Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TESEKKUR EDERİM CNM..bencede bbek ve anne için ayrı hazırlamak mantıklı..ama ben elımde ıkı canta veya valızle gıtmek ıstemıyorum bırını dıgerını içine sıgdırmak istıyorumkızlar hastane çantasını kendim için ve kızım için 2 ayrı çanta hazırlıcam...
nisasucum geçmiş olsun cnm...
kayaemel, nerdennereye, zeyno55, _ocean_06 ,engidi neden hic konusmuyorsunuz kizlar????
TESEKKUR EDERıM CNM..bencede bbek ve anne için ayrı hazırlamak mantıklı..ama ben elımde ıkı canta veya valızle gıtmek ıstemıyorum bırını dıgerını içine sıgdırmak istıyorum
h.bulduk canımm inşallahh valla dua ettim sanaa ev onemli inş.cıkar krediniz.kalemiticim hışgeldin.
kızlar benim çıkmam gerekiyo. şu ev işimiz vardı ya kredi için exper geliyomuş onu götürecez eve nolur dua edin de hayırlsıyla şu kredimiz olsun evimizi alalım hayırlısıyla da kolayca ödeyebilelim...
ŞenizŞenizhosgeldin canimmmmŞeniz
bahaircim insallah olur canim...
gecmiş olsunn nisasum bende de var bu bulantılar dun gece uyandırdı beni acı su cıkardım cok kotuuuydu yakafamçokkarıştımerhaba anneler...
nasılsın bakem...
benım haftaosnum berbat gectı.tansıyonum düştü mide bulamntısı kusma..mahfoldum ..allah kımseye vermesın.
kalemitim nereye kayboldun sen??bana dun neden aniden ciktin demissin misafirim geldi canim o yuzden hoscakalin bile diyemedim...
aynennnşu temmuz bi bitseydi yaaaa ne uzun geçti:umursamaz:
handancım temmuz zor gectı agustos daha zor gececek..vakıt yaklsatıkca zor geciyor zaman
kızlar hastane çantasını kendim için ve kızım için 2 ayrı çanta hazırlıcam...
nisasucum geçmiş olsun cnm...
evet en mantıklısı bu bencede
bebeğim için oto koltuğu taşıma varya onu ve çantasını hazırlayacam
birde kendim için bir çanta yapacamda kendimiz için küçük bavul tarzı bişeymi yapsak yoksa yine küçük basit bir çantamı karar veremedim
sorma valla banada oyle geldi....şu temmuz bi bitseydi yaaaa ne uzun geçti:umursamaz:
anladim canim...mehaycım ben biyandan iş yapıyorum da kusura bakmayın kızlar, malum iş yerindeyim de...
h.bulduk canımm inşallahh valla dua ettim sanaa ev onemli inş.cıkar krediniz.
ŞenizŞeniz
gecmiş olsunn nisasum bende de var bu bulantılar dun gece uyandırdı beni acı su cıkardım cok kotuuuydu yakafamçokkarıştı
burdayım bittanem agustos annelerini dogum hikayelerini okudum
tahmin etmiştim canım acil işin cıktıı gidince merak ettim ama seni opuyorumnanaktan
ayyy evet yaa ben de bu sabah onu düşündüm zaman gecmiyooooor...daha agustos var eylül var nasıl gececek yaaaaa...koskoca 7 ay gecti su 2 ay gecmiyoooor...