2009 Ekim Anneleri

mehay bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. böyle devam etsin inşallah.
ben de yıkayıp ütüledim yerleştirdim. yatağının uyku setini de yerleştiricem ama camları sildiricem önümüzdeki hafta. o işi halledeyim yatağını da yerleştiricem başka işim kalmıcak.

sonra gelsin bebisler dimi??hihoyyytayy ben yikayip utulerken kokladim optum o minicik kiyafetlerini o minicik coraplarini optum oksadim...icinde dusundum bebisimi bir an yaa..cok duygulandim...senağlama:ecrin_bebek:

Ne yapayım nedense bugün bir durgunlar üstümde bende oyun oynuyorum sen ne yaptın paşamız kıpırdıyormu. CADIARZU

havadandır canım sinek gibi bayılcaz yakında:bbo:etti teyzesi öglen yemeginden sonra ama tekme atmadı böle kıvrıldı bişiler yaptı sonra ara ara hareket edio gerilio felan sanırım i,çim rahatladı ama önceki hareketlerine göre gene çok az hareket etti ama olabilir arada sanırım böle demi

cnm ben geçen hafta hepsini yıkayıp ütüledim mislerr gibi kokuyolaropuyorumnanaktan
şifonyere temiz bi çarfafa sararak koydum...
bide ne olur ne olmaz diye hastaneye götürceklerimide bi bogçaya sardım, onuda çekmeceye koyup eşime acil durumda alacağın şey ahanda bu dedimkaydirigubbakcemile3

cnm walla 2 gündür kaşıntı ve sarı akıntı var ama koku yok gibi:utangac:
bende günde 2 kez don değiştiriyom, enfeksiyonsada zaten antibiyotik kullanıyom yapcek bişey yok artık:kedi:

evet canim bende temiz bir carsafa sarip kaldirdim ama acil durumlar icin olanlari ayirmamistim daha ayirsammiki onlarida..CADIARZU

kız ela boklu denizin mikrobunu mu bulaştırdı kocin kızz ne halt yedin çabuk söle.. :)))))

kıss amazon du şimdi kötü dedin sen doruu cuma denize girdi kociş pazar günüde fanfinifinfonn öğğğğğğğğ ağlamak istiyommmmafoldumben mafoldumben mafoldumben

kıss amazon du şimdi kötü dedin sen doruu cuma denize girdi kociş pazar günüde fanfinifinfonn öğğğğğğğğ ağlamak istiyommmmafoldumben mafoldumben mafoldumben

ya sacmalamayin kizlar bu olamaz:olmaz: ela kocisin denizden gelip dus yapmadanmi saldiriya gecti??:roflol:sırnaşık şey

Handan sevindim canım arada oluyor demekki geçen hafta 2 gün benim kızımda çok az hareket ediyordu biraz stresliydim sanırım ondan etkilendi 3. günü moralim düzeldi oda kıpır kıpırdı sende stres falan yaptıysan :gitme: ondandır canım.

kizlar cinsel iliskiyi ne zaman kesmeniz gerektigi hakkinda bisey dedimi doktorunuz??ne zaman keseceksiniz yada kestinizmi???

:roflol: :roflol::roflol:

ya sacmalamayin kizlar bu olamaz:olmaz: ela kocisin denizden gelip dus yapmadanmi saldiriya gecti??:roflol:sırnaşık şey

:roflol: :roflol:

Amazon bayılıyorum sana :teytey: Şeniz sositososito
ben de sana bebeeeem hastayım sana Şeniz
sonra gelsin bebisler dimi??hihoyyytayy ben yikayip utulerken kokladim optum o minicik kiyafetlerini o minicik coraplarini optum oksadim...icinde dusundum bebisimi bir an yaa..cok duygulandim...senağlama:ecrin_bebek:
:gitme: evet kuşum yaa o günleri de görücez inşallah..

