Yaaa kızlar benim şeyim kaşınıyoo:gitme: dünde anbiyotiğe başladım acaba o etki ediyoda andanmı oluyodurki ne alakaysaamafoldumben
hayırdır ne antibiyotiği ?CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kızlar benim şeyim kaşınıyoo:gitme: dünde anbiyotiğe başladım acaba o etki ediyoda andanmı oluyodurki ne alakaysaamafoldumben
yaa kuşum askı asacak yer falanda lazım olacak ne bilim-tatlicadiarzu-
küçük bi odada tek başına bi dolap pek bi içaçıcı gelmiyodaamafoldumben
ya benim bi arakadşaımda suyu fazlaydı doktor erken dogum olur çok suyun var demişti gerçi erken dogurmadı 38 de dogurdu ama olsun , ben bilerek bardak bardak içiorum çünkü ikidebir su almaya mutfaga gidiom işyerinde hareket oluokaydirigubbakcemile3sonrada wc gidiom 30 dk bi oda hareket oluokaydirigubbakcemile3
aman canim 36 haftadan once dogmasinda sonra ne zaman dogarsa dogsun en erken 35 olabilir ama daha once istemem..korkuyorum premature bebeklerden ben yaa..insanin ici aciyor baktikca onlara....
antibiyotikle ilgisi yoktur bence enfeksiyon falan kapmis olmayasin??
CADIARZUbelki söküosundur elam intihalp fealn ilaçtan olabilir normalde kaşıntı enfeksiyon demektir ama içiosunzaten ilaç
hayırdır ne antibiyotiği ?CADIARZU
bende mehaycım bitirdim:lepi: bebişimi bekliyorumopuyorumnanaktan:asigim:kizlar bebislerinizin kiyafetlerini ne zaman yikayip utulemeyi dusunuyorsunuz??ben hepsini yikadim utuledim kaldirdim cok hijyenik oldular...isim kalmadi daha kiyafetleri hijyenik bir sekilde bebisimi bekliyor... :))))
tahmin ettim zaten oyun oynadıgını :mymeka:Ben geldim kaç saattir deli gibi oyun oynuyordum ne yapıyorsunuz ne kaynatıyorsunuz bakıyımm...
kizlar bebislerinizin kiyafetlerini ne zaman yikayip utulemeyi dusunuyorsunuz??ben hepsini yikadim utuledim kaldirdim cok hijyenik oldular...isim kalmadi daha kiyafetleri hijyenik bir sekilde bebisimi bekliyor... :))))
o zaman parkyatagıda götürrüsün odasını ayırrısın belkim o kadar uzun vade düşünme boşver zamanı gelince düşünürüz stres yapmakaydirigubbakcemile5
tahmin ettim zaten oyun oynadıgını :mymeka:
kizlar bebislerinizin kiyafetlerini ne zaman yikayip utulemeyi dusunuyorsunuz??ben hepsini yikadim utuledim kaldirdim cok hijyenik oldular...isim kalmadi daha kiyafetleri hijyenik bir sekilde bebisimi bekliyor... :))))
ulen 40 yılda bi halt yedik ondada enfeksiyonmu kaptımkimafoldumben nolurr olmasın öle bişey başka ilaç içmek istemiyommmmafoldumben
inşallah dediğin gibidir dandanım:Saruboceq:
tatlım idrar testinde enfeksiyon çıkmıştıda dr. antibiyotiğe başlattıyerimseniben
gebeliğin son aylarında olurmuş canım kaşıntı ve akıntı bendede akıntı çok oluyo kokulu ve sarıysa enfeksiyondur dedi dr ama baktırmadım çünkü kokulu falan değil ama kaşıntıda başladı bazen günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum cumartesi gittim ama cuma yine gitcemm:asigim:bebişimi özledim belki o zaman bi baktırırım
kız ela boklu denizin mikrobunu mu bulaştırdı kocin kızz ne halt yedin çabuk söle.. :)))))
elam 40 yılda bir yediğin halt ne anlamadım daCADIARZU