Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin handanım thanks a lot.. ayy kocişim cok sevinecek bu işe..saolasın yaaa.bundan sonra alacagım herseyi önce sana soracam :lepi:
canim burda daha farkli her istediginde doktoru arayip ulasamiyorsun oyle cunku odasinda oturmuyor doktorlar doguma tup bebek tedavisi icin yumurta toplamaya falan giriyorlar ancak randevularda soru sorma ihtimalim var ve inan her soracagim soru aklimda oyle birikiyorki gittigimde hepsini unutmus oluyorum bazen( bu arada suyun fazla olmasi su icmekle ilgili degildir saniyordum cunku ben ilk 4 ay cok kustum yemek yiyemememnin yani sira su da icemiyordum ictigim suyu dahi cikariyordum bu 2 aydir su icmeye baslamistim suyum fazla cikti sasirdim doktor suyu azalt dedi
(bu sicaklarda nasil becereceksem....
saolun canlarim bende sizleri cok seviyorumŞeniz hepinizi....
kizlar yavrumu gordum cok sukur iyi hicbir problemi yok sadece suyum fazlaymis karnimin ani buyumesinin nedeni buymus...nefes almakta zorlanabilirsin dedi zorlaniyorumda zaten hele aksam yemeklerinden sonra acayip bir kasilma agri nefes darligi var iste boyle....ama bebisim iyiymis yalniz yine kilosunu soylemedi ben bu ay aldigim kilolarin bbegemi banami yaradigini merak etmistim..cunku aslinda gecen ay cok dengesiz beslendim ben almisimdir kesin diye dusunuyordum ve kendimi suclu hissediyordum hala devam ediyor sucluluk duygum kilosunu soylemedigi icin....kilosu iyi deseydi icim rahatlardi biraz...sagligi iyi bebisimin kilosuda normaldir insallah....:Saruboceq:![]()
su içmeyle aLakası varmıymıs demekk bende cok içiyorum..bebişin suyunun cok olması cokta iyi degilmiş demek.. ben iyi oldugunu sanıyordum kilon belkide suydan kaynaklanıyor mehayım :)
masallahhh teyzosumasaglıgı yerindeyse sorun yok kilosu felan az olsa soylerdi bencee ..nolur sanki soylesee sen içini rahat tutt canım kilosuda iyidirrŞeniz
dun merak ettim gelmeyincee![]()
Nefes almakta bende cok zorlanıyorum hele fazla su içtigimde veya yemek yedigimde gogusum cok agrıyr
Ablamda bÖle takım aldı 1400 e aldı
valla canim suyu fazla icme dedi doktor ama susuyorum ne yapayim dedim ic ama abartma dedi sanirim en iyisi gunde 2 litreyi gecmemek....bu arada kilom sudan kaynaklaniyorsa normal dogumda gidenin 5 kilo fazlasi gidecek benden hehehehe bu ay 5 kilo birden almisim yaa dogumda 10 kilo gitse cok sevinirim :)))
yaaaaa nasıl yaaaa 1400e ben modokodan baktım 2den aşşa takım yok, tek yatakla dolap 1800 civarimafoldumben