kıslar benim evdeki misafiri bilionuz ev bulmuş bakacaklarmış arkadaşlarıyla mübarek cuma günü topikcenek dua edelimde bu hafta sonu gitsin inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:
elali senin boy kacti??
öf yaaa, handan valla iyi sabrettin ha.
rahatsız edin bari biraz da elini çabuk tutsun yayılmasın bari. valla çok sinir bi durum. inşşallah ev hallolur da gider başından canım.
ayakkabısız terliksiz net 1,63, ama sen dandan gibi ortalama 1,65 diyebülüsünkaydirigubbakcemile3
mehayım ilk sayfadaki resmime bakıp beni şişko gördüğün içinmi sordun yoksam boyumumafoldumben
Zuzuummm avatarım nasıl korkmuyorsun değilmi.
mehaycım öyle diyosun da hem çalışınca bi de hamile hamile bu sıcaklarda kolay değil yani. 1-2gün idare edilir ama 1-2 hafta çok değil mi.. karşı tarafın düşünmesi lazım. ev sahibi ne yapsın. bu sıcaklada bana bazn eşim bile fazla geliyor evde gece bi ordan bi oraya yatıyorum, hele bir de evde misafir olsa çıldırırım heralde.
yokk şimcik te okadar şişcesmi yaaa die korktuumm... kaydirigubbakcemile3
yok bebişim yokkk güsel awatarınn
mehaycım öyle diyosun da hem çalışınca bi de hamile hamile bu sıcaklarda kolay değil yani. 1-2gün idare edilir ama 1-2 hafta çok değil mi.. karşı tarafın düşünmesi lazım. ev sahibi ne yapsın. bu sıcaklada bana bazn eşim bile fazla geliyor evde gece bi ordan bi oraya yatıyorum, hele bir de evde misafir olsa çıldırırım heralde.
amin kılsar saolun ya inş begenirlerde gider artık dayanamıyorum 2 hafta oldumafoldumben amazonum geçen akşam biz geç gidince eve anladı sanırım ertesi gün arkadaşında kaldı gelmedi bi gün nefes aldım valla(
mehayım eşimin kuzeni canım bütün akşam beraber oturuyoruz rahat yatamıom sıcak zaten wc rahat gidemiom çok rahatsızım anlıcan tabi misafirdir tamam ama 2 hafta oldu banada yazık hamileyim sıcak felan bide öle anlayışlı degil hep bizimle oturuo akşam bizimle gelio sabah bizimle gidio:bbo:
:kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?