havadandır canım sinek gibi bayılcaz yakında:bbo:etti teyzesi öglen yemeginden sonra ama tekme atmadı böle kıvrıldı bişiler yaptı sonra ara ara hareket edio gerilio felan sanırım i,çim rahatladı ama önceki hareketlerine göre gene çok az hareket etti ama olabilir arada sanırım böle demi
hendenim stres yapma, dün çalıştın koca gün, iş çıkışı da dışarda takılmışsınız , hemen dinlenemedin tabii, bi de stres yapıyosun misafir olayını , yorulmuş ali arasçık annesi bişey yok. 1-2 gün dinlen toparlar kendini. bana da öyle oluyo. :emir_bebek:

ayyy ayyyy utanmıyonuz koca göbeeenizle bee azgınlar ordusuuu. sen de durdun durdun sonradan coştun :)))

Elalım ilaç söktürüyordur canım o yüzden kaşınıyordur belki

inşallah tempomm:Saruboceq:

elam 40 yılda bir yediğin halt ne anlamadım daCADIARZU

lülülülülülü

canim iliskiye girmekle enfeksiyon kapmis olamazsin olacagi varsa oluyor zaten....ama ben sadece bir ihtimel dedim yani olmayabilirde...

inşallah değildir cnm:Saruboceq:

Amazon bayılıyorum sana :teytey: Şeniz sositososito

bendeeopuyorumnanaktan

:lepi:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam tamam anladım yaaaaaaaaaa

jetan paraşütlümü neelülülülülülü

ela ilacın adı neydi yafrum??

cnm ampisina 1g antibiyotik...

Handan sevindim canım arada oluyor demekki geçen hafta 2 gün benim kızımda çok az hareket ediyordu biraz stresliydim sanırım ondan etkilendi 3. günü moralim düzeldi oda kıpır kıpırdı sende stres falan yaptıysan :gitme: ondandır canım.

ben stres yapmımd kim yapsın canancım hergün evime gittigimde stres oluom zaten evdeki kişiden dolayımafoldumbenkesin ondan dolayı oglumda etkilendimafoldumben

handan =stresss kocişine cumaya kadar muhlet vermişti kaldı 2 gün dananın kuyruğu kopunca bebişi başlar çiftetelli oynamaya:roflol::roflol:

hendenim stres yapma, dün çalıştın koca gün, iş çıkışı da dışarda takılmışsınız , hemen dinlenemedin tabii, bi de stres yapıyosun misafir olayını , yorulmuş ali arasçık annesi bişey yok. 1-2 gün dinlen toparlar kendini. bana da öyle oluyo. :emir_bebek:

QUOTE]

dimi teyzesi bencede sence off bu evdeki vatandaş yüzünden oglum bile gerildi:oklava::oklava:

kizlar cinsel iliskiyi ne zaman kesmeniz gerektigi hakkinda bisey dedimi doktorunuz??ne zaman keseceksiniz yada kestinizmi???

benim cuma günkü kontrolümde cinsel ilişkiyi kesti yafrum. (sanki bi nane yediğimiz varmış gibi). ama benim plesanta henüz yukarı çıkmamış rahim girişini kapatıyomuş. kanama yapabilir diye kesti. yoksa daha erken yani.3 hafta sonra tekrar gidicem. yukarı çıkmış mı diye bakacak. çıkmazsa normal doom yapamazsın dedi çünkülüm. mafoldumben

evet canim bende temiz bir carsafa sarip kaldirdim ama acil durumlar icin olanlari ayirmamistim daha ayirsammiki onlarida..CADIARZU

cnm ben ne olur ne olmaz diye yerleştirirken ayırdım zırt pırt açıp ellenmşcek çünküyerimseniben

yok kıs 2 gün sonra saldırdıı:roflol:

bizim pazar sondu bitti artık:utangac:

hahahahah ela olay anını anlat bize:roflol:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

ben de sana bebeeeem hastayım sana Şeniz

:gitme: evet kuşum yaa o günleri de görücez inşallah..

ayyy ayyyy utanmıyonuz koca göbeeenizle bee azgınlar ordusuuu. sen de durdun durdun sonradan coştun :)))

:roflol: doru diyon nan 6. aydan sonra oldu ne olduysaa ama artıkın bittiyerimseniben

Back
X