Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perşembe gördük onu teyzesi hemde yüzünü çok net görmüştükopuyorumnanaktan
sıksık ultrasyona girmek iyi değil buyüzden görmden geliriz ,3 hafta daha özlm karışsın araya..:ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan OPTUMM hepinizi kızlar , ANG€L, engidi, handan2546, iremmm, musyas, seldus, zeynepzeynepzeynep, zeyno55
ELAMM :)opuyorumnanaktan
Ben kactımm gorusrzz
Mehayım senii de optumm nireye gittin boylee acillllopuyorumnanaktan
selam kizlar hepinize mutlu huzurlu bir gun diliyorum nasilsiniz??
selam mehaycım hoşgeldin güzel dileklerin için teşekkürler... ben iyiyim sen nasılsın. yarın doktora gidip nilimi görecem o yüzden çok heyecanlıyım inşallah gelişimi güzeldir...
fırında yasak birşey yaparken evi yakıyordum yaaaaa!!!! Yağlı kağıdı uzun tutmuşum kenerından kesmeye üşendim, midi fırının içinde tutuştu, alev aldı, cam açık olduğu için perde tutuşacak sandım, perdeyi çektim, fişi çektim, fırının içine su döktüm. Aspiratörü de açıp çıktım mutfaktan. Nasıl bir pis boğazlıksa tepsiden yanmadan kurtarabildiğim 6 tanecik kurabiyeyi tabağa aldım, yarısı bitti bile!!! :lepi:
yok nehir bizim dedigimiz o anakucaklarından deel dışarda da kullanılanlar varya aynı zamanda oto koltugu gibi onları dioz
benim dediğim öyle değil oto koltuğu-ana kucağı diye geçiyor ama senin dediğinide evde kullanmak için almayı düşünüyorum
Mehaaaaaaaaay!!!! hani dün yazdığın yasak şeyi yapıyordum, fırını tutuşturdum!!!mafoldumben
ben cok iyiyim bugun canim keyfim gayet yerinde bebisim beni tekmeleriyle uyandirdi her zamanki gibi:asigim: sizleri ozledim kahvaltimi yapip geldim canim...demek buyuk gun yarin bence guzelce yemis icmis beslenmis ve gayet iyi gelismistir annesi ..nede olsa annesi hep ona yariyacak seyler yiyor..kacta randevun??
kızlar kanrımda ve belimde ağrı var ne yapacam ben normal mi bu
canim bazen bendede oluyor geciyor ozellikle belimdeki hergun var diyebilirim oda normalmis..ama karnin cok agriyorsa yat dinlen gecmezse doktorunu ara...a.s.kızlar kanrımda ve belimde ağrı var ne yapacam ben normal mi bu
11:30 da canım. inşallah yaramıştır bazen azmı yiyorum diye düşünüyorum herkes kızıyo yediklerime dikkat ediyorum diye
Kızlar hastane çantalarınızı nezaman hazırlıyacaksınız? Henüz erkenmi bilmiyorum ama yavaş yavaş hazırlasak iyi olur neler koyacaksınız?
Kızlar hastane çantalarınızı nezaman hazırlıyacaksınız? Henüz erkenmi bilmiyorum ama yavaş yavaş hazırlasak iyi olur neler koyacaksınız?