2009 Ekim Anneleri

kıslar benim evdeki misafiri bilionuz ev bulmuş bakacaklarmış arkadaşlarıyla mübarek cuma günü topikcenek dua edelimde bu hafta sonu gitsin inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2 e hadi bakalımm şimcikten gözün aydınnn

öf yaaa, handan valla iyi sabrettin ha.
rahatsız edin bari biraz da elini çabuk tutsun yayılmasın bari. valla çok sinir bi durum. inşşallah ev hallolur da gider başından canım.

handanim seni rahatsiz edicek hareketlerde bulundumu misafirin tabiki insan evinde ailedende olsa birinin kalmasini (surekli olarak)istemeyebilir rahat edemez kimki bu sahis??

mehayım ilk sayfadaki resmime bakıp beni şişko gördüğün içinmi sordun yoksam boyumumafoldumben

mehaycım öyle diyosun da hem çalışınca bi de hamile hamile bu sıcaklarda kolay değil yani. 1-2gün idare edilir ama 1-2 hafta çok değil mi.. karşı tarafın düşünmesi lazım. ev sahibi ne yapsın. bu sıcaklada bana bazn eşim bile fazla geliyor evde gece bi ordan bi oraya yatıyorum, hele bir de evde misafir olsa çıldırırım heralde.

amin kılsar saolun ya inş begenirlerde gider artık dayanamıyorum 2 hafta oldumafoldumben amazonum geçen akşam biz geç gidince eve anladı sanırım ertesi gün arkadaşında kaldı gelmedi bi gün nefes aldım valla(

mehayım eşimin kuzeni canım bütün akşam beraber oturuyoruz rahat yatamıom sıcak zaten wc rahat gidemiom çok rahatsızım anlıcan tabi misafirdir tamam ama 2 hafta oldu banada yazık hamileyim sıcak felan bide öle anlayışlı degil hep bizimle oturuo akşam bizimle gelio sabah bizimle gidio:bbo:

tabi dogru canim zor olur mutlaka bende cok yorulurdum calisirken birde evde misafir olsa insan gitse diye bakar...ama ne bileyim ben boyle dusununce bile kendime kiziyorum bazen yaa..:kedi:

ayy canım ya böle beni anlıonuz ya çok mutlu oluom nieysekaydirigubbakcemile5 2 hafta oldu amazonum valla evi begenmezlerse daha idare edemem eşim sölücek yani madem arkadaşı var onda kalsın affedersiniz gaz çıkaramıom davul gibi şişiorum akşamlarımafoldumben

oldumu okadar yaa...suyu çıkmış annem bu misafirliğin..bari erkenden müsade istiyip odana git de karıkoca bi yalnız kalsınlar demi..

:kedi::kedi::kedi:

bunu yapmicaktın mehayımm ama amaa ben topu topu 6 kilo aldım halada 70immafoldumben
son resimdeki kıyafetinde etkisi var kanımcaa, hemen siyahlarla bi resim eklemem lazımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…