vardi..simdi anlatayim..dun gittik biliyorsunuz karnim gecen aydan bu yana ani buyudugu icin doktorum acil ultrason randevusu vermisti genel inceleme icin...dun bebegin tum organlarini ve nasil calistiklarini inceledi olcumlerini yapti hersey cok iyi cok sukur yalniz biraz suyum fazlaymis..nefes almakta zorlanabilirsin dedi zaten zorlaniyorumda sizede soylemistim...kadin bakarken kilosu nasil dedim onemli olan organlari tammi kalbi atiyormu bunlara bakicaz dedi ve bana kilosunu soylemedi cadoloz yine ogrenemedim yaa:(((cok uzgunum......

Mehaycım sevindim bebeğinin iyi olmasına, suyunun çok olması ben de iyi bişey diye biliyorum. Önemli olan herşeyin yolunda olması tabiii.
Peki şu bayılma olayını konuştun mu canım

elalı canımseninki kahve krem gibi bi renkmiydi..öle hatırlıyorum.ayıcıklı uykuseti vardi..129 sa fiyatı cok uygun..nerden aldınız ki....???

Maşallah canım nice yaşlara... Ben de bu sene 27yi doldurdum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Allah hayırlara çıkarsın canım, :Saruboceq: ama bebekle ilgili kaygıların bu aydan sonra artması normal. O yüzden herkes bbenzer rüyalar görüyo sanırsam. Çok üzerinde durmamak lasm ama, insan etkileniyo ister istemez zemuszemus

Mehaycım sevindim bebeğinin iyi olmasına, suyunun çok olması ben de iyi bişey diye biliyorum. Önemli olan herşeyin yolunda olması tabiii.
Peki şu bayılma olayını konuştun mu canım

yok canim yaa onu unuttum malesef:1no2: hatta su an sen soyleyince aklima geldi....

Back
X