canımm strese girmee boylee tembellik yapıyodur meleginnn Şeniztamam canlarrım nebilim 9dan beri kalkmadan hep soluma yattım müzik dinlettim kocam konuştu onla dklarca tık yok hala korktum bianda
bu haftalarda mide yanması ve bulantı olması normal diye biliyrm benimde oluyor bazen:sinifsinif: nane limon mide yanmasına bulantılara iyi geliyor gercektentokum canim yedim biseyler zorla(
ŞenizŞeniz kimse gormediii beni banneeoyy cnm dikkat ett:teselli:
nane limon kaynat midene iyi gelir mehayın dediği gibiyerimseniben
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
mehay benim amabenneyaptımki
dandanım düz yol yürü ama merdiven çıkma tatlım, merdiven kalbimizi çok zoluyo çarpıntıya neden oluyo...
ya kizlar ben kilo almisim yine yaa en son giydigimde bosbol olan esofmanim tayt gibi oldu simdi ustume(( tartilmadim bugun kokruyorum tartilmiycam (((
off şiştim kıslar 6 kat merdiven çıktım rahatlım die 20 dr dr yürüom şirkette banamısın demedi karnım bom bom olacak şimdi:kedi:
mehayım ekmek yedinmi kuzu
ama ama merdiven çıkanlar cart die doguruomuş die duydum her ögleyemeginden sonra 6 kat merdiven çıkıom nanCADIARZU
anacım yürü bence, merdiven çıktıktan sonra nefesin kesilmiyomu? kalp çarpıntın fazlalaşmıyomu? merdiven çıkmazken bile bende çarpıntı oluyo hele sıcaklar dahada tetikliyo, merdiven çıkmayı düşünemiyom bilee-tatlicadiarzu-
hem 3. katta doğurursan görürsün zurnanın zırt dediği yerinaniknanik
dandanım düz yol yürü ama merdiven çıkma tatlım, merdiven kalbimizi çok zoluyo çarpıntıya neden oluyo...
mehaycım kurtulamadın şu bulantılardan bi sen bide nurefsan yaa mafoldumben
kıs sorma ben kalp hastasıyım bilosun ama maşallah diimhamilelikte hiç sorun yaşamadım allahıma şükür normalde yazın hep kalpim sıkışır bu yaz çok iiyim ilginçkaydirigubbakcemile3çatır çatır çıkıom valla 6 katı üstüne burdada yürüom bende şaşıom kendime aslındaCADIARZUaman allah korusun kıs :bbo:
yok tatlım bozmuyorum tam gaz devamö doktor bu hafta sonuna kadar şekerini düzenli ölç bi değerlendirelim dedi 256 yı gördükten sonra bozarmıyım hiççç kaydirigubbakcemile5yasemncimmopuyorumnanaktandietini bozmuon demi
aman allah korusun kzılar bana erken doğum demeyin yaaa :kedi:anacım yürü bence, merdiven çıktıktan sonra nefesin kesilmiyomu? kalp çarpıntın fazlalaşmıyomu? merdiven çıkmazken bile bende çarpıntı oluyo hele sıcaklar dahada tetikliyo, merdiven çıkmayı düşünemiyom bilee-tatlicadiarzu-
hem 3. katta doğurursan görürsün zurnanın zırt dediği yerinaniknanik
kıs sorma ben kalp hastasıyım bilosun ama maşallah diimhamilelikte hiç sorun yaşamadım allahıma şükür normalde yazın hep kalpim sıkışır bu yaz çok iiyim ilginçkaydirigubbakcemile3çatır çatır çıkıom valla 6 katı üstüne burdada yürüom bende şaşıom kendime aslındaCADIARZUaman allah korusun kıs :bbo:
evet kalbimizi hizlandiriyor kalp atislarimizin 140 i gecmesi iyi degilmis egzersiz yaparkende 15 dakikada bir tansiyonumuzu olcup 140 in altina indigi an devam etmeliymisiz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?