2009 Ekim Anneleri

efet ya benimde kardeşim bi sürü şey almış prensesime, o kadar çok ki canım benim yaaaa, kısımın herşeyi teyzoşundan nerdeyseeeee; iyki varrrrrrr opuyorumnanaktan

tabi canım da dün çok sıcaktı durabileceğim gbi değildi.. o yüzden içtim. ama şimdi 52 ye düşmüşüm demekki aç karnına gene 51 olurum herhalde. zaten son zamanlarda 50.8 -5.90 falan çıkıyodum:)

yarin sabah tartil sen ac karinla o zaman gercek kilon cikar ortayaa.s

efet ya benimde kardeşim bi sürü şey almış prensesime, o kadar çok ki canım benim yaaaa, kısımın herşeyi teyzoşundan nerdeyseeeee; iyki varrrrrrr opuyorumnanaktan

benim nilime niye kimse bişey almıyo acaba???? sonradan mı alacaklar yoksa hiç almayacaklarmı??????

kizlar merhaba nasilsiniz ? umarim herkesin hali keyfi yerindedir zemuszemus

ben birazdan disari cikacagim merhaba demek istedim ekimin gullerine :) hava sicak bugunlerde migdem yaniyor baya agirlastim sukur 29 haftaya geldik geciyor zaman az az olsada geciyor , sonra gelirim opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan

son aylar hızlı kilo alınırmış zaten haftada yarım kilo diyo kağan amca.
bebek de günde 25 gr. :1shok:

kıslar evde giyimiom yaw don işte giyinioz heralde aaaakaydirigubbakcemile3 bidaha donsuz dolanmıcam zaten akıllandım ama çok rahat oluo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

ben 1 kilo daha almış bulunmaktayım kıslar vatana millete hayırlı olsun 1 haftada 1 kilo aldımmafoldumben

meraba canim iyi eglenceler a.s.

kız bahair adamı hasta etme. ne 51 i yaaaaa. 65 e dayanmış benim ibre. daha da alırım 2-3 kilo. 70 le bitircem ben bu işi. sen 51 52 diyosun yaaa geliyorum oklavayla klava:

son aylar hızlı kilo alınırmış zaten haftada yarım kilo diyo kağan amca.
bebek de günde 25 gr. :1shok:
evet haftada 500 gr normaliymis...

bunlar her zaman donsuz geziyorsun sandi handandelikafadulden

handancim sanirim artik hemen hemen herkes haftada 1 kilo almaya basliyacak bende 1 kilo daha almis oldum...

kız handan donsuz dolanmak da hijyenik bişey değil anacım zaten enfeksiyon problemin vardı. ince günlük pedlerden koy donuna o emer terini merini. donsuz gezme yafrum.

yaw kizlar birakin herkes evinde nasil istiyorsa gezsin bizim evimiz orasi yaa orda rahat edemeyince nerde edicez...sen gez donsuz handancim hatta benim icin disardada gez donsuz bir gun heheheheh :roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin iyi gezmeler ilkaycım

bi,de işe de donsuz git bari handan.. 1 kilon hayırlı uğurlu olsun..20 le tamamlayacan galiba handanım sen bu süreci

kız bahair adamı hasta etme. ne 51 i yaaaaa. 65 e dayanmış benim ibre. daha da alırım 2-3 kilo. 70 le bitircem ben bu işi. sen 51 52 diyosun yaaa geliyorum oklavayla klava:

bebişim ben ama kısa boyluyum boyum 1.60 kaldıki ben 42 ile hamile kaldım ve şu anda 9 kilo almış bulunmaktayım. öle 4-5 kilo alıpta 51 olanlardan deyilim...

alır daha cancazım, belki de almışlardır ama sana getirmiyolardırrrrrrrr yerimseniben

tesellin için için teşekkürler papatyacım. sizlerde olamsanız naparım ki ben?????

yaw kizlar birakin herkes evinde nasil istiyorsa gezsin bizim evimiz orasi yaa orda rahat edemeyince nerde edicez...sen gez donsuz handancim hatta benim icin disardada gez donsuz bir gun heheheheh :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya banane evde çok rahat oluo wc felan gitmesi ama yaaa:kedi: üff timam giycem artık kociş azarladı zaten donsuz gezdirmez artık benimafoldumben bi donsuz keyfim vardı oda gitti :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…