2009 Ekim Anneleri

ama suyu gelen insanın 3 santim falan açılma olabiliyormuş yada suyu geldiği halde açılması olmuyormuş o zaman suni sanncı falan ya siz dinleyin kaan amcayı o güzel anlatıyorr..
kısım dinlemiom ben ses kartım yok(( bu işler hiç belli olmuomuş yani ben öle anladımCADIARZU
Handan 7- 8 ağustosta gideceksin ya dr rapor almaya kaç haftalık olacaksın o zaman 31+5 mi 32 5 mi.

7 agustısda 31+5 oluocam cinancım

6-8 saat açılma yarım saat ve 2 saat arası ıkınma süresi sonrası bebek kucağına gelir diyor... :sinifsinif: yine dinledim elalım yolladım sana

kıslar nefes tekniklerini ögrenmeliyiz ben kaç gündür okuom netten ögrenmeye çalışıom nefes allll tuttt ıkın ıkın ıkn sonra yavaş yavaş ver felan

kıslar nefes tekniklerini ögrenmeliyiz ben kaç gündür okuom netten ögrenmeye çalışıom nefes allll tuttt ıkın ıkın ıkn sonra yavaş yavaş ver felan

1 cm bile acilmasi olan insanin bu teknikleri yapmasi iyi degilmis...bir tanidigin 1 cm acikligi vardi bu teknikleri yaptiriyorlardi hamile kadinlara haftanin belli gunleri ona yaptirmadilar ondan sonra....

kizlar belkim sonra yazamam yazarim ama simdiden diyim dedidüm

olurda belki daha giremem ki büyük ihtimal evden girerim gelecek 2-3 hafta kesin giremem. o yüzden simdiden söylim didim. gercekten hepinizi cok sviyorum ve tüm paylasimlar icin cok tesekkür ederim. cok güzel anlar oldu sadece arkadas degil kardes olduk. herseyi paylastik gülmekten altimiza ettik (kendi adima) bazen sinirden catladik bazen, bazende endiselerimizi paylastik vs... 2-3 haftalik :) hakkinizi helal edin. ben ettim helal olsun hepinize. allah razi olsun hepinizden. allahtan bisi olmazsa emin olun gelecem bugünda daha bi saat burdayim ama olurda müdür bi pohluk cikarip is verir son anda, yazamam edemem bisi yazmadan gitti demeyin. ama kesin girecem allahtan bisi olmadikca 2 hafta felan giremicem sadece..

helal olsun canimda birdaha gelmiyecekmis gibi vedalasma oyle yaa:gitme: en yakin zamanda gorusuruz....a.s.

canım sende hakkını helal et ,benim varsa helal olsunopuyorumnanaktançok duygulandım böle konuşunca sanki doguma gidion gibi oldum:) seni çoks seviorum kardeşim allaha emanet ol bizi unutma en fazla 2 hafta sonra bekliorum seni cnaımmm:gitme::asigim::1hug:

fatoşummm zatenn duygusallığım üstümde sanki bida gelmicekmiş gibi veda etmişin delümafoldumben
cnmm hakkım varsa sonuna kadar helal olsun bitanem 2 haftalıkkaydirigubbakcemile3 sonra gelmessen fururum seni:mymeka:
bu 2 haftada fazla enerji harcama emi malum son aylarımız erkenden pırtlamasın zilli kızınkaydirigubbakcemile3
seni çok seviyom cnm arkdaşım, iyi tatiller şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…