2009 Ekim Anneleri

ayy hastane çantası için erken diye düşünüyorum ben kafamçokkarıştı ayy erken gelmesin minikler zamanında gelsinlerr benim daha bi sürü eksiğim varrrrrr

kızlar hastane çantasını kendim için ve kızım için 2 ayrı çanta hazırlıcam...

nisasucum geçmiş olsun cnm...
TESEKKUR EDERİM CNM..bencede bbek ve anne için ayrı hazırlamak mantıklı..ama ben elımde ıkı canta veya valızle gıtmek ıstemıyorum bırını dıgerını içine sıgdırmak istıyorum

selam herkesee
ben fazla giremiyorum,umarım herkes iyidir..
biz çok iyiyiz,çok şükür bir sıkıntımız yok bu aralar..
yavaş yavaş aklıma geleni alıyorum bebeğim ve kendim için,aldıklarım paketinden çıkarmadan evde bebeğin odasında açmadım erken diye..eylül ayında temizleyip düzenleyeceğim ,yıkayacağım..
bu aralar hep alışverişle gezmelerle geçiyor zamanımız..
bizde durumlar böylee

TESEKKUR EDERıM CNM..bencede bbek ve anne için ayrı hazırlamak mantıklı..ama ben elımde ıkı canta veya valızle gıtmek ıstemıyorum bırını dıgerını içine sıgdırmak istıyorum

evet en mantıklısı bu bencede
bebeğim için oto koltuğu taşıma varya onu ve çantasını hazırlayacam
birde kendim için bir çanta yapacamda kendimiz için küçük bavul tarzı bişeymi yapsak yoksa yine küçük basit bir çantamı karar veremedim

kalemiticim hışgeldin.
kızlar benim çıkmam gerekiyo. şu ev işimiz vardı ya kredi için exper geliyomuş onu götürecez eve nolur dua edin de hayırlsıyla şu kredimiz olsun evimizi alalım hayırlısıyla da kolayca ödeyebilelim...
h.bulduk canımm inşallahh valla dua ettim sanaa ev onemli inş.cıkar krediniz.
hosgeldin canimmmmŞeniz
bahaircim insallah olur canim...
ŞenizŞeniz
merhaba anneler...
nasılsın bakem...
benım haftaosnum berbat gectı.tansıyonum düştü mide bulamntısı kusma..mahfoldum ..allah kımseye vermesın.
gecmiş olsunn nisasum bende de var bu bulantılar dun gece uyandırdı beni acı su cıkardım cok kotuuuydu yakafamçokkarıştı
kalemitim nereye kayboldun sen??bana dun neden aniden ciktin demissin misafirim geldi canim o yuzden hoscakalin bile diyemedim...

burdayım bittanem agustos annelerini dogum hikayelerini okudum
tahmin etmiştim canım acil işin cıktıı gidince merak ettim ama seni opuyorumnanaktan

iki çanta çok değil mi elacım. tek çanta daha pratik olur. sonuçta en fazla gece kalıp çıkıcaz. sen bilirsin tabi ..

wrosecim çanta için erken değil artık yavaş yavaş hazırlamalıyız bence...
Gerçi ben şuanlık bebek için olanları çantaya yerleştirmedim bi bohçanın içinde misler gibi hazır duruyo eşime dedim acil durumda bunu çantaya atıyosun...

nisasucum zaten çantaları eşin falan taşır o halde sen biraz zor taşırsın :))))
bide valiz değilki öle çok abartı olmuyo 2 çanta...

kızlar hastane çantasını kendim için ve kızım için 2 ayrı çanta hazırlıcam...

nisasucum geçmiş olsun cnm...

evet en mantıklısı bu bencede
bebeğim için oto koltuğu taşıma varya onu ve çantasını hazırlayacam
birde kendim için bir çanta yapacamda kendimiz için küçük bavul tarzı bişeymi yapsak yoksa yine küçük basit bir çantamı karar veremedim

tesekkurler canım....
bence valız tarzı bırsey daha rahat olur....
KALEMİTİ: cok üzüldüm ınsaalah tekrarlamaz bilirim o cıkarmaları:1hug:

ayyy evet yaa ben de bu sabah onu düşündüm zaman gecmiyooooor...daha agustos var eylül var nasıl gececek yaaaaa...koskoca 7 ay gecti su 2 ay gecmiyoooor...

şu temmuz bi bitseydi yaaaa ne uzun geçti:umursamaz:
sorma valla banada oyle geldi....
mehaycım ben biyandan iş yapıyorum da kusura bakmayın kızlar, malum iş yerindeyim de...
anladim canim...
h.bulduk canımm inşallahh valla dua ettim sanaa ev onemli inş.cıkar krediniz.

ŞenizŞeniz

gecmiş olsunn nisasum bende de var bu bulantılar dun gece uyandırdı beni acı su cıkardım cok kotuuuydu yakafamçokkarıştı

burdayım bittanem agustos annelerini dogum hikayelerini okudum
tahmin etmiştim canım acil işin cıktıı gidince merak ettim ama seni opuyorumnanaktan

bende temmuz annelerininkileri okudum cok etkilendim yaa bebisler buyumeye baslamis bile Allahim bizede nasip etsin...

pişşşşşşşşşşştttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dışarsı yanıyo kızlar.... kerdi olacak gibi galiba

Back
X