2009 Ekim Anneleri

amazoncum hoşbulduk evet nilim büyümüş ama doktorumun gidecek olmasına çok fazla üzüldüm... biliyosun ben fethiyede yaşıyorum ve burda zaten toplam 2 özel hastane var... ben bu doktora ilk başta hastanede başlamıştım., dr sonra hastaneyle ortak ayrı bi muayenehane açtı.. özel hastanelerde ssk gibi olduğu için artık diğer doktorlardan randevu almak çok zor oluyo. artı toplasan 2 tane kadın doğumcu var bide güven olayı ben çok alışmıştım bu adama... benim eşimin işinden dolayı şehir değiştirme ihtimalim vardı ama sırf doktorumuz burda diye bişeylerden fedakarlık edip burda kaldık... ama şimdi o gidiyo...hastane değiştirsem diğer özel hastane de çok kötü ve çok pissss

masallah tatlim prensesine herseyin iyi olmasina sevindim bende 2 haftaya bir gidiyorum kontorle 25 haftadan beri boyle iyi oluyor daha fazla kontorl altinda olmamiz iyi ve bebegimizide daha cok gorme sansimiz oluyor

sağol ilkaycım hepimizinkine maşallah. evet bebeişimi daha sık görebilecem ama doktorumu sanırım artık göremeyecem.... hayırlsı bakalım ya...

maşallah cnm bebeğine ...ne zamandan sonra 15 te bır gıdılıyor?

amazoncum bulgur pilavını yaptım suyunu koydum sımdı ceksın baharatları ılave etcem.bakalım güzel olur inşallah cokacimcoook

maşallah cnm bebeğine ...ne zamandan sonra 15 te bır gıdılıyor?

bilmiyorum ki herhalde 28. haftadan sonra.... çıkarken sordum yine 4 hafta sonramı geleyim dedim yok artık 15 de 1 görmem gerekiyo dedi... ama hangi haftadan sonra olduğuyla ilgili bilgi vermedi. senin doktor kontrolün ne zaman

bilmiyorum ki herhalde 28. haftadan sonra.... çıkarken sordum yine 4 hafta sonramı geleyim dedim yok artık 15 de 1 görmem gerekiyo dedi... ama hangi haftadan sonra olduğuyla ilgili bilgi vermedi. senin doktor kontrolün ne zaman
bnmki ağustos 10 yada 11 randevu alıcam o tarıhlere..30 uncu haftamda oluyom sanırım ozaman...CADIARZU

bişey sorcam erken doğum olacağını falan ne zaman söylüyor mu doktor ? bnm annem bütün cocukları erkenmıs de..CADIARZU genetıkle alakası var mı acaba??

bişey sorcam erken doğum olacağını falan ne zaman söylüyor mu doktor ? bnm annem bütün cocukları erkenmıs de..CADIARZU genetıkle alakası var mı acaba??

hayır canım genetikkikle alakası yokmuş ben bugün sordum doktora benimde eşim erken doğmuş dedim baa yada anneden etki durumu söz konusumu dedim hayır dedi. hatta doğum kilosununda baba yada annenin doğum kilosuyla bi bağlantısı yokmuş bir ara sitede öyle bi muhabbet dönüyodu merak ettim sordum... ,
10 ağustosa bişey kalmamış o zaman gittiğinde sorarsın ne zaman 15 de 1 gelmeye başlayacam diye...

evet sorarım o zamana... zemuszemus park yatak alcam bugun baktım sende almıssın bı baksana cicilere koydum resmını fıyatı ve sekili şemali nasıl hihoyyyt

amazoncum bulgur pilavını yaptım suyunu koydum sımdı ceksın baharatları ılave etcem.bakalım güzel olur inşallah cokacimcoook

mmm olur olur canım ekle baharatları da daha bi güzel olur. bulgura lezzetini kavurmak verir. bi 5 dk falan kavurcan soğanı biberiyle falan. tadınca söle bakam nası olmuş merak ettim ayol.. :)

bahaircim anladım canım ya . doktorun bi doktor tavsiye etsin bari en garanti o olur. mutlak avardır fethiyede tavsiye edebileceği iyi bir kadın doğumcu . sordunmu bunu?

bahaircim anladım canım ya . doktorun bi doktor tavsiye etsin bari en garanti o olur. mutlak avardır fethiyede tavsiye edebileceği iyi bir kadın doğumcu . sordunmu bunu?

sordum bebişim sormam mı? fethiyedeki bütün kadın doğumculara açtım zaten nerdeyse.... hiç birinden memnun kalmadım...
amazon seninde nickini gördükçe ajdanın şarkısı geliyo aklıma

mmm olur olur canım ekle baharatları da daha bi güzel olur. bulgura lezzetini kavurmak verir. bi 5 dk falan kavurcan soğanı biberiyle falan. tadınca söle bakam nası olmuş merak ettim ayol.. :)

kız 5 dak kavurcan deseydın ya :))))bidakine kavururum artık.kaydirigubbakcemile3 neyse pişti pilav gayet güzel oldu cnm teşekkür.afiyetle yıcezcokacimcoook

sordum bebişim sormam mı? fethiyedeki bütün kadın doğumculara açtım zaten nerdeyse.... hiç birinden memnun kalmadım...
amazon seninde nickini gördükçe ajdanın şarkısı geliyo aklıma
hehehhe ben de o şarkıdan esinlenerekten şeyettim zati üstüne bastın yafrum :)
opuyorumnanaktan
kız 5 dak kavurcan deseydın ya :))))bidakine kavururum artık.kaydirigubbakcemile3 neyse pişti pilav gayet güzel oldu cnm teşekkür.afiyetle yıcezcokacimcoook

kız dedim ya kavuruyom diye .gözünden kaçtı herhal :))

Selam kizlar

Ben de seker yuklemesinden gectim kan degerlerim ve seker normalmis cok sukur.

Aybike_zehra senin de gozun aydin canim

valla amazoncum bu aralar ölemutsuzum ki nedensiz bunalımdayımm meleğimin odası geldi kuruldu ona bakıp bbakıp saatlerce ağlıyorum ee kaçgünde zaten tatile gitmiştik giremedimm böle işte sende ne var ne yok nasıl gidiyo meleğin nassıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…