2009 Ekim Anneleri

kız handan sen neden donsuz dolaşıyosun????:))) alemsin valla. etrafımdakiler bana kızıyo sürekli stringle dolaşıyom diye ama benden beteri de varmış hiç giymeyen baksana...

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay valla cok güldüm Allahta senı güldürsün amazoncum:roflol: uykulu halımden eser kalmadı valla:roflol:
Şeniz a.s.

hoşgeldin bahaircim. oh valla tatil beldesinde oturmanın güzelliği işte yüz bakalım bizim yerimize de yüz:))
inşallah güzel haberlerle gelirsin kuşum. artık doktor kontrolleri daha heyecanlı bekleniyor evet. az kaldı malum..

sütyen olayı bende de aynı... ama takmamaız gerekiyomuş kızlar doğumdan sonra çok fazla sarkmaması için...

hoşbulduk amazoncum.. anam yüzdüm yüzmesine 3 defa 20 şer dakikalık yüzdüm ama bi o kadarda yemişim ve şişmişim nasıl olduysa akşam eve geldim tartıya bi çıktım 54 kiloyum gözlerime inanamadım. ben doğum a 55 le gitmeyi planlarken dün 54 çıktım. şimdi sürekli tartılıyorum kilom normale dönmüşmü yoksa kalmışmı diye:))))) hala 52 nin altına düşemedim.. 51 olmam gerekiyodu

sütyen olayı bende de aynı... ama takmamaız gerekiyomuş kızlar doğumdan sonra çok fazla sarkmaması için...
canim sarkacak kadar buyuk olsa takarimda o yuzden dert etmiyorum valla..koca memikliler dusunsun
ne yedin o kadar canim sormasi ayip??kafamçokkarıştı
iyidir canım yaaaa, ama şu ter ve gece krampları yoruyo birasssss :bbo: sen nasılsın

kramp bende yok ama benimde belim agriyor:gitme:

canim sarkacak kadar buyuk olsa takarimda o yuzden dert etmiyorum valla..koca memikliler dusunsun

ne yedin o kadar canim sormasi ayip??kafamçokkarıştı

...

benimkiler de küçük ama gene de tırsıyorum süt dolunca büyüyecekler küçülünce de sadece deri parçası kalacak diye:)))))
mmehaycım beslenme yopiğine yazdığım şeyleri yedim ama hava sıcak diye sürekli su içtim 5 litre içmişimdir neredeyse.. bide sıcaktan dolayı vücudum şişti sanırım....

kıslar hafta sonu migrosta tekstilde %50 indirim varmış ablam oğluşuma ayıcıklı çok tatlı bir nevresim takımı almış bebişimin eksikleri yavaş yavaş tamamlanıyo oğluşum adına hediye almayı çok seviyorum yav alkisalkisalkis

cok su icince vucut su tutuyormus odem oluyormus ben gecen ay sicaklardan dolayi cok su ictim bu ay gittigimde 5 kilo almistim doktor suyun cok karninda dedi suyu azalt dedi 5 litre icmemek lazim demekki 2.2.5 litre iyiymis...sendede oyle olmus olabilir..birden 3.5 kilo alinmaz yoksa....

sorma canim insani cok mutlu ediyor birinin bebislerimize hediye almasi...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…