2009 Ekim Anneleri

handanım banada oyle geliyr doguramıcam diye o gunleri gorcemmi endişeleniyrm beni direk sezeryanamı alsalar off gunlerde gecmiyr sankii
musyas canım gecmiş olsun soyledigin sey gece bana oldu işteee ya ama ben tekme hissetmedim birden uyandım uyandıgım gibi yere istifra ettim su cıkardım acıydıı normalmi buu sinirlerim bozuluyor benim kotu bişi olcak diye.. anneme soyledim gene sen iyisin diyo daha nasıl olcaktımm (((( bir anda terlemeye basladım biraz rahatladım sonra uyumusum bebişim beni endişelendiriyor dogsun bir an once saglıklaa ona bişi olcak diye daha cok korkuyorum senağlama

benim tickerde bebek arabaya bincek 1hafta kaldı gösteriyo nerdeyse çizgide hehe

cnm dişin nasıl olduuu?*
ben dün diş doktoruna gösterdim. ağrıyan dişim daha önce kanal tedavisi falan olmuştu.doldu şimdi çürümüş. çekmeye gerek yok tedavi ederiz dedi. bende doktora sormadan minoset içtim dedim plus olanı değil ama oda zaten gebelere ya minoset yada parol veriliyo dedi.. doktoruma ulaşamadım ki sorimm tedavi olur mu diyeee

HIMM bende başlim bugün 1500mg diyo benimkisi olmazsa şimdi kan ilacım var onu içim buda öğle yemeğinden sonra içerim..

1500mgsa bence günde 1 tane içsen yeter cnm...
bende ilaçları aynı zamanlarda almamaya çalışıyom, kan ilacımı akşam yatarken içiyom öğle yemeğinden sonrada kalsiyumumu içiyomyerimseniben

he valla kıs organlarımı deldide geçti tekmesi mide suyumu geri içtim öggg şimdide kasıklarım agrıyo nerem agrıyo anlasam kasıkmı böbrekmi sag agrıyo ama tayin edemiyom tam neresi

kaydirigubbakcemile3 çekicen var senin kızından
yaaa bendee anlayamıyom bazen tam neremin ağrıdını benmi anormalim diyodum meğer herkeste olabiliyomuş deseneekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr.
ne o tepikler sağlamlaşmış galşba herkesin.. şikayetler başladı. benimde aynen bazen kaburgama bi baskı yapıyo bi an nefesim kesiliyo gibi oluyo daha büyüdüklerinde napıcaz hiç bilmiyorum:)))))))

geçmiş olsun cnm benim gece tutuyo yine dişim alıştım bagışıklık yaptım diş agrısına minosetle azaltıyom biraz benim kök kalmış kırıldı ondan çekcek dogumdan sonra hemen

he kıs acaibim ben midem degil boşluk değil böbrege benziyo ama oda degil biyerim agrıyo orası kesinde hehe <zilloş vuruyo habire vur anaya aglıcak ana birazdan agrıdanopuyorumnanaktan

bi doguma kadar yandık bitmez bu şikayetler gülüm hehe

benim kız midemde tam şu hareketi yaptı abartısız çok cnm yandı şunu işte... sanırım döndü midemden su çıkarttı çünkü

ayy handann şuan hüngür hüngür ağlıyorum yaaasenağlamasenağlamasenağlama
Allahım bizede hayırlı doğumlar nasip ett:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi günler kızlar nasılsınız

sizlere birşey sorucam oto koltuğu ana kucağı alan var mı ilk aydan itibaren kullanabiliyormuyuz onu

selam kızlar
doğum hikayesinemiağladınız bende ağlayım ne eksiğim varkaydirigubbakcemile3
temmuz annelerindemi sayfa kaç?

sizlere birşey sorucam oto koltuğu ana kucağı alan var mı ilk aydan itibaren kullanabiliyormuyuz onu

kullanılıyo ocean..ben kraftınkini aldım..cici topicinde war ama sayfasını bilemiycem :)

ilk aylar bebeğin uyruk kemiği henüz çok yumuşak olduğu için oturur pozisyonda tutmak sakıncalı canım. ben almadım doğumdan sonra alırız bi ara

kullanılıyo ocean..ben kraftınkini aldım..cici topicinde war ama sayfasını bilemiycem :)

ilk aylar bebeğin uyruk kemiği henüz çok yumuşak olduğu için oturur pozisyonda tutmak sakıncalı canım. ben almadım doğumdan sonra alırız bi ara

ben daha almadım anakuca oceancım ama kullanılıomuş

2008 ekim annelerinin yorumlarını okudumda pek memnun değiller gibi rahat olamıyormuş bebek içinde iki büklüm oluyormuş destek koyarak oturtmuşlar hep içine o zamanda yanlız bırakamamışlar düşecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…