2009 Ekim Anneleri

yaa kuşum askı asacak yer falanda lazım olacak ne bilim-tatlicadiarzu-
küçük bi odada tek başına bi dolap pek bi içaçıcı gelmiyodaamafoldumben

o zaman parkyatagıda götürrüsün odasını ayırrısın belkim o kadar uzun vade düşünme boşver zamanı gelince düşünürüz stres yapmakaydirigubbakcemile5

ya benim bi arakadşaımda suyu fazlaydı doktor erken dogum olur çok suyun var demişti gerçi erken dogurmadı 38 de dogurdu ama olsun , ben bilerek bardak bardak içiorum çünkü ikidebir su almaya mutfaga gidiom işyerinde hareket oluokaydirigubbakcemile3sonrada wc gidiom 30 dk bi oda hareket oluokaydirigubbakcemile3

aman canim 36 haftadan once dogmasinda sonra ne zaman dogarsa dogsun en erken 35 olabilir ama daha once istemem..korkuyorum premature bebeklerden ben yaa..insanin ici aciyor baktikca onlara....

kizlar bebislerinizin kiyafetlerini ne zaman yikayip utulemeyi dusunuyorsunuz??ben hepsini yikadim utuledim kaldirdim cok hijyenik oldular...isim kalmadi daha kiyafetleri hijyenik bir sekilde bebisimi bekliyor... :))))

gebeliğin son aylarında olurmuş canım kaşıntı ve akıntı bendede akıntı çok oluyo kokulu ve sarıysa enfeksiyondur dedi dr ama baktırmadım çünkü kokulu falan değil ama kaşıntıda başladı bazen günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum cumartesi gittim ama cuma yine gitcemm:asigim:bebişimi özledim belki o zaman bi baktırırım

antibiyotikle ilgisi yoktur bence enfeksiyon falan kapmis olmayasin??

ulen 40 yılda bi halt yedik ondada enfeksiyonmu kaptımkimafoldumben nolurr olmasın öle bişey başka ilaç içmek istemiyommmmafoldumben

CADIARZUbelki söküosundur elam intihalp fealn ilaçtan olabilir normalde kaşıntı enfeksiyon demektir ama içiosunzaten ilaç

inşallah dediğin gibidir dandanım:Saruboceq:

hayırdır ne antibiyotiği ?CADIARZU

tatlım idrar testinde enfeksiyon çıkmıştıda dr. antibiyotiğe başlattıyerimseniben

kizlar bebislerinizin kiyafetlerini ne zaman yikayip utulemeyi dusunuyorsunuz??ben hepsini yikadim utuledim kaldirdim cok hijyenik oldular...isim kalmadi daha kiyafetleri hijyenik bir sekilde bebisimi bekliyor... :))))
bende mehaycım bitirdim:lepi: bebişimi bekliyorumopuyorumnanaktan:asigim:

Ben geldim kaç saattir deli gibi oyun oynuyordum ne yapıyorsunuz ne kaynatıyorsunuz bakıyımm...
tahmin ettim zaten oyun oynadıgını :mymeka:

ohh ellerine saglıkkk, bende agustosun başında yapıcam o işleri sanırımCADIARZU

o zaman parkyatagıda götürrüsün odasını ayırrısın belkim o kadar uzun vade düşünme boşver zamanı gelince düşünürüz stres yapmakaydirigubbakcemile5

haklısın cicim sonrayada düşüncek bişiler bırakalım demiikaydirigubbakcemile5

mehay bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. böyle devam etsin inşallah.
ben de yıkayıp ütüledim yerleştirdim. yatağının uyku setini de yerleştiricem ama camları sildiricem önümüzdeki hafta. o işi halledeyim yatağını da yerleştiricem başka işim kalmıcak.

ulen 40 yılda bi halt yedik ondada enfeksiyonmu kaptımkimafoldumben nolurr olmasın öle bişey başka ilaç içmek istemiyommmmafoldumben

inşallah dediğin gibidir dandanım:Saruboceq:

tatlım idrar testinde enfeksiyon çıkmıştıda dr. antibiyotiğe başlattıyerimseniben

canim iliskiye girmekle enfeksiyon kapmis olamazsin olacagi varsa oluyor zaten....ama ben sadece bir ihtimel dedim yani olmayabilirde...

cnm ben geçen hafta hepsini yıkayıp ütüledim mislerr gibi kokuyolaropuyorumnanaktan
şifonyere temiz bi çarfafa sararak koydum...
bide ne olur ne olmaz diye hastaneye götürceklerimide bi bogçaya sardım, onuda çekmeceye koyup eşime acil durumda alacağın şey ahanda bu dedimkaydirigubbakcemile3

gebeliğin son aylarında olurmuş canım kaşıntı ve akıntı bendede akıntı çok oluyo kokulu ve sarıysa enfeksiyondur dedi dr ama baktırmadım çünkü kokulu falan değil ama kaşıntıda başladı bazen günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum cumartesi gittim ama cuma yine gitcemm:asigim:bebişimi özledim belki o zaman bi baktırırım

cnm walla 2 gündür kaşıntı ve sarı akıntı var ama koku yok gibi:utangac:
bende günde 2 kez don değiştiriyom, enfeksiyonsada zaten antibiyotik kullanıyom yapcek bişey yok artık:kedi:

Back
X