2009 Ekim Anneleri

gunaydınn kızlarr nasılsınızz
dun gece ben gene kotu oldumm ya of dun oyle bugun boyle şu gunler bir an once hayırlısıyla gecseydi bebişimize kavussaydık

geçmiş olsun nalancım bencede sence günler çabucak geçsede kavuşsak bebiklerimize ya bazen hiç dogurmucakmışım gibi gelio:umursamaz:

dandan bazen banada günler geçmiyo gibi geliyo, sanki doğuramıcakmışım gibi hissediyom yaaa normali beceremessem diyee aklıma türlü türlü şey geliyo ((

selam kızlar benim kasıklarımda bayagı agrım varrrrrr bugün bide bebek döndümü acaba sabah gögsümde öyle hareket etttiki midemden su geldi agzıma bianda canım çok yandı acaip takla attı sanki içerdee

esmacım ben calcımax D3 kullanıyom...

ya ben süt yoğurt falan tükettiğim için doktor vermişti. calcium d sandoz diye ama ben kullanmadım. doktorda kemiklerin ağrımıyo sütünü içiyosanda gerek yok demişti.
şimdi diş ağrım tuttuya başlim kullanmaya diyorum günde 2 kere mi içiyosun suda eriyen dimi seninde

dandan bazen banada günler geçmiyo gibi geliyo, sanki doğuramıcakmışım gibi hissediyom yaaa normali beceremessem diyee aklıma türlü türlü şey geliyo ((

ay onu bende düşünüom elam ya açılmam olmazsa bi sürü sancı çekip bide üstüne sezeryan olursam felan hepsini düüşünüomCADIARZU temmuz annelerinin dogumlarını okuyom huri37 die bi kız var yeni dogurdu çok güsel anlatmış bi okusana dogum anında hiç acı yokmuş sadece ıkınma istegi varmış

musyascım geçmiş olsun...
bebişin dönmüş olablir :)) amma kuvvetliymiş kızz midenden su çıkartmış maşallah kızına...

cnm ben sütü çok az tüketiyorum 15 gün önce kullanmaya başladım ben...
günde 1 kez içiyorum cnm bi bardak suda eritip içiyom aynı gazoz gibi benimkinin tadı 1000mg...

yaaa evett bide diyom suyum falan gelirse yaa tuvaletteyken anlamassam, bide sancıları anlamassam diye tırsıyom...
tamam cnm bi ara bakıcam o dediğin kişinin yazdıklarınaayerimseniben

cnm ben sütü çok az tüketiyorum 15 gün önce kullanmaya başladım ben...
günde 1 kez içiyorum cnm bi bardak suda eritip içiyom aynı gazoz gibi benimkinin tadı 1000mg...

HIMM bende başlim bugün 1500mg diyo benimkisi olmazsa şimdi kan ilacım var onu içim buda öğle yemeğinden sonra içerim..

musyascım geçmiş olsun...
bebişin dönmüş olablir :)) amma kuvvetliymiş kızz midenden su çıkartmış maşallah kızına...

he valla kıs organlarımı deldide geçti tekmesi mide suyumu geri içtim öggg şimdide kasıklarım agrıyo nerem agrıyo anlasam kasıkmı böbrekmi sag agrıyo ama tayin edemiyom tam neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…