benim tickerde bebek arabaya bincek 1hafta kaldı gösteriyo nerdeyse çizgide hehe
HIMM bende başlim bugün 1500mg diyo benimkisi olmazsa şimdi kan ilacım var onu içim buda öğle yemeğinden sonra içerim..
he valla kıs organlarımı deldide geçti tekmesi mide suyumu geri içtim öggg şimdide kasıklarım agrıyo nerem agrıyo anlasam kasıkmı böbrekmi sag agrıyo ama tayin edemiyom tam neresi
cnm dişin nasıl olduuu?*
ben dün diş doktoruna gösterdim. ağrıyan dişim daha önce kanal tedavisi falan olmuştu.doldu şimdi çürümüş. çekmeye gerek yok tedavi ederiz dedi. bende doktora sormadan minoset içtim dedim plus olanı değil ama oda zaten gebelere ya minoset yada parol veriliyo dedi.. doktoruma ulaşamadım ki sorimm tedavi olur mu diyeee
1500mgsa bence günde 1 tane içsen yeter cnm...
bende ilaçları aynı zamanlarda almamaya çalışıyom, kan ilacımı akşam yatarken içiyom öğle yemeğinden sonrada kalsiyumumu içiyomyerimseniben
kaydirigubbakcemile3 çekicen var senin kızından
yaaa bendee anlayamıyom bazen tam neremin ağrıdını benmi anormalim diyodum meğer herkeste olabiliyomuş deseneekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr.
ne o tepikler sağlamlaşmış galşba herkesin.. şikayetler başladı. benimde aynen bazen kaburgama bi baskı yapıyo bi an nefesim kesiliyo gibi oluyo daha büyüdüklerinde napıcaz hiç bilmiyorum:)))))))
benim kız midemde tam şu hareketi yaptı abartısız çok cnm yandı şunu işte...sanırım döndü midemden su çıkarttı çünkü
geçmiş olsun cnm benim gece tutuyo yine dişim alıştım bagışıklık yaptım diş agrısına minosetle azaltıyom biraz benim kök kalmış kırıldı ondan çekcek dogumdan sonra hemen
sağol cnm. bende akşam içtim ya ağrısını aldı ama sürekli kullanmakda istemiyorum. korkuyorum ilaç içmekten. bişey olur diyeee
benim kız midemde tam şu hareketi yaptı abartısız çok cnm yandı şunu işte...sanırım döndü midemden su çıkarttı çünkü
ayy handann şuan hüngür hüngür ağlıyorum yaaasenağlamasenağlamasenağlama
Allahım bizede hayırlı doğumlar nasip ett:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
iyi günler kızlar nasılsınız
sizlere birşey sorucam oto koltuğu ana kucağı alan var mı ilk aydan itibaren kullanabiliyormuyuz onu
ilk aylar bebeğin uyruk kemiği henüz çok yumuşak olduğu için oturur pozisyonda tutmak sakıncalı canım. ben almadım doğumdan sonra alırız bi araiyi günler kızlar nasılsınız
sizlere birşey sorucam oto koltuğu ana kucağı alan var mı ilk aydan itibaren kullanabiliyormuyuz onu
kullanılıyo ocean..ben kraftınkini aldım..cici topicinde war ama sayfasını bilemiycem :)
ilk aylar bebeğin uyruk kemiği henüz çok yumuşak olduğu için oturur pozisyonda tutmak sakıncalı canım. ben almadım doğumdan sonra alırız bi ara
ben daha almadım anakuca oceancım ama kullanılıomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?