Musyascım normal demedİmİydİ doktorun telde
selam kızlar uyandık şükür daha iyiyim şimdi ama karnımın altı taş gibi olmuş kasıgım agrıyo hala olmazsa yarın doktora gidicem
GeÇmİŞ olsun musyascım gİt tabİ İÇİn rahatlasın
kayaemelc,m battanİyeye sararız tabİ yada bu anakucakalrı varya onlarlada olabİlİr
cnm agrılar normal dedide bu acaip bişi yürüyemiyom yatıyom sabah buyana halsizim çok karnımın altı taş bildiginn
Kızlar selam hepinize geçmişi okumaktan ancak mesaj yuazmaya fırsat buldum
Bebeğinizi hastaneden çıkartırken ne kullanacaksınız yani battaniyeyemi saracaz çıkaracaz napacaz, ne alacaz kızlar
a,selam canim , karnin tas gibi oldugunda bir sanci hissediyormusun tatlim ? sancili sertlesiyorsa dikkat etmelisin offffff banada oluyor arada ama bu hafta pek olmadi demistim , oyle oldugunda bebek hareket ediyormu onu kontrol etmeye calis kac dk suruyor aslinda 10 defa falan normalmis gunluk gecen gittigimde demislerdi sancisi olmadigi surece
çokkk geçmiş olsun musyascım...
cnm bebek gece4ten beri harketli iki gündür aşırı hareketli sanırım oda rahatsız oluyo çok vuruyo uyudumda oda uyudu şükür birras kasıklarım şiş patlıck sanki ve agrılı yürürkn agrıyo oturuken sıkışıyo tekmeleri saymadım hiç batıyo resmen igne gibi alkt tarafım şluan ikigündür böyleyim uykuda yoktu gece gündüz full yattım geçmedi yine
Ben toplarlanım kıslar hadİ İyİ akŞamlar hepİnİzeeee yarın gÖrÜŞÜrÜz
ben battaniyeye sarıcam emelcim. zaten hastaneden çıkıp hemen arabamıza binicez . ben anakucağı aldım ama evd ekullanmalık benimki. o yüzden battaniyesine sarıcam..Kızlar selam hepinize geçmişi okumaktan ancak mesaj yuazmaya fırsat buldum
Bebeğinizi hastaneden çıkartırken ne kullanacaksınız yani battaniyeyemi saracaz çıkaracaz napacaz, ne alacaz kızlar
doktor kontrolü iyi geçti.. doktorun tartısına göre 52 çıktım yani onunkine göre bir öncekinden bu yana 1 kilo almışım. nilimiz de 1250gram olmuş... kemik gelişimi herşey normal dedi. tek can sıkıcı olan doktorum antalya ya gidiyormuş.. ben napıcam kim doğurtacak beni yaaaaaaaa... çok alışmıştım doktoruma 2 yıldır ona gidiyodum ben...bir de bundan sonra 15 de bir gidecekmişim kontrole...
doktor kontrolü iyi geçti.. doktorun tartısına göre 52 çıktım yani onunkine göre bir öncekinden bu yana 1 kilo almışım. nilimiz de 1250gram olmuş... kemik gelişimi herşey normal dedi. tek can sıkıcı olan doktorum antalya ya gidiyormuş.. ben napıcam kim doğurtacak beni yaaaaaaaa... çok alışmıştım doktoruma 2 yıldır ona gidiyodum ben...bir de bundan sonra 15 de bir gidecekmişim kontrole...
omazsa eşim gelsin gece giderim acile cnm tek gidicek halde degilim zaten yürümeye korkuyom düşüp bayılcam die idrar yolu enfeksiyonumnda svarı zaten oda tetikledi sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?