2009 Ekim Anneleri

kuşum çoğunlukla baştan mor mor oluyo zaten sonradan beyazlaşıyor. benim kalçalarımda da mor mor şeritler çıktı of allahım off napalım buna da şükür..

kocası evde olcakmıştaa, malum o varkene bize vakit ayıramıyo yoğun oluyolar :)))

gözleri aydın pempee...
yaa sancı olunca hemen bebek gelmiyomu nasıl beklemiş yaaa ben yusuf yusuf olurdum...

gelmiyo conii :) 10 cm açılması gerekiyor ya açılana kadar sancı çekiyormuşsun zaten. normal doğum açılma başladığından itibaren 16 saatlik bir süreçtir diyor Kağan abimiz..

kıslar nefes tekniklerini ögrenmeliyiz ben kaç gündür okuom netten ögrenmeye çalışıom nefes allll tuttt ıkın ıkın ıkn sonra yavaş yavaş ver felan

ebeler yönlendiriyomuş handancım şöyle nefes alacaksın şöyle yapacaksın deyyü..
ah plesantam allahım yukarı çıkar plesantamı nolursun amin. :ecrin_bebek:

ooo işler büyük desenize kaydirigubbakcemile3 nan çok aktivitede bulunma riskli zamanlar zapdet kendini anacım sagsalim geri gel

Fatoş nan doğuma gider gibi vedalaşmışsın canım benim asıl biz sana teşekkür ederiz topiğin neşesisin sen canım arkadaşım benden yana hakkım geçtiyse elbette helal olsun seni seviyorum canım iyi tailler şimdiden.

ooo işler büyük desenize kaydirigubbakcemile3 nan çok aktivitede bulunma riskli zamanlar zapdet kendini anacım sagsalim geri gel

gelmiyo conii :) 10 cm açılması gerekiyor ya açılana kadar sancı çekiyormuşsun zaten. normal doğum açılma başladığından itibaren 16 saatlik bir süreçtir diyor Kağan abimiz..

16saatmii:1shok: inşallah bizimki o kadar sürmez yahuu
yaa o zaman ne korkuyoski zaten orası 10 cm açılabiliyosa bebek çıkar ben o kadar açıldını tahmin etmiyodum

nan adimiz cikmis bi kere ne desek bossss zaten artik yapamiyom pek aciyo cok feci. eskisi gibi del zuahaha pis kalpli hatunlar nolcak :dilcikar:

16saatmii:1shok: inşallah bizimki o kadar sürmez yahuu
yaa o zaman ne korkuyoski zaten orası 10 cm açılabiliyosa bebek çıkar ben o kadar açıldını tahmin etmiyodum

anneme sordum ben coni, zaten açılana kadar ağrı şiddetli dedi. çıkarken ağrın olmuyo dedi.

fatoşçum helal olsun canım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. arayı fazla açma.
bi deee uslu dur artık bak ciddi diyorum heee rahatını bozma güzel kızımızın opuyorumnanaktan

normal olursa epudral yaptırabilirik handan. ne diye sancı çekelim yaa . duruma göre dayanamazsak taktırırız epudrali. ben öle yapçam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…