kıslar hafta sonu migrosta tekstilde %50 indirim varmış ablam oğluşuma ayıcıklı çok tatlı bir nevresim takımı almış bebişimin eksikleri yavaş yavaş tamamlanıyo oğluşum adına hediye almayı çok seviyorum yav alkisalkisalkis
cok su icince vucut su tutuyormus odem oluyormus ben gecen ay sicaklardan dolayi cok su ictim bu ay gittigimde 5 kilo almistim doktor suyun cok karninda dedi suyu azalt dedi 5 litre icmemek lazim demekki 2.2.5 litre iyiymis...sendede oyle olmus olabilir..birden 3.5 kilo alinmaz yoksa....
sen lüp lüp götür reçelleri hamurişlerini sonra demir hapı kilo aldırıyo:)))))
tabi canım da dün çok sıcaktı durabileceğim gbi değildi.. o yüzden içtim. ama şimdi 52 ye düşmüşüm demekki aç karnına gene 51 olurum herhalde. zaten son zamanlarda 50.8 -5.90 falan çıkıyodum:)
efet ya benimde kardeşim bi sürü şey almış prensesime, o kadar çok ki canım benim yaaaa, kısımın herşeyi teyzoşundan nerdeyseeeee; iyki varrrrrrr opuyorumnanaktan
kizlar merhaba nasilsiniz ? umarim herkesin hali keyfi yerindedir zemuszemus
ben birazdan disari cikacagim merhaba demek istedim ekimin gullerine :) hava sicak bugunlerde migdem yaniyor baya agirlastim sukur 29 haftaya geldik geciyor zaman az az olsada geciyor , sonra gelirim opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan
benim nilime niye kimse bişey almıyo acaba???? sonradan mı alacaklar yoksa hiç almayacaklarmı??????
evet haftada 500 gr normaliymis...son aylar hızlı kilo alınırmış zaten haftada yarım kilo diyo kağan amca.
bebek de günde 25 gr. :1shok:
kıslar evde giyimiom yaw don işte giyinioz heralde aaaakaydirigubbakcemile3 bidaha donsuz dolanmıcam zaten akıllandım ama çok rahat oluo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3
ben 1 kilo daha almış bulunmaktayım kıslar vatana millete hayırlı olsun 1 haftada 1 kilo aldımmafoldumben
son aylar hızlı kilo alınırmış zaten haftada yarım kilo diyo kağan amca.
bebek de günde 25 gr. :1shok:
kıslar evde giyimiom yaw don işte giyinioz heralde aaaakaydirigubbakcemile3 bidaha donsuz dolanmıcam zaten akıllandım ama çok rahat oluo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3
ben 1 kilo daha almış bulunmaktayım kıslar vatana millete hayırlı olsun 1 haftada 1 kilo aldımmafoldumben
hoşgeldin iyi gezmeler ilkaycımkizlar merhaba nasilsiniz ? umarim herkesin hali keyfi yerindedir zemuszemus
ben birazdan disari cikacagim merhaba demek istedim ekimin gullerine :) hava sicak bugunlerde migdem yaniyor baya agirlastim sukur 29 haftaya geldik geciyor zaman az az olsada geciyor , sonra gelirim opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan
bi,de işe de donsuz git bari handan.. 1 kilon hayırlı uğurlu olsun..20 le tamamlayacan galiba handanım sen bu sürecikıslar evde giyimiom yaw don işte giyinioz heralde aaaakaydirigubbakcemile3 bidaha donsuz dolanmıcam zaten akıllandım ama çok rahat oluo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3
kız bahair adamı hasta etme. ne 51 i yaaaaa. 65 e dayanmış benim ibre. daha da alırım 2-3 kilo. 70 le bitircem ben bu işi. sen 51 52 diyosun yaaa geliyorum oklavaylaklava:
alır daha cancazım, belki de almışlardır ama sana getirmiyolardırrrrrrrr yerimseniben
yaw kizlar birakin herkes evinde nasil istiyorsa gezsin bizim evimiz orasi yaa orda rahat edemeyince nerde edicez...sen gez donsuz handancim hatta benim icin disardada gez donsuz bir gun heheheheh :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?