2009 Ekim Anneleri

Kızlar selam hepinize geçmişi okumaktan ancak mesaj yuazmaya fırsat buldum
Bebeğinizi hastaneden çıkartırken ne kullanacaksınız yani battaniyeyemi saracaz çıkaracaz napacaz, ne alacaz kızlar

GeÇmıŞ olsun musyascım gıt tabı ıÇın rahatlasın

kayaemelc,m battanıyeye sararız tabı yada bu anakucakalrı varya onlarlada olabılır

selam kızlar uyandık şükür daha iyiyim şimdi ama karnımın altı taş gibi olmuş kasıgım agrıyo hala olmazsa yarın doktora gidicem

a,selam canim , karnin tas gibi oldugunda bir sanci hissediyormusun tatlim ? sancili sertlesiyorsa dikkat etmelisin offffff banada oluyor arada ama bu hafta pek olmadi demistim , oyle oldugunda bebek hareket ediyormu onu kontrol etmeye calis kac dk suruyor aslinda 10 defa falan normalmis gunluk gecen gittigimde demislerdi sancisi olmadigi surece

Bebeğinizi hastaneden çıkartırken ne kullanacaksınız yani battaniyeyemi saracaz çıkaracaz napacaz, ne alacaz kızlar

canim bir cogu maxi kozi kullaniyor cikista , ana kucagi yani ama birde sadece boyle yatak gibi kucuk bebek yataklari var cantaya benziyor hafif ici pamuklu turkiyede vardir muhakkak ben oyle bir sey alip onunla cikartmayi dusunuyorum ,

cnm bebek gece4ten beri harketli iki gündür aşırı hareketli sanırım oda rahatsız oluyo çok vuruyo uyudumda oda uyudu şükür birras kasıklarım şiş patlıck sanki ve agrılı yürürkn agrıyo oturuken sıkışıyo tekmeleri saymadım hiç batıyo resmen igne gibi alkt tarafım şluan ikigündür böyleyim uykuda yoktu gece gündüz full yattım geçmedi yine

o zaman bence sen yarini beklemeden bir git hastaneye veya doktora , bir idrar tahlili yaparlar birde nst baglarlar ve rahim boyuna bakarlar icin rahat eder , yerinde olsam giderim ayakta falan yurumekte gucluk cekiyorsan git canim herseyden önemlisi bebegin unutma dikkat etmemiz gereken en kirik haftalardayiz zaten , belki normaldir olanlar herkeste farkli oluyor hamilelik ama tedbirli olmak iyidir insallah gecer seni cok iyi anliyorum biliyormusun banada oldugu icin biliyorum

kızlar merhaba ben geldim hava felaket sıcak yalnız. üstümü değişip klimasnın altına serdim kendimi...

bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktan

doktor kontrolü iyi geçti.. doktorun tartısına göre 52 çıktım yani onunkine göre bir öncekinden bu yana 1 kilo almışım. nilimiz de 1250gram olmuş... kemik gelişimi herşey normal dedi. tek can sıkıcı olan doktorum antalya ya gidiyormuş.. ben napıcam kim doğurtacak beni yaaaaaaaa... çok alışmıştım doktoruma 2 yıldır ona gidiyodum ben...bir de bundan sonra 15 de bir gidecekmişim kontrole...

ben battaniyeye sarıcam emelcim. zaten hastaneden çıkıp hemen arabamıza binicez . ben anakucağı aldım ama evd ekullanmalık benimki. o yüzden battaniyesine sarıcam..

hoşgeldin bahaircim maşallah nilimize kocaman kız olmuş hep böyle devam etsin bebişlerimiz özel muayenehanesine mi gidiyordun canım yoksa hastaneye mi gidiyordun? hastaneyse hastanenin başka bi doktorunu araştırıcaksın, ya da güvenilir bi hastane seçip doktor bakıcaksın kendine hay allah ya 2 ay kala aksiliğe bak sen çok can sıkıcı gerçekten..

omazsa eşim gelsin gece giderim acile cnm tek gidicek halde degilim zaten yürümeye korkuyom düşüp bayılcam die idrar yolu enfeksiyonumnda svarı zaten oda tetikledi sanırımmm

masallah tatlim prensesine herseyin iyi olmasina sevindim bende 2 haftaya bir gidiyorum kontorle 25 haftadan beri boyle iyi oluyor daha fazla kontorl altinda olmamiz iyi ve bebegimizide daha cok gorme sansimiz oluyor

omazsa eşim gelsin gece giderim acile cnm tek gidicek halde degilim zaten yürümeye korkuyom düşüp bayılcam die idrar yolu enfeksiyonumnda svarı zaten oda tetikledi sanırımmm

enfeksiyonun mu vardi hmm mutkala tedavi ettirilmesi gerekiyor bu enfeksiyon cok seyi tetikler esin gelince mutlaka git tatlim , simdi endiselenme rahat olmaya calis ayaga kalkma su ic cok cok ic hem kasilmalarin azalir hem enfeksiyon oldugunda en iyi yontem suyla gideriliyor al yanina 2.3 litre su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